Close

Rezultati i Sondazhit: Rezultati i ndeshjes

Votues
30. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • 1

19 63.33%
  • x

5 16.67%
  • 2

6 20.00%
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 114 prej 114
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Stadiumi kishte tifoze aq sa mundesh. Per mua nese Karshia dhe tribuna mbushet ajo mjafton. Anet jane kot, nuk shikohet as edhe nje gje ne to, prandaj na duhet nje stadium me i sakte. Nesje

Emreja u fut ne pjesen e dyte. Un kam pa gjith ndeshjen. Normale qe me lojtare si tipi i Hasit qe thone me mire te dali Turku, ske se si do besh hajer no i her. Legena te shit te gjithe. Pastaj ti mos e msheh gezimin o Xeno qe Turku doli. Sa per faktin se kush eshte me mire Danimarka apo Turku, un them eshte me mire qe ne Turkut t'i fusnim nje te rrahur per veten tone dhe klasifikimin tone, dhe jo te luanim si **** ne nje vit te shenjte per ne.

Do ishte ideale te eliminoheshe edhe Greku edhe Turku ne nje grup me ne, por siduket shqipoja, ose kushedi car jane e tregun se nga cila ane anojne, nga dajaku 500 vjecar. Eshte turp gjithashtu dhe deklarata e nje politikani qe spo ja zej emrin, i cili tha qe preferoj te fitoj shqiperia. Hajde kandar hajde. Ku ka preferenca ketu, servilizem i papare.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Cyclotomic,

Une s'e fsheh asnjehere simpatine qe kam per kete ekip (Turqine). Ai qe mendon te kunderten, le ta urreje Turqine, ta urreje kombtaren e saj etj. etj.; pune e tij.

E kam thene edhe ne nje teme tjeter dhe po e perseris edhe ketu qe ne nje ndeshje te tille simpatia qe kam per ate ekip nuk mund ta kaloje krenarine kombetare dhe as qe e diskutoj qe dua fitoren e Shqiperise. Dhe vete fakti qe une jetoj ne Turqi me ben ta dua edhe me shume ate fitore, sepse kjo eshte burim krenarie. E kjo do ishte edhe me rendesishme, sepse behej fjale per nje ndeshje shume te rendesishme edhe per turqit.

Une kisha shume deshire qe t'i rrihnim turqit. E nder te tjera eshte krenaria kombetare, prestigji, antipatia qe kam per tranjerin (Terim) qe eshte shume mendjemadh, neveria qe me shkaktonte siguria e medias turke para ndeshjes, fakti qe mund te mbeteshim ne histori etj. etj., por asnjehere arsye e deshires time nuk mund te jete "500 vjeteshi" dhe me duket shume absurde te perfshihet Skenderbeu ne te tilla diskutime. Mendimi im ky eshte.

Idealja per ty ishte te eleminohej edhe greku edhe turku. Pe mua do ishte qe ne vend te pare te dilte Shqiperia, ne vend te dyte turku. PIKE. Kjo eshte deshira ime personale. Ato argumentet me 500 vjet etj. mua me duken shume kot. Nese do ecim me ate llogjike, athere edhe ata qe simpatizojne Gjermanine ose Italine duhet t'i kritikojme, sepse edhe keta te fundit i kan fut nje xhiro andej nga tokat tona.

Gjithashtu, atyre qe mundohen t'u tregojne shqiptarizmin te tjereve ne kete forum (asgje me ty) t'u vije turp nga vetja nje here. Patriotizmi tregohet duke bere diçka per vendin tend. Nese kane bere diçka i heq kapelen, por nese thjesht bejne gam-gam neper virtualitete e kur vje puna per te bere diçka hupen si shurra e pules, ç'tju them?!

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    U shit apo jo ?
    Pyetje e veshtire , se me ato qe pashe dje mund ti mbrosh te 2 argumentat ...

Ndeshja nuk iu shit turqve !
    Argumentat per ta mbrojtur kete thenie jane ....Ne lozem shume here me mire se turqit pjesen e pare (lere ca thot Terim debili , se do kete pare ndonje ndeshje tjeter ) ..kishim 2-3 mundesira te kalonim ne avantazh (Bogdani me porte bosh ) ...ne pjesen e dyte turqit kane bere presion 10 minuta dhe fatmiresisht i doli goli e pastaj u terhoqen ne mbrojtje te rezultatit ....FUTBOLLI i ka keto gjera .... po nuk fute golin , te rruhet qarkullimi i topit....ndoshta ia kishim shit danezeve ..e nuk ditem te fusnim golin ..e ndoshta ai vrulli per te barazuar deri ne fund e tregon kete muhabet...
    (NESE NDESHJA NUK ESHTE SHITUR , ATEHERE TURQIA ESHTE EKIP BLOZE E NUK E MERITON BOTERORIN ...prite kur te eleminohet qe ne play off...)

Ndeshja ishte e shitur !
    Argumenta edhe ketu ke sa te duash....E llogaritur me perpikmeri...Do bejme sikur do i mbysim ... por nuk do fusim gol (Bogdani me porte bosh !)....Turqit lozen SHUME DOBET , sepse e kishin blere ndeshjen...
    Ne pjesen e dyte u dha urdheri te hanim gol , sapo danezet futen 2 gola me kazaket.....2-3 krose ne zone gjithe mbrojtesit nuk nderhynin ....i lame nje ''gol'' ne fillim , por ai debili turk gazepi e coi topin ke tabela...
    ne fund ''presing'' sa per sy e faqe...Nje kros ne minutat e fundit Bogdani me nje tjeter afer portes , po te zgjaste kemben e fuste golin, po ''cuditerisht'' e la topin te dilte jashte...
    (NESE NDESHJA ESHTE LENE , TREGUAM EDHE NJE HERE QE JEMI TE MBARUAR ...DHE E MERITOJME TE MOS LOZIM ASNJEHERE NEPER BOTERORE APO EUROPIANE )...

Une personalisht nuk jam i sigurte ...kam dyshime , por veshtire te vertetosh ''shitjen '' e nje ndeshje , ndaj them qe ndoshta e verteta do dali pas ca viteve ...kur te dali ndonje tip si ''Vata'' e te tregoje te verteten ...

Shendet dhe mos e vrisni mendjen , se cudia me e madhe 3 dite zgjat...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ketu kane lene ndeshje Danezet me Suedezet dhe barazim madje dhe 2-2 tamam rezultati qe nxirrte jashte Italine, jo mo ne. Problemi eshte qe e lame me Turkun.

Xen, per mua idealja qe fitorja. Sa per argumentat 500 vjet etj pse te duken kot? Ja te jap nje shembull tjeter une. E zeme se luan Interi me Milanin, ekipe te nje qyteti dhe eshte pervjetori i vdekjes i Priscos(ma kujtoi ky trimi siper), normale qe gjithandej do shkruhet per fitore te Interit ne ket pervjetor bie fjala. Cdo gje ka te bej me futbollin, sic ka te bej dhe me boksin, edhe me lojrat olimpike qe behen ne nje vend te caktuar etj etj. Nuk mund te ndahen keto gjera dhe te pretendohet sikur jemi thjeshte "admirues te sportit". Po te ishit te tille, besoj do ishit bere komentatore e do kishit fituar dhe cmime madje per nje pune te tille nese do ishit te zote te qendronit megjithmend larg korrupsionit dhe te ishit te paanshem.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Tema tė Ngjashme

1. Si mund tė ulet ndikimi grek nė shqipėri ?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Kryepeshkopi Anastas ende pret nėnshtetėsinė shqiptare
    Nga Arrnubi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 07:39
  4. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  5. Debat mes anti liberalėve dhe liberalėve
    Nga liridashes nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •