Per mua eshte Pranvere/Vere. Muajt me te preferum jane: Prill, Maj, Qershor, Korrik deri te mesi i Gushtit.
Per mua eshte Pranvere/Vere. Muajt me te preferum jane: Prill, Maj, Qershor, Korrik deri te mesi i Gushtit.
Mua më pëlqen Vera dhe Vjeshta.
Secila stinë është e pajisur me bukuritë e saj natyrore, andaj nuk mund t`i vecoj!
Shpeshherë me padurim presim verën, por kur vera vjen, papritmas kërkojmë dimrin dhe anasjelltas.![]()
Love has no limits
Mua me pelqen vjeshta. Ne dimer ben shume ftohte ne behar ben vap djersit si derr prandaj nuk me pelqejne keto te dyja.
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Kur jam ne Struge normal e dua veren. Wow u afrua koha edhe pak qe te shkoj
Kur jam ketu vjeshten!
Dimri ...dhe shyqyr qe po vjen![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
vjeshte eshte shum e bukur dhe romantike,,,,,,,,,,,,
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
dimri me pelqen me shume nga te gjitha stinet.
Pranvera me pelqe se eshte stina (sipasa meje lol) ku gjithcka duket sikur rinis jeten
Vera me pelqe se shef gjera te habitshme qe nuk mund ti shohesh gjat stineve te tjera
Vjeshta eshte stina e cila me sjell nje far ngrohtesie, megjithse eshte eedhe ftoft
Dimri me pelqe se kam me shum mundsi me taku njerezit te cilet nuk i takoj dot gjat kohes muajve te tjere.
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Mua me pelqen vera, se kthehem ne Shqiperi per dy jave. Pastaj viti rifillon ne shtator![]()
La vita è bella...
Krijoni Kontakt