Close
Faqja 17 prej 31 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 310

Tema: Adem Demaēi

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    O zotėrinjė , ju lutem!

Baca Adem Demaci ėshtė i madh , nuk ka nevioj tė mė bindi njohėri !

Sa i pėrket mebybe e tė tilla krijesa si ky , nuk pin ujė mendimi i tyre!

Mbase mė tėrheqet , po ju a them.
    Lexojeni "Ra ky mort e u pamė" nga Ismail Kadare.

Unė jam i vogėl ( edhe pse jo aq i vogėl sa mendon dikush!) po si ta bėjm tė vogėl Kadarenė?!

Nėse nuk keni mundėi ta gjeni kėtė , atėher do ta shfletoi dhe do ta gjejė pjesen ku kritikohet Adem Demaci.
    Do ta shifni edhe vet!

Ju pėrshėndes!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-11-2009
    Postime
    119
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    O zotėrinjė , ju lutem!

Baca Adem Demaci ėshtė i madh , nuk ka nevioj tė mė bindi njohėri !

Sa i pėrket mebybe e tė tilla krijesa si ky , nuk pin ujė mendimi i tyre!

Mbase mė tėrheqet , po ju a them.
    Lexojeni "Ra ky mort e u pamė" nga Ismail Kadare.

Unė jam i vogėl ( edhe pse jo aq i vogėl sa mendon dikush!) po si ta bėjm tė vogėl Kadarenė?!

Nėse nuk keni mundėi ta gjeni kėtė , atėher do ta shfletoi dhe do ta gjejė pjesen ku kritikohet Adem Demaci.
    Do ta shifni edhe vet!

Ju pėrshėndes!

Kili
    BAC, U KRYMB!
    E di per cilin fragment e ke fjalen Kili.per dekleraten dhene nje televizioni kur Baca rrefen se si i kundershtoi me guxim oficerit te policise serbe per te ikur nga Kosova. Une nuk dyshoj fare ne vertetesine e fjaleve te tij.Adem Demaqi nuk e njeh frigen dhe kjo e bene ate te pakrahasushem. Kadare e analizon kete praqitje te tij nga nje aspekt tjeter. Reagimi i Adem Demaqit ka qene spontan dhe momental.Kadare ne komoditetin e perendimit ka pase kohe te analizoje dhe kritioje dekleratat .
    Por BACA nuk frigohet dhe nuk genjen.Ai nuk flete per hater dhe sipas deshires dhe shijes se askujt. Ai eshte Adem Demaqi atdhetari dhe patriotui qe nuk mund ti afrohet ne kete aspekt as Kadare e as Rexhep Qosja dhe asnje shqiptar tjeter.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga kapidani 9 Lexo Postimin
    E di per cilin fragment e ke fjalen Kili.per dekleraten dhene nje televizioni kur Baca rrefen se si i kundershtoi me guxim oficerit te policise serbe per te ikur nga Kosova. Une nuk dyshoj fare ne vertetesine e fjaleve te tij.Adem Demaqi nuk e njeh frigen dhe kjo e bene ate te pakrahasushem. Kadare e analizon kete praqitje te tij nga nje aspekt tjeter. Reagimi i Adem Demaqit ka qene spontan dhe momental.Kadare ne komoditetin e perendimit ka pase kohe te analizoje dhe kritioje dekleratat .
    Por BACA nuk frigohet dhe nuk genjen.Ai nuk flete per hater dhe sipas deshires dhe shijes se askujt. Ai eshte Adem Demaqi atdhetari dhe patriotui qe nuk mund ti afrohet ne kete aspekt as Kadare e as Rexhep Qosja dhe asnje shqiptar tjeter.
    as topi si luan keto qe i the
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    kapidani 9 , fort mir po e dishe.

Mos harro se ky libėr ėshtė ditarė , dhe nuk ka pas edhe aq kohė te mendoi e analizoi Kadare per kėtė qėshtje.

Adem Demaci ėshtė shqiptarė , por i mungon njohuria pėr psikologjin perendimore.
    Demaci bėri gabim qė dha at intervistė, deshe apo nuk deshe ti ta pranosh!

Po me pyeti mua baca Adem , do te nisej per njė turne nėpėr troje shqiptare , nė kėmbė, duke vizituar cdo vendbanim , fshat e qytet , duke vizituar shtėpi te ndryshme , dhe te bisedoi me njerėz nėpėr oda te burrave.
    Kjo do te ishte puna mė e mirė qė do ta bėnte si perfundim te gjith kontirbutit tė tijė kombėtarė.

Unė jam i sigurtė se populli do ta pres me respekt dhe kjo do te shenonte njė akt historik pėr bacen Adem dhe kombin tonė.

Kisha pas dėshir tia thoja kėto bacės Adem vet. Nėse mė rastit qė ta takoi , do tia them , po qė e ka kush afėr . le t`ia thot sa mė parė.

Kili
    BAC, U KRYMB!

kapedani 9 , edhe unė e dua bacėn shumė, mbaje ne mend!

Mos harro se ky libėr ėshtė ditarė , dhe nuk ka pas edhe aq kohė te mendoi e analizoi Kadare per kėtė qėshtje.

Adem Demaci ėshtė shqiptarė , por i mungon njohuria pėr psikologjin perendimore.

Po me pyeti mua baca Adem , do te nisej per njė turne nėpėr troje shqiptare , nė kėmbė, duke vizituar cdo vendbanim , fshat e qytet , duke vizituar shtėpi te ndryshme , dhe te bisedoi me njerėz nėpėr oda te burrave.
    Kjo do te ishte puna mė e mirė qė do ta bėnte si perfundim te gjith kontirbutit tė tijė kombėtarė.

Unė jam i sigurtė se populli do ta pres me respekt dhe kjo do te shenonte njė akt historik pėr bacen Adem dhe kombin tonė.

Kisha pas dėshir tia thoja kėto bacės Adem vet. Nėse mė rastit qė ta takoi , do tia them , po qė e ka kush afėr . le t`ia thot sa mė parė.

Kili
    BAC, U KRYMB!

A mos do te ishte kopjim nga Edi Ramovi kjo ide!?
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-11-2009
    Postime
    119

Kili
    BAC, U KRYMB!

Nuk e vura ne dyshim per asnje moment dashurine dhe respektin tend per BACEN i nderuar . Mund te mos pajtohemi per ndonje qeshtje por kur jane ne pyetje themelet dhe vlerat e shenjta te kombit dhe atdheut aty jemi bashke.
    Te pershendes si gjithnje me respekt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2010
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    as topi si luan keto qe i the
    Sa eshte kan Demaqi ne burg
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga oraemalit : 25-09-2010 mė 18:50

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    mebyebe , a nuk le tu e verejt se je ne teme te gabuar ?!

Po duket se jo, prandaj po te tregoi cuni, ec nga kjo tem se nuk ke perfitime por vetėm humbje ketu!

Kili
    BAC, U KRYMB!

mebyebe , a nuk le tu e verejt se je ne teme te gabuar ?!

Po duket se jo, prandaj po te tregoi cuni, ec nga kjo tem se nuk ke perfitime por vetėm humbje ketu!

Kili
    BAC, U KRYMB!
    Kili, apo e shef dallimin qe e kemi!? Ju po kini te drejte te shani e te thoni gjithqka, a na nuk kemi ate te drejte! KJo eshte logjika e juve.
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga oraemalit Lexo Postimin
    Sa eshte kan Demaqi ne burg
    nja dy-tri dit balit
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 17 prej 31 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vetėvendosja proteston dhunshėm kundėr planit tė Ahtisarit
    Nga Alienated nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 769
    Postimi i Fundit: 02-01-2008, 08:50
  2. Demaēi jep dorėheqjen nga bordi i RTK-sė
    Nga mani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 14:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •