hhahahhah same profil sgenjej un i ziu sdiPostuar më parë nga Fiona
![]()
hhahahhah same profil sgenjej un i ziu sdiPostuar më parë nga Fiona
![]()
Partizoni
Oh plz. ka cun shqip. qe s'din me rrejt?![]()
Postuar më parë nga Fiona
i swear vetem cik![]()
nejse ku do e kalosh naten e vit te ri ????? ke ber ndonje plan
apo se ke vendos akoma
po ke ndonje ide te mir hudhe se mos na prishet mendja edhe neve ketej
se ya take care
Partizoni
back un pasi pata nje problem me forumin me kish ndjek :PpP per asryse cun i keq
atehere di njeri mos behet ndo0nje albanian party kete jav apo jo
se per vit e ri e do qe do behet ciao
Partizoni
Okay, un do jem me familjen deri nga ora 12 e gjys, lol ne Parthenon. Atje kemi shku per 6 vjet rrjesht...e kemi bo si shpin ton. Mas ores 12, ne ndonje club patjeter. Se ku, s'e di. Degjova qe ne Drury Lane do bohet nje party shqiptare edhe e organizon nje Korcar. Kaq di! Se kush do vij, etc. etc. se kam idene fare. Po juve??? N.q.s bohet noi gjo interesante na thoni ne knej nga lagjja.
Postuar më parë nga Fiona
hahaahah un ne parthenona vete shdo vit kete vit atije me ke prap :P lol
edhe un si shpin tim e kom
ate qe ben partyn ne oak brook e kam shok eshte korcar edhe nese vete mund te vete mbas ores 12 por sjam i sigurt deri sa do ta mbaj hap dmth deri ne ca ore do rin se po eshte deri en 2 nuk vete se nga grek town ne oak brook i do 45 minuta te mira ate nat se do ket trafik sidomos higway 90![]()
Partizoni
Eh, s'ja vlen me shku deri anej them un. Down-town it is. Gjithato clubs qe ka Chicago, yyyyy, do gjejm nje po he. Shifemi ne ParthenonEsht shpia e dyt e gjith Chicagos, jo vetem e jona, lol. Last year po shikoja verdall edhe s'kishte kam greku. hahahaha
hhah only shqipo :PPP se kishim mbyll tavolina by the way un do jem atij ku kercejn njerzit tavolina e dyt nga krau i ruges :PPostuar më parë nga Fiona
shifemi atije edhe me von ku dihet se ku vemi ciao bela
Partizoni
ka ndoi fest shqiptare ne chicago per vitin e ri?
eshte ktu nje ne oak brook i think
kurs enje tjeter eshte ne drury lane se ya alll
PrOuD To Be AlBaNIAN
Krijoni Kontakt