Me vjen mire qe ke kaluar bukur... Jo, une s'vajta, vera me kaloi duke punuar, po prape mire kam kaluarPostuar më parë nga miki_al2001
![]()
Me vjen mire qe ke kaluar bukur... Jo, une s'vajta, vera me kaloi duke punuar, po prape mire kam kaluarPostuar më parë nga miki_al2001
![]()
Happiness is: ME & YOU ;)
Postuar më parë nga miki_al2001
o be keq puna spo ben njeir mbremje me duket pergatite per festen e flamuritppP
Partizoni
mario ne nuk shkuam ne lake geneva...perfunduam ne lake michigan, lol, s'ja vlente me t'therrit.
Miki, mireserdhe prap!!!
kercovare, c'kemi zemer, e di qe s'kemi fol fare dhe ta pash mesazhin po s'kisha koh me t'shkrujt mrapsht. Si ke qene ti?
P.S: sa per party shqiptare, eh*...mua me duket si fest flamuri c'do weekend me than te drejten...sa her qe shkojm neper clube ne down-town, full me shqip. Sidomos Crobar, u mblodhen nja 30 shqip. atje si pa dashje.
Te tjeret: T'fala dhe shnet![]()
aman se aty u zura para ca ditesh me ca shqipoPostuar më parë nga Fiona
ffffff
kur te vehs prap ne crobar give me a bazzzzz
Partizoni
Mario, del verdall nga De-Paul area ti??? Andej dalim shume ne gjithashtu...
Postuar më parë nga Fiona
me shum vete ne club apartment crobar bam bururm etc po keto te treja me gjen shpesh ne de-paul varet se nata ku sna gjen ndonjehere sdim ku cohemi)
Partizoni
pershndtje kercovare
mos u merzit per kercoven,se qyteti i kercoves eshte shume komik por ne anen tjeter eshte edhe shume tragjik
e kuptoj mallin per vendlindje,mirepo kercova ka ndryshuar shume ne mentalitetin e ''perparuar'' qe ka
me te mirat
\ gjithashtu ne chicago ne daten 1 vin gentashpresoj shifena atije se vdiqem per albanian party se edhe pub shdo dit na u shpufen
![]()
Partizoni
Mmmm...une do jem aty, bashk me disa te tjere, mario u better sayyyyyyyyyy hi to me. Unik katil do jet aty gjithashtu, lol.![]()
i will say hiPostuar më parë nga Fiona
))))))
takohemi atije athere shpresojm do ja kalojm mir se ya
Partizoni
Krijoni Kontakt