o njerez te chicagos pse fshiheni? nuk ju hame ne![]()
![]()
![]()
o njerez te chicagos pse fshiheni? nuk ju hame ne![]()
![]()
![]()
ÇAM 24 KARAT
mmmm...mario, ne fakt ...i wouldn't mind te vija ne lake geneva kete te diel...mmm...po shkova do te them patjeter![]()
Mollos, s'fshihet njeri knej nga lagjja, kemi nxjerr koken me koh![]()
fiona dont forgetpP
mbrema alll sa erdha nga michigan to hot man ne rug mezi i jepja makinesmu duk ajo rug sikur nuk mbaronte damn it
Partizoni
no air conditon ne makine .lol.ej i am back in chicago .keni te fala nga tirana ,durresi,kercova.prishtina.ku vajta tjeter kaq ishin me duket.por atje po nuk shtyhej ruga me makine po ketu me ndryshe shtyhet.Postuar më parë nga mario_kingu
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Mireserdhe prape miki_al2001, besoj se ke kaluar bukur atje... Po Kercova si ishte?
Happiness is: ME & YOU ;)
Postuar më parë nga miki_al2001
air conditon punonte but no power :PppPPP
hahaha nese si ja kalove ne shqiperi si eshtre gjendja andej ja vlen te vesh ?
Partizoni
falemnderit patriote.bukur kercova si gjithmone.lol.shume njerez kishin ardh por vape e tmerrshme dhe ske shume gjera per te bere por une u kenaqa sepse takova shume njerez.ti svajte kete vit ?besoj se ia ke kaluar mire kudo qe ke qene ,qofte edhe ketu ne chicago.Postuar më parë nga Kërçovare1
gjendja ne pergjithesi ishte mire,ne fakt diten e pare hoqa te zit e ullirit sepse prita gjate tek unaza re se po prishej mbikalimi te zogu zi.por per qef ishte mire ama prap te kethehesh ne chicago te mbushesh xhepat.ndersa per ato atje sishte dhe aq mire (per shumicen them) sepse i kishin xhepat bosh dhe skishin ku ti mbushnin .Postuar më parë nga mario_kingu
Postuar më parë nga miki_al2001
thats why i love chicago se i ke xhepat plot
nese mir se erdhe plako![]()
Partizoni
rrofsh ti rrofsh.po ndonje koncert nuk do kete se shpejti.
Krijoni Kontakt