pse aq shum jan :PPostuar më parë nga miki_al2001
nese ajdeni ne schamburg i gjeni me 400.000$ deri be 900.000e pakta![]()
po oak brok o nice to gjithmon me ka pelqyr
hey nje pyetje dini ndnje mbremnje shqipe per vit te ri
flm te jeni mir
pse aq shum jan :PPostuar më parë nga miki_al2001
nese ajdeni ne schamburg i gjeni me 400.000$ deri be 900.000e pakta![]()
po oak brok o nice to gjithmon me ka pelqyr
hey nje pyetje dini ndnje mbremnje shqipe per vit te ri
flm te jeni mir
Partizoni
Dhe Ny eshte i ngrohte?Postuar më parë nga My_Soul
Edhe ne NY ftohte eshte, por kur ne NY eshte 32 ne Chicago eshte 12, lol.
Btw kush e ka vene ate skelet dinosauri ne Chicago/O'hare. E kishin zbukuruar dhe me drita, lol.
HAKUNA MATATA
rexhina pffff chicago o da best
mos cani kok se shura jungrin po qendruat jasht hahahah
gezuar krishlindjet cuna vajza
Partizoni
degjova qe do behet i koncert tek i njejti vend kur erdhi ardi me irmen ne date 28 do vi aurela gace po nuk edi se kush do e organozioj po qese ndo njeri di me shume le te japi ca informacione .
JUVENTUS # 1
ITALIA WORLD CHAMPION
te merkuren vika adelina ismaili ne chicago.kjo eshte e sakte.por une smund te jem po ta dija do e shtyja vajtjen ne vegas per 1 dite.adelina eshte vertete kengetare fantastike.shpresoj te keni good time kush do jete aty.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
ne daten 28 vin adelina o nice nice nice i be therePostuar më parë nga miki_al2001
shyqyr se skishim cbejm
Partizoni
Mbas nje kohe ama mesohesh me kohen dhe ne nje fare menyre edhe te pelqen.Postuar më parë nga My_Soul
o njerez te mire qe duroni te ftohtin, e degjoni se cthote rexhina she could have been harsher but she felt pity...i cant let that one slide easily though, po mire si kujton ti se rrime perjashta neve neper kasolle pa heat. Kasollja ime eshte e ngrohte si ne vere. Ne chicago ben ftohte po jo aq ftohte po jo aq sa ti te hezitosh te hapesh emailin nga chicago..Tani me global warming qe kemi ne bote,chicago vetem 4 muaj ka dimer. mos u merzit sjemi bere per meshire akoma (deri tani)
ÇAM 24 KARAT
o mollos e kishte me mu mer daj ajo, jo me te gjithe ata qe jetojne ne chicago![]()
Krijoni Kontakt