Ajo ku vjen Ardit Gjebrea dhe Irma Libohova eshte ne Drury Lane ne Oakbrook ne south suburbs, kurse ajo tjetra sic e tha dhe mario eshte ne nje vend ne Elk Grove.Postuar më parë nga lola_loli
Ajo ku vjen Ardit Gjebrea dhe Irma Libohova eshte ne Drury Lane ne Oakbrook ne south suburbs, kurse ajo tjetra sic e tha dhe mario eshte ne nje vend ne Elk Grove.Postuar më parë nga lola_loli
i pakapshem mos bo mo gabime lol.ne west suburbs.mos na e co oakbrook tek jevgjith e southside.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
suburbs lal, nuk thashe south side. Dhe teknikisht oakbrook eshte ne southwest. Ne west eshte lombard, glendale hights, villa park, elmhurst, elmwood park etc.Postuar më parë nga miki_al2001
Ka nje koncert ne elk grove... shikoni ket promocion.... nga grupi shqiptaro amerikan te illinoisit.... premtojn nje feste te mire... $40 per te rritur dhe $15 per femije... pritet disa kengetar tjer per ardhjen e tyre...
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga bAsKiA : 13-11-2005 më 18:01
Me rastin e Festes se Flamurit dhe 3 vjetorit te Radios Jeta, Radio Jeta organizon koncert!
Marrin pjese yjet e muzikes shqiptare:
Ardit Gjebrea & Irma Libohova
ne daten 25 Nentor, te Premten midis ores 6pm-12am
te lokali:
Drury Lane Oakbrook
100 Drury Lane
Oakbrook Terrace, IL 60181
per Bileta:
Cmimi: $60.00 (perfshi darken)
Ndryshuar për herë të fundit nga Veshtrusja : 15-11-2005 më 19:12
Kalofshi Mire Po Une Do I Bej Me Mire Akoma
Pa Drita Ne Shqiperi
Gezuar Festat Te Gjitheve
me vine keq. por me thuaj: a paska elektrik per te perdorur internetin?Postuar më parë nga sweet18
Po na thuaj dic me shume per kete... cilet kengetare marrin pjese?Postuar më parë nga bAsKiA
Happiness is: ME & YOU ;)
kercovare hyr tek ky web site edhe ke cte doj zemra ty :PPostuar më parë nga mario_kingu
Partizoni
e njerez po ekeni nda mendjen tek kush feste do ikni une per vete po ika do iki tek e radio jetes
JUVENTUS # 1
ITALIA WORLD CHAMPION
Krijoni Kontakt