Jo ti por gjith,...Postuar mė parė nga bOndi_oo7
Jo ti por gjith,...Postuar mė parė nga bOndi_oo7
ahahahaha
ahahahaha
ahahhahaha
Paska fillu ketu fushata elektorale
Une mendoj se gjith nje berllok ajne kem nevoje per diplomat dhe poletikan ate rije se me ato boll e tregun surratin se kush ken ato luftojne per karrike e jo per SHQIPTARET
FCUK
Une nuk e di pse duhet te fiton, tregona ti qe ke hapur temen me qarte pse?
Sepse ka disa qe nuk e kuptojne pse?
Postuar mė parė nga Tetovar
Cfar qeshtje mund te jet plagosja e nje njeriu
shikone gjerat pak ne anen njerzore dhe kombetare
nccc spo ju kuptoj juve te PDSH???!!!
O plako nuk jame me PDSH nuk e di ku e pate juve kete pse ja fut kote skam te bej as pe PDSH as Me BDI,...Postuar mė parė nga shkup_kercovari
ps. cfare ceshtje eshte e treguan dy partite,...
O shoki mos krahaso ceshtje Shqiptare ku eshte derdhe shume gjak per bashkim te tokave, dhe Gjer.-Zvi.-Aust.,....Postuar mė parė nga Davius
Bondi, nuk kisha pėr qėllim t'ia uli vlerat Agimit ose tia minimizoj meritat, sepse fundja veprat flasin pėr njeriun e jo fjalėt. Prandaj, megjithėse ka merita, tė mos e bėjmė sikur Agimi me dy kosovarė e paska fitu betejėn e Radushės, se i ka pėrzėnė brigadėn kufitare dhe policinė maqedonase, gjersa Msusi e tė tjerėt paskan ngrėnė fli nė shtėpinė e bacit NuhiPostuar mė parė nga bOndi_oo7
Pra, secili i ka meritat e veta nė luftė, por ēfarė pasoi mė 2002, 2003...
Edhe unė nuk dua tu hyj detajeve rreth asaj se "si a tek", sepse nuk ėshtė vendi, por i nderuar, asgjė nuk i arsyeton veprimet e tij. Edhe ti ke qenė ushtar, por nuk zgjodhe rrugėn e tij... mbase, duhet ta dijsh se Msusi disa herė i ka ofruar rrugėdalje, por ai vetė zgkodhi rrugėn qė zgjodhi.Mund ta kete katranosur pak a shum, po jo me fajin e tij,une mendoj se eshte viktime e dredhive te Thaqit dhe Xhaferrit, qe e kane rrejte se do e mbrojne - gje te cilen ai e ka pase me se te nevojshme...... Ketu do te ndalem, me shume nuk po flas se do hyjme shume thelle. Ju nuk e dini gjendjen e ushtareve pas luftes, ajo gjendje nuk pershkruhet, ajo perjetohet!
Ah, po si?! Thaēi paska pasur pėr qėllim tė pėrshpejtojė implementimin e Marrėveshjes sė Ohrit me inskenimet e Kondovės? Qėllimi ishte vetėm tė dobėsohej BDI-ja dhe ti bėheshin obstrukcione me qėllim qė tė dėshtonte, qė pastaj hienat Xhaferi dhe Thaēi tė kishin ēfarė ti ofronin elektoratit shqiptar: dėshtimet e BDI-sė! Agimi dhe kriza e Kondovės ishte nė shėrbim tė PDSH-sė e jo tė BDI-sė.Une nuk mendoj se ka veshtiresuar procesin e implementimit te Marreveshjes se Ohrit, rasti Kondove duheshte qe ta pershpejtoje dinamiken e ngadalesuar te implementimit te asaj marreveshje, dhe qeveritaret "fitimtare" ta kthejne kryet kah problemet e ushtareve
Unė pėr vete kam shumė respekt pėr Fatėn, sepse ka qenė plotėsisht i manipuluar dhe nuk e ka ditur fare se ēfarė ėshtė duke ndodhur. Madje, meqė i njef tė dy, shif njėherė nė ēfarė kushtesh (ekonimike) ėshtė familja e Fatonin, gjersa Agimi e ndėrtoi shtėpinė pallatė... Vetėm njė hint pėr ty, meqė si duket gjithashtu je i zhgėnjyer, operacioni policor nė tė cilin u plagos Fatoni ishte mė 2 mars 2006, gjersa mė 28 shkurt, dmth dy ditė para operacionit, Sheval Muharemi ishte paraqitur nė seancėn gjygjėsore tė Agimit, ku gjykohej pėr kidnapim dhe plagosje tė tė njėjtit. Tani, gjyko vetėm ti nėse operacioni policor nė Kondovė ishte thjeshtė guxim dhe pėrmbushje e obligimeve tė policisė maqedonase, apo thjeshtė njė marrėveshje pėr tė shpėtuar bythėn Agimi nė njėrėn anė dhe nė anėn tjetėr LSDM-ja pėr tė fituar ca poena politik para zgjadhjeve, sepse Kondova kishte qenė fortresa gjoja e paarritshme pėr policinė maqedonaseDuke i njohur mjaft mire personalisht dhe familjarisjt te dy, e di dhe ju garantoj edhe juve se ata edhe tash vazhdojne te jene shoke si me pare, dhe nuk ka kurfare keqkuptimesh mes tyre.
Nuk doli vete Fatmiri ose ndonje nga familja e tij (qe i dine punen me mire se te gjith) ta akuzon Agimin, po dalin disa "zedhenes" dhe ja fusin prej n korner duke fole ne emer te tyre dhe lansojne teza se kinse Agimi i ka shitur shoket e vet.
Ju lutem, mos merrni guximin te flisni ne emer te tjeterkujt., sepse pėrndryshe ose do tė gjykohej nėn dėshmi tė Shevalit, ose do tė ndėrpriste gjykimin dhe do ta pėsonte...
Mė beso, se edhe sikur tė ishte vėllai im, unė do ta kisha mbajtur po kėtė qėndim kundėr tij dhe bile vetė do ta kisha denoncuar! Tė betohem!P.S: Mos mendo se i mbroj krimet qe behen ne emer te Agimit, dhe felliqesirat qe behen koheve te fundit, por vetem e rrespektoj personalitetin e tij si nje luftetar i lirise.
Ah edhe njė gjė, Msusi ishte i vetmi qė i ndihmoi Fatonit nė spital atė ditė kur ishte nė gjendje kritike, Msusi kishte insistuar qė mos ti amputohej kėmba, pėrndryshe do tė kishte mbetur me njė kėmbė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fjollat : 26-06-2006 mė 07:12
I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps
Fjolla, ju flitni relitetin, shoh se qenkeni te informuar mire, edhe une pajtohem ne shume raste je Ju, (pervec ne disa raste te vogla-por jo me pak te rendesishme,per te cilat mendoj nuk ka nevoje te vazhdojme deri ne pafund).
Ne dallojme vetem ne nje ceshtje: une mendoj se meritat dhe budallakinat duhet te maten ne kantar,nga cila randon ashtu duhet vleresuar. Kupton
Ne kete rast keshtu mendoj, e drejta ime kjo, apo?
Perndryshe edhe njehere ju falenderoj per debatin konstruktiv.Vertet je shembull per te gjithe.
Rrespekte!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bOndi_oo7 : 26-06-2006 mė 07:33
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
O djema vizionare,qe beni krahasime "fenomenale", kur i beni keto analiza dhe krahasime sikur harroni se gjermanet ne Zvicer nuk ndajne shtetin me sllave-shoviniste te flakte qe dine te bejne vetem dredhi; kurse ne Austri pakicat kombetare edhe pse kane te drejta te caktuara ASNJE pakice nuk eshte e privilegjuar si serbet ne Kosove, dhe askush nuk ka ambicje per krijimin e enkalavave.Postuar mė parė nga Studenti-Te
Nuk mund te behen krahasime te ketilla joreale.
Disa gjera jane te qarta si loti, po per fat te keq ka edhe te tille qe nuk i shohin(ose nuk duan).
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
Krijoni Kontakt