Close
Faqja 15 prej 33 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 326
    revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Citim Postuar mė parė nga 001
    .... qė mos ta zgjas shumė se skam as nerva mo, prej asaj mbrėmjes sė incidentit, policia ka tėrhequr patrollat dhe Saraji prap ėshtė nė duart e kriminelėve tė PDSH-sė, nėn kontroll tė plotė tė zotėri Imer Selmanit dhe dorės djathtė tė tij Agim Krasniqi! Tani mos ke dyshime vėlla i nderuar se me ēfarė prapavije ishte inicuar incidenti (krejt p;r ta larguar policinė nga Saraji), madje a ta merr mendja ty se mund ta rah dikush Imer Selmanin qė ka gjithė atė ushtri kriminelėsh tė pėrmbajtur nga Cėrvenkovski.. kush guxon me i prek ata, lol!
    Kur e ka henger dajakun e vogel Imer Selmani ka qene vetem me shoferin e tij, aty nuk ka qene Krasniqi, se po te ishte ai shume e sakte se nuk guxonte ta prek askush.
    Pastaj ka ardhe grupi i Krasniqit per "intervenim"

Dhe

me vjen keq qe duhet tu informoj se shof mjaft police duke u sjelle verdalle neper Saraj dhe duke ulur kryet kur degjojne ndonje krisme, se kane trauma nga nata e parembremshme, dmth policia eshte prezente ketu

Citim Postuar mė parė nga 001
    Imer Selmani me sa u pa nė media, nuk kishte asnjė shenjė tė rrahjes ose dhunės sė ushtruar kundėr tij, ishte mjaft cool,
    Para deklerates per gazetare sigurisht ka vizituar ndonje make-up sallon
    Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga bOndi_oo7
    me vjen keq qe duhet tu informoj se shof mjaft police duke u sjelle verdalle neper Saraj dhe duke ulur kryet kur degjojne ndonje krisme, se kane trauma nga nata e parembremshme, dmth policia eshte prezente ketu
    Fjala ėshtė pėr mbrėmjet, gjatė ditės ka polici, kurse gjatė natės nuk ka, sidoqoftė informacionet janė gjithnjė tė mirėpritura.

Para deklerates per gazetare sigurisht ka vizituar ndonje make-up sallon
    Tė paēa besu... por gjurmėt e dajakut vėshtirė tė fshehen me make-up! Me sa di unė, ka pasur vetėm tentim pėr sulm fizik e jo sulm fizik!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fjollat : 21-06-2006 mė 08:35
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    pa pa pa punon me komunitetin nderkombetar dhe je ne perkrahje te plote te Ali Ahmetit......po cka pret ore fjolla ndonje pozite nderkombetare prej BDI-se masi aq me vrull e ke marre. A nuk ka dhane Arbri kur ishte ne pushtet e tash je kthy kunder tyre me mish e me shpirt.Sa ma shume ju perkulesh aq me pak ke gjasa te marrish ndonje post nderkombetar:-)

Edhe une si ish gazetar kam pas pune me tyrli sharlabajzeri partiak por asnjehere kjo nuk ka ndikuar ne gjykimet e mia per politiken e partise.Ne fakt te gjitha partite tona kane nje brum te njejte vetem eshte ceshtja e formes nderkohe qe shija eshte e njejte se ky eshte kapaciteti yne.

Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Besoj se vetem po sillemi ne nje rreth sic kishin thene ne OSBE back and forth.

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga Shkupi
    pa pa pa punon me komunitetin nderkombetar dhe je ne perkrahje te plote te Ali Ahmetit......po cka pret ore fjolla ndonje pozite nderkombetare prej BDI-se masi aq me vrull e ke marre.
    Pse e kam marr me vrull? Tė duket pak ty e gjithė kjo nėpėrkėmbje e dinjtetit shqiptar nė rradhė tė parė? Tė duket pak nėpėrkėmbja e luftės 2001? Tė duket pak imazhi katastroifik i shqiptarėve qė ėshtė krijuar kohėve tėl fundit? Well, mė fal qė i marr pak si personalisht gjitha kėto dėshtime dhe q mė godasin pak si tepėr kritikat dhe komentet nga ndėrkombėtarėt me tė cilėt punoj. Pėr kėtė duhet falėnderuar PDSH-nė!

A nuk ka dhane Arbri kur ishte ne pushtet e tash je kthy kunder tyre me mish e me shpirt.Sa ma shume ju perkulesh aq me pak ke gjasa te marrish ndonje post nderkombetar:-)
    Kėtė e thua nga eksperianca, a si?! Nėse ke humb ti ndonjė pozitė me humbjet e arbrit, mos paragjyko tė tjerėt, se nuk jargavitem pėr pozitė, jam e kėnaqur me punėn time!

Edhe une si ish gazetar kam pas pune me tyrli sharlabajzeri partiak por asnjehere kjo nuk ka ndikuar ne gjykimet e mia per politiken e partise.Ne fakt te gjitha partite tona kane nje brum te njejte vetem eshte ceshtja e formes nderkohe qe shija eshte e njejte se ky eshte kapaciteti yne.
    Atėherė pse advokon pėr PDSH-nė kaq shumė?

Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Ne shpirt jam opozitar dhe dua ta shoh kombin tim te qyteteruar,te zhvilluar e duke perqafuar vlera proevropiane.Ketu jam contra me fanatiket e BDI-se te cilet me cdo ngulm tentojne ta shtyjne axhenden e tyre duke mos pare se ne cfare katastrofe jemi katandisur.Edhe pse dhjetra here e kam thene do ta perseris edhe nje here.Lufta ne vitin 2001 edhe pse e befasishme per shumicen e shqiptareve te Maqedonise megjithate u perkrah nga pothuajse te gjithe sepse ishte lufte e cila duheshte te na cliroje nga okupatori sllav,ti bashkoje shqiptaret apo ne situate me te lehte se paku te na barazoj si komb shtetformues ne Maqedoni me klauzule federale.Asnje lufte ne bote nuk eshte bere per te drejta te pakicave dhe kjo e Ali Ahmetit eshte e para qe do te hyje ne histori.Nejse, e shenjta UCK nga te gjitha trojet ne fakt u bashkua per kete ideal e jo per barazimin e shqiptareve me boshnjaket,magjupet,vllehet etj.Ali Ahmeti si kurnaz i perkkryer e shfrytezoi emblemen e UCK-se dhe kaosin post-konfliktuoz dhe formoi parti e dal nga lufta.Shqiptaret e Maqedonise qe te mos e bejne gabimin e Kosoves votuan ne menyre plebisitare Aliun komandantin e tyre duke mos ditur se Ali Ahmeti ishte shendrruar ne nje qingj te bute.Cka fituam per keto 4 vjet te "lirise" pervec se kallashin neper shtepite tona,vrasje,kidnapime,muxhahedin trefrtalka neper rruget tona, UT me 4,5 fakultete te killavta-- fabrike per diploma per kuadrot partiak qe presin te punesohen--.

Per keto kater vite Marreveshja e Ohrit jo qe nuk u implementua por LSDM-ja me kurnazllukun me te madh arriti qe ate ta zbres nga niveli vendor ne ate lokal dhe ne fakt tani ajo tashme e pavleshme dhe kemi pak a shume situate te ngjashme te drejtave te pakices para luftes clirimtare te 2001 por me pak me shume kozmetike qe perdoret nga tipa si ti per ti zbukuruar gjerat.

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga Shkupi
    Per keto kater vite Marreveshja e Ohrit jo qe nuk u implementua por LSDM-ja me kurnazllukun me te madh arriti qe ate ta zbres nga niveli vendor ne ate lokal dhe ne fakt tani ajo tashme e pavleshme dhe kemi pak a shume situate te ngjashme te drejtave te pakices para luftes clirimtare te 2001 por me pak me shume kozmetike qe perdoret nga tipa si ti per ti zbukuruar gjerat.
    Njė detaj tė "vogėl" harrove ta shtojsh kėtu, por ndoshta ėshtė i parėndėsishėm pėr ty: se PDSH-ja me kurnazllukun mė tė madh e ndihmoi SDSM-nė ta arrijė kėtė... Unė 100 herė e kam thėnė se BDI-ja ka dėshtuar nė realizimin e Marrėveshjes sė Ohrit, por, me gjithė impotencėn e tyre politike, janė njė mijė herė mė tė mirė se PDSH-ja! Kjo ėshtė e tėra qė kam tentuar ta bėj me dije...

Dhe sa i pėrket pallavrave rreth luftės dhe gjoja kurnazllikut tė Ali Ahmetit, unė kam bindje se janė vetėm trillet e atyre qė nuk kanė bėrė asgjė pėr popullin tonė, prandaj edhe sulmi ėshtė mbrojtja mė e mirė. Sidoqoftė, mendimi im ky...

Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Me fjale te tjera ti qenke pdshfob dhe paske nevoje per psikoterapi. Mozomokeq PDSH-ja te fiton paskan me te dal mend.

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Me pak fjalė kur tė djeg ty diēka del e i bėn anliza psikės sime ose pjellės qė i takoj... por kjo me pak fjalė quhet mungesė kulture fillimish (sprish punė, pdsh hesapi) dhe mungesė argumentesh. Sa pėr rezultatet e zgjedhjeve, megjithėse besoj dhe shpresoj se do tė humb pdsh-ja, mos mendo se fitorja e tyre do tė mė shkaktonte fobie, thjeshtė do tė rezultonte me neveri... kushtimisht me jashtqitje dhe vjellje pėr njė kohė tė gjatė...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    PDSH=ja duhet te fitoj qe tu xixelloje ftyra shqiptarve ne maqedoni se me ndejt BDI-ja ende ne pushtet e hongrem ne shqiptaret....
    #VamosArgentina

Faqja 15 prej 33 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Lexo: "Marrėveshja Kornizė" - Ohėr 2001
    Nga StormAngel nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 01-04-2007, 06:13
  3. Intervistė: Hoxha i Prizrenit (Samidin Xhezairi)
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-07-2006, 19:20
  4. Mbahen zgjedhjet vendore nė Maqedoni, pjesmarrja 45%
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 23-03-2005, 23:41
  5. Strategjia e opozitės nė zgjedhjet lokale
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •