Une e kam pasur fjalen per rastet e fundit qe i ka inicuar ajo kryesia e mjere e PDSH-se, dhe pa keqkuptime, asnje ushtar nuk ofendova une, sepse e cmoj luften e tyre sepse ishte e shenjte. Por njekohesisht e denoj ate qe dikush sot merr guximin dhe te quan se ne 2001 nuk kishte DESHMORE, por kishte vetem viktima, kete e bene PDSH-ja dhe asnje parti tjeter!Postuar mė parė nga Omari
Turp se jetojne ato, pas ketyre deklarateve, kane sy e fytyre te kerkojne voten e qytetarit, por qytetari me 5 korrik do i denon ato, jo se do ja jep BDI-se votat, por do te eleminon kete organizate kriminale antikombetare nga toka shqiptare, te ashtequajtur si PDSH.
Ali Ahmeti kur nisi luften nuk e dinte se do te mbetet gjalle, dhe nje dite do te vjen ne qeveri, por pas perfundimit te sukseshem te liftes, ato e pane te arsyeshme se ky vend duhet te udheheqet denjesisht dhe formuan subjekt politik, qe eshte tejmase i sukseshem, sepse per 4 vite, arriti te institucializon ceshjten shqiptare ne Maqedoni! Ato qe dinin te udheheqin luften, sot dine te ndertojne edhe paqen! Keto qe ka bere BDI-ja ne 4 vite, 12 vite partite shqiptare nuk kane mundur t'i bejne, 8 vite PPD-ja dhe 4 PDSH-ja.
Sa ishin thact-arbenat ne qeveri, asgje s'u be, vetem biznes cigaresh nepermjet Kosoves, prandaj sot Thaci me kallasha don te merr pushtetin se biznesi i ka mbet ne gjysme. Pyete Thacin sa mije euro e ka blere vetem deren e hyrjes se shtepise super moderne qe ka ndertuar ne Tetove, ose pyete Xhaferin sa te kushtoj shtepia afer Prishtines me terren golfi edhe ate. Ju keto gjera ose nuk dini ose shtireni kursem nuk i dini, sepse eshte jashta logjikes se shendoshe pas aq te keqijave qe ben PDSH-ja ju te perkrahni ato, kjo eshte per te cudit!
Por nejse, une nuk merrem me te pa-arriturat e tyre, ne shikojme interesin kombetar e shteteror, zvillimin e nje shoqerie multi-etnike dhe te mos rojme me endra se do te bej PDSH-ja Shqiperi te Madhe sepse keshtu neper mitingje shprehen kreret e PDSH. ( Partise se Deshtuar Shqiptare)
Mandej me forta se do te nderrron edhe mbiemrat qe mbarojne me SKI, por si do te ben, ne OV bullgar, apo VIC serb, apo IS grek. (lol) Sa me qeshet kur degjoj keshtu idiotsira!
Nje pyetje per Babadimrin nese na lexon:
Pse ky Bardhyl Mahmuti nuk paska dalur per deputet, interesant, a? Sa e vafrer do te jete skena politike shqiptare pa Bradhin e Mahmutajve lol lol![]()
Krijoni Kontakt