Close
Faqja 9 prej 33 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 326
    revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    E din pse duhet tė fiton PDSH-ja, sepse ka Agim Krasniqin pėr kandidat, njėrin nga kriminelėt mė tė medhenj nė Maqedoni, ja pse duhet tė fiton.

Ohh lumja parti qė tė ka o Agim, je nderi kombit. lol

U knaqem tuj knaq...

Nuk jam me PDSH,as kurre nuk kam qene dhe nuk e di se a duhet te fitoje apo jo, po vetem nje gje e di se ju zoterote te BDI-se te gjithe luftetaret e lirise qe nuk jane anetare te partise tuaj i quani kriminele. Kjo nuk eshte ne rregull.
    Ky djale ka qene nje nder komandantet me te guximshem te UCK-se.
    Sidoqofte nuk mendoj se eshte zgjedhja me e mire per ne listen zgjedhore, mirepo duke e ditur qe ne FYROM gjithcka eshte e mundshme, as kjo nuk duhet te na habite.
    Pastaj, ne fund te fundit ky nuk eshte rasti vetem, ne kemi pase dhe kemi ministra e zv.ministra me pergaditje te ngjajshme si te Agimit.
    Keshtu qe nuk na mbetet gje tjeter vecse ti urojme suksese Agimit ne karieren politike
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bOndi_oo7 : 10-06-2006 mė 09:33
    Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Si do duket, do duket si hale.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Kėrēovare1
    Ashtu ėshtė edhe unė them RROFTĖ BASHKIMI KOMBĖTAR prandaj shpresoj tė fitojė PDSH-ja se BDI-ja as mendjen nuk e ka pėr njė gjė tė tillė...
    LoL Normal qe ashtu oshte Po fitoj PDSH-ja do bohet edhe bashkimi kombetar ...
    se prej BDI-s ska gjo ahhahahhah

kisssssssssssssssssssssss ket yvin
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ne besojme !
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Revolucioni i harroj femijt e vet.Keshtu pikerisht beri BDI-ja me njerezit e vet qe sollen dhunshem ne pushtet edhe pse keto njerez u nisen ne lufte per Shqiperi etnike e jo per bashkim/vellazerimin e BDI-se apo per ta hipur kete parti ne pushtet. Per bashkim/vellazerim e kishim nje parti qe quhej PPD(tani ne koalicion me BDI-ne) e qe 8 vite tentoj te bej kompromise ne kurriz te shqiptareve.Kur nuk do ta harroj nje fjalim te Abdurrahman Alitit ne 1997."Abe nese ka mundesi qat flamur ta vallojme se bashku me ate shteteror neper dasma e ahengje nese ka mundesi".Tani tipi i kompromiseve eshte Ambasador i Maqedonise ne Sofje si shperblim per kompromiset e tij 8 vjecare.

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Jo jo, ore vellezer, mos e rreni veten se Bashkimin Kombetar do ta ben PDSH ne se vjen ne pushtet. Eshte te vertete se copetimin e FYROM mund ta bejne vetem dy parti djathstiste ne pushtet, por per fat te keq PDSH-ja nuk eshte vertet nje pati djathtiste, ajo vetem shtirret si e tille.
    Une mendoj se atyre iu kujtohet te japin ndonje deklarate pro Bashkimit Kombetar, vetem ne raste te caktuara kur e shofin se ju ka rene rejtingu partiak, dhe asgje me teper. Ne fund te funit ata nuk e kane as synim, bile as platforme (qofte edhe te pashkruar) partiake, Bashkimin Kombetar.

E sa per keta te BDI-se, kjo pune (Bashkimi i trojeve) as qe nuk vjen parasysh, ata edhe jane deklaruar kunder Bashkimit Kombetar, bile kane shku edhe me larg me dekleratet qesharake " Maqedonia shtet edhe i shqiptareve" , "Maqedonia, vendi im" etj etj.

Bashkimin Kombetar (mendimi im ky) mund te behet vetem me angazhimin edhe me te madh te rinise shqiptare, te organizuar ne nje shoqate/organizate te "shenjte" Atdhetare, e cila per synim NUK do ta kete ardhjen ne pushtet per plackitje, korrupsion,nepotizem etj, sic per fat te keq e paten disa te veteshpallur "koka" te UCK-se.

Rrofshi!
    Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.

Azgje

Administratoret ta mbyllin kete teme . dihet perse .

i/e regjistruar Maska e Eugen22
    Anėtarėsuar
    05-06-2006
    Postime
    38
    Citim Postuar mė parė nga bOndi_oo7
    Jo jo, ore vellezer, mos e rreni veten se Bashkimin Kombetar do ta ben PDSH ne se vjen ne pushtet. Eshte te vertete se copetimin e FYROM mund ta bejne vetem dy parti djathstiste ne pushtet, por per fat te keq PDSH-ja nuk eshte vertet nje pati djathtiste, ajo vetem shtirret si e tille.
    Une mendoj se atyre iu kujtohet te japin ndonje deklarate pro Bashkimit Kombetar, vetem ne raste te caktuara kur e shofin se ju ka rene rejtingu partiak, dhe asgje me teper. Ne fund te funit ata nuk e kane as synim, bile as platforme (qofte edhe te pashkruar) partiake, Bashkimin Kombetar.

E sa per keta te BDI-se, kjo pune (Bashkimi i trojeve) as qe nuk vjen parasysh, ata edhe jane deklaruar kunder Bashkimit Kombetar, bile kane shku edhe me larg me dekleratet qesharake " Maqedonia shtet edhe i shqiptareve" , "Maqedonia, vendi im" etj etj.

Bashkimin Kombetar (mendimi im ky) mund te behet vetem me angazhimin edhe me te madh te rinise shqiptare, te organizuar ne nje shoqate/organizate te "shenjte" Atdhetare, e cila per synim NUK do ta kete ardhjen ne pushtet per plackitje, korrupsion,nepotizem etj, sic per fat te keq e paten disa te veteshpallur "koka" te UCK-se.

Rrofshi!

Te pershnbes medimin ten bond 007 dhe jam plotsisht njet me nje pjes te mednimit tend se sa nje her PDSH nuk do te ben bashkimin kobtar, te gjith fajalimenet se do te bejn te pamunden nese vjen ne pushet PDSH jan genjshtar,te gjith pretendime se keto te PDSH-se jan patriote te medhe se PDSH-ja eshet parti kobterae eshet vetem nej genjesheter per te mar voten e popullit.
    Per te treugura burerine dhe patriotizem ka kaluar koha zotri te PDSh-se tash kosha eshet qe tergoni se si duhet te prosperoj ky ven ne aspektin ekonomike se populli i mjer eshet mesuar me trillimet e PDSH-se.
    Te nedruare forumiste qe jeni kyqer ne ket teme qe kam parashtruare une shikoni se ku munde te gjendet nej ekonomist i dalluare ne PDSH dhe qfar platforme ekonomike ka per ne keto zgjedhej parlamentare,deri tash kemi pare se vetm kritika lidhure udheheqsis se me par te UQK-se asgje ska te re.
    Sa i perket qeverisjes se PDSH-se kemi gjith qka te tergojme, ajo nuk i kishet mundesi te hapete nje paralele ne gjuhen shqipe ne Manastire po lere te tjerat.

i/e regjistruar Maska e Eugen22
    Anėtarėsuar
    05-06-2006
    Postime
    38
    NESE DO TE FITON PDSH KORUPCIONI DO TE JET ME I MADHE SE KUR DO HER.
    E SA I PERKET BASHKIMIT KOBETAR MOS ME NDONI SE DO TE BEN DO NJE HER PDHS-ja
    UE JAM PER BASHKIMIN KOBETAR NE EVROPEN E MADHE E INKOADRUAR,KU I RIU ,STDENTI TE JET ME I LIRE PER TE STUDIJUARE DHE I INTEGRUARE TE GJITHE EVROPEN PA MA R PARASYSH E SE NE CILIN UNIVERZITET EVROPIAN , JA KJO NA VYN NE TE NDERUARE FORUMISET NE NA DUHET QE PARTITE TE NA PARQESINE PLATFORMA EKONOMIKE SE VETEM PRE ASOJ KEMI DOBI TE GITHE NE,

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Mbase duhet te kene kapur skleroze elektorati shqiptar i maqedonise qe na dilkan me brockullen qiellore se PDSH-ja duheshka te fiton... po si ore injorante sklerotik, kaq shpejte harruat se PDSH-ja ishte ne qeveri dhe krejt cfare beri ishte monopolizimi i bizneseve dhe ndarja e parave midis partnereve koalicionues VMRO-PDSH!!!
    Medet, sa shpejt harron ky milet!

Faqja 9 prej 33 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Lexo: "Marrėveshja Kornizė" - Ohėr 2001
    Nga StormAngel nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 01-04-2007, 06:13
  3. Intervistė: Hoxha i Prizrenit (Samidin Xhezairi)
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-07-2006, 19:20
  4. Mbahen zgjedhjet vendore nė Maqedoni, pjesmarrja 45%
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 23-03-2005, 23:41
  5. Strategjia e opozitės nė zgjedhjet lokale
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •