Close
Faqja 25 prej 33 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 326
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Une jam ne vendngjarje, kutite e votimit eshte vetem disa metra larg meje, dhe une e shoh me mire se disa qe jane ne Amerike!

Kete qe bejne servilet e Thacit, vllezerve te tyre, as serbi se ka be kunder shqiptareve. Sa shpirtprishur qe jane, injorantet, edhe vellaun e vet e vrasin per karrige. ncncncncn.
    My silence doesn't mean I am gone!

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Une jam ne vendngjarje, kutite e votimit eshte vetem disa metra larg meje, dhe une e shoh me mire se disa qe jane ne Amerike!

Kete qe bejne servilet e Thacit, vllezerve te tyre, as serbi se ka be kunder shqiptareve. Sa shpirtprishur qe jane, injorantet, edhe vellaun e vet e vrasin per karrige. ncncncncn.

Davius rruaje gjakftofesine

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    deri ne keto momente nuk ka ndonje incident serioz dhe in general gjithcka shkon ne rregull,kjo me gezon. pastaj,se kush fiton do te mesojme per disa ore.
    Uroj qe te fiton me i miri.
    Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.

Rob i All-llahut! Maska e Omari
    Anėtarėsuar
    14-03-2006
    Postime
    189

Es selamu alejkum wr wb

Rrofte kallashi per ju, kriminela te degjeneruar. I keni shpallur lufte shqiptarit per biznes cigaresh dhe alkooli. Zoti do ju denoj, jo shteti sllav! Ju nuk keni gjak shqiptari, jeni prijes te klaneve sllave qe nxisin vellavrasje mes shqiptareve, ju ju prini ketyre proceseve!

Eja shihe cka behet ne Tetove, dhe shitem mend mandej ketu ne forum!
    Qka ki bre o ti? Qka trroken? Qka tbona un? Jam zgju kam shku kam votu edhe prap jam kthy ne shtepi, qka tkom bo? Un i kam shok shum aktivist te PDSH-se dhe asnjerit deri sot nuk ja pash nje kallash ne dor, nderkaq atyre te BDI-se i kam pa shum shpesh dhe kjo esht fakt pse po shpif qka ki shkurt e shqip tregom? Panika pse po hup ndonje vend pune a?

Kush hamamin u kercnu? Nuk u kercnu askush pos nje Trim me sy te prishur e te stermbushura me urrejtje dhe mllef nga prizreni, ai u kercnua haptazi nga hutia se nuk din ēka te bejne tash ju ka mbet vetem te thon nese nuk e votoni Ali Ahmetin na vim edhe e mbeshtesmi ne ēfardo menyre a? Turp turp, te till qe po qarteni per pushtet jeni ju se un shum mir jam nuk kam ndonje dert te veēant, po i shpallni luft nje pjese te popullit tuaj, kjo nuk ka ndodh askund jeni ēmend sinqerisht.

Edhe kujdes si shprehesh se nuk te kam be asgje, per nje fjal mos me zhagit se nuk ben mir, edhe mos shpif se nuk jam ne Amerik ketu jam edhe ate me afer informacioneve se ti.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga bOndi_oo7
    deri ne keto momente nuk ka ndonje incident serioz dhe in general gjithcka shkon ne rregull,kjo me gezon. pastaj,se kush fiton do te mesojme per disa ore.
    Uroj qe te fiton me i miri.
    S'ka ndodhur, bukur qenke i informuar zotri!

+

Ti Omar, me Hoxhen e Prizrenit mos e kruaj, se s'te del mire, nuk je ti askush te mohosh figuren e tij! Pra kujdes, kur tall nje hero sic eshte Hoxha i Prizrenit!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga Omari
    Edhe kujdes si shprehesh se nuk te kam be asgje, per nje fjal mos me zhagit se nuk ben mir, edhe mos shpif se nuk jam ne Amerik ketu jam edhe ate me afer informacioneve se ti.
    E di se nuk je ne Amerike, se fundja s'me ha shum se ku je. Une nuk te drejtova ti personalisht, mandej e sheh emrin tend te permendur diku, pra kujdes kurt me drejtohesh.

Eja shihi aktivistet tu, 'shoket e tu' si sillen rrugeve te Tetoves, as ne Irak gjendja nuk eshte keshtu, dhe per te gjithe kete PDSH-ja eshte fajtore sepse lepihet pas interesave te huaja...

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Lajmi i fundit nga Zgjedhjet Parlamentare nė Maqedoni!

KSHZ: Deri nė orėn 17 jehona 42,61 pėr qind

Shkup, 5 korrik - Komisioni Shtetėror Zgjedhor kumtoi se nga tė dhėnat e marra pėr 2.256 nga gjithsej 2.976 vendvotimet, deri nė orėn 17 kanė votuar 582.821 zgjedhės ose 42,61 pėr qind e qytetarėve tė regjistruar nė Listėn e vetme zgjedhore.

Zėdhėnėsi i KSHZ-sė Zoran Tanevski njoftoi se jehona nė Njėsinė zgjedhore njė ėshtė 44,10 pėr qind, nė tė dytėn 37,76, nė tė tretėn 46,32, nė tė katėrtėn 44,03, nė tė pestėn 43,88 dhe nė Njėsinė e gjashtė zgjedhore 38,30 pėr qind.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ndėrpritet procesi zgjedhor nė njė vendvotim nė Tetovė

Tetovė /05/07/ 18:40

Rreth orės 16.30 pėrfaqėsues tė komisionit komunal zgjedhor kanė ndėrprerė procesin zgjedhor nė vendvotimin 2004, pėr shkak tė "lėshimeve zgjedhore".

Nga komisioni komunal zgjedhor, siē lajmėroi korrespondenti i Makfaks-it nga Tetova, paralajmėruan procesverbal pėr shkaqet, duke mos dashur ta sqarojnė incidentin.

Incident ėshtė regjistruar edhe nė vendvotimin 2014 nė komunėn e Tearces, informoi KKZ-ja e atjeshme.

Njė person ka penguar procesin e votimit, tentoi dhe futi disa fletėvotime nė kutinė. Ndaj kėtij rasti intervenuan pėrfaqėsues tė komisionit zgjedhor dhe nė shoqėrim me policinė larguan personin, pas ēka vazhdoi tė rrjedhė votimi nė mėnyrė normale.

Anėtarėsuar
    14-03-2006
    Postime
    189

Es selamu alejkum wr wb

S'ka ndodhur, bukur qenke i informuar zotri!

+

Ti Omar, me Hoxhen e Prizrenit mos e kruaj, se s'te del mire, nuk je ti askush te mohosh figuren e tij! Pra kujdes, kur tall nje hero sic eshte Hoxha i Prizrenit!
    Ke gjet kujt me ju kercnu more zoteri, kur nuk e din se kujt i drejtohesh ateher duhet te kesh kujdes se si shprehesh... Un nuk u talla ne asnje moment perkundrazi isha dhe jam shum serioz.

Te pershendes nga Sllupēani!

Anėtarėsuar
    14-03-2006
    Postime
    189

Es selamu alejkum wr wb

E di se nuk je ne Amerike, se fundja s'me ha shum se ku je. Une nuk te drejtova ti personalisht, mandej e sheh emrin tend te permendur diku, pra kujdes kurt me drejtohesh.

Eja shihi aktivistet tu, 'shoket e tu' si sillen rrugeve te Tetoves, as ne Irak gjendja nuk eshte keshtu, dhe per te gjithe kete PDSH-ja eshte fajtore sepse lepihet pas interesave te huaja...
    A ben te dij se ēka ke? Kush te ka rre? Qka je terbu keshtu? Sinqerisht diqka nuk qenka ne rregull me ty kto shprehjet e tua nuk jan normal qetsohu pak se je plotesisht nen ndikim te mllefit. Pergjigju ne pytjet e pastaj vazhdo te shprehesh ashtu me mua, te rikujtoj se nuk njihemi dhe duhet patur kujdes me paragjykime.

Edhe mos vazhdo te shpifesh se keto shpifjet e tua vet zedhensat e BDI-se e demantuan dhe deklaruan ne pres konferenca se Zgjedhjet kan rjedhur mire si asnjeher me pare dhe jan shum te sukseshme, qetsohu se nuk perfiton asgje ne ket menyr rrenat i kan kembet e shkurta.

Mos ja ben edhe ti si dhelpna kur ju kish kall bishti kish mendu se u kall krejt katuni.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Omari : 05-07-2006 mė 14:13

Faqja 25 prej 33 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Lexo: "Marrėveshja Kornizė" - Ohėr 2001
    Nga StormAngel nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 01-04-2007, 06:13
  3. Intervistė: Hoxha i Prizrenit (Samidin Xhezairi)
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-07-2006, 19:20
  4. Mbahen zgjedhjet vendore nė Maqedoni, pjesmarrja 45%
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 23-03-2005, 23:41
  5. Strategjia e opozitės nė zgjedhjet lokale
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •