Postuar mė parė nga Omari
Ti pak i "politizove" postimet, kam pase nje rrezpekt te vecante (dhe ende e kam) per ty si ish ushtar i lirise, dhe kam pase bindjen se je person jopartiak, po tash me duket se dole pak ndryshe.
Ok, tash te kaloj ne teme, askush e as Cervenkovski nuk mund te na ben dredhi nese ne vet nuk e lejojm, kshtu qe une mendoj se faji eshte tek ne shqiptaret vete sepse i lejojme si Cervenkovskin ashtu edhe Georgievskin qe te manipulojne me ne.
E vertete eshte se me cdo kusht shkijet (te gjithe njesoj) deshirojne te na paraqesin si faktor destabilizues ne Ballkan, por per kete ne fajin vete e kemi, sepse partite tona shqiptare jane cerdhe te krimineleve dhe vagabondave, dhe po del se partite nuk mund te funksionojne pa keta "ushtaret partiak", kete e ka treguar e kaluara e hidhur.
E kryqin e madh e kemi si dhurate nga partneri strategjik i PDSH-se, ose ma shkurt thene nga koha e qeverisjes se kesaj partie, te ciles "ia dime per nder" dhe per kete gje me asnjehere nuk do tia japim besimin
Rrofsh!
P.S: Po guxoj po ta jap nje keshille vellazerore, mos e perdhos emrin e ushtarit dhe mos aplaudo (perkrah) asnje parti politike, se te gjitha jane njesoj.
Neve duhemi me cdo kusht ta ruajme nderin e UCK-se, duke qene kritikues te denje te politikave destruktive te te ciles parti qofte,( te gjithe njesoj jane).
Krijoni Kontakt