Close
Faqja 58 prej 71 FillimFillim ... 848565758596068 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 708
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    A DUHET TE HYJE SHQIPERIA NE BE sepse e meritojne dhe jemi ne nje nivel me shtetet pjesmarrese-une e dyshoje kete

A DUHET TE HYJE SHQIPERIA NE BE sepse jemi gjeografikishte ne evrope dhe shpresojme me hyrjen ne BE gjendja ne te cilen jemi katandisure do na i permirsojne evropianet-kjo mendoje se eshte dhe nje arsye qe shumica e shqipetareve eshte pro

ndersa per ata pyetesoret qe ploteson qeveria nuk e di se cfare konkretishte mbushin se pervec ca rrugeve qe jane nxire me asfalte nuk shikoje ndonje ndryshim ne ekonomine e shqipetareve apo ndonje ndryshim tjeter

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Jo.

Shqiperia nuk duhet te hy ne BE perderisa Greqia ben pjes ne te !

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    duhej te kishte hyre me kohe, po c'ti besh, ti bashkangjitemi trupit te europes se ciles i perkasim qenka e veshtire.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Sa me shpejte te hy Shqiperia ne EU aq me mire eshte per te gjithe Shqipetaret kudo qe jane.
    Europa eshte bere nje deshire e shumices,dhe do te jete nje domosdoshmeri per te gjithe.

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Mezi dolem nga nje Perandori Komuniste dhe tani duam te hyme tek tjetra? Bashkimi Evropian eshte antiteza e ideve qe e bene Europen te madhe. Do zoti dhe nuk ka fusin per shkak ("merite" me sakte) te Greqise. Do vije dita e do ta kuptojme sa afer gafes te radhes kemi qene.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga alem_de Lexo Postimin
    Sa me shpejte te hy Shqiperia ne EU aq me mire eshte per te gjithe Shqipetaret kudo qe jane.
    Europa eshte bere nje deshire e shumices,dhe do te jete nje domosdoshmeri per te gjithe.
    ...por, mos harroni - po erdhi EURO si njesi monetare, vaj halli per Ekonomine edhe ashtu te dobet shqiptare.

Shihni shtetet e Evropes te cilat "qajne" per monedhat e tyre kombetare. Gjermanet kerkojne prape Marken, Sllovenet kerojne TOLARIN, Italianet kerkojne LIRETEN e tyre...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    ...por, mos harroni - po erdhi EURO si njesi monetare, vaj halli per Ekonomine edhe ashtu te dobet shqiptare.

Shihni shtetet e Evropes te cilat "qajne" per monedhat e tyre kombetare. Gjermanet kerkojne prape Marken, Sllovenet kerojne TOLARIN, Italianet kerkojne LIRETEN e tyre...
    e di qe prodhimi shqiptar(kam fjalen per ate bujqesor se industrial nuk kemi) nuk do caje dot kurre ne tregjet e europes nese do jemi jashte BE, kjo per shkak te doganave.

e di ti sa me te shtrenjta jane cmimet ne shqiperi krahasuar me BE pikerisht per shkak te doganave shqiptare.

nje shembull koti,,,,,e di ti qe nje vazo majoneze kushton dyfishin e cmimit ne shqiperi krahasuar me cmimin ne nje smarket italian

po te jet fjala per tiu bashkuar arabis dhe turqis te gjith jeni gati ju palla.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    e di qe prodhimi shqiptar(kam fjalen per ate bujqesor se industrial nuk kemi) nuk do caje dot kurre ne tregjet e europes nese do jemi jashte BE, kjo per shkak te doganave.

e di ti sa me te shtrenjta jane cmimet ne shqiperi krahasuar me BE pikerisht per shkak te doganave shqiptare.

nje shembull koti,,,,,e di ti qe nje vazo majoneze kushton dyfishin e cmimit ne shqiperi krahasuar me cmimin ne nje smarket italian

white-rider, une nuk jetoj ne Shqiperi por thjeshte solla pershtypjet e pergjithshme nga njerez te cilet ne vendet e tyre kerkojne kthimin e Njesise Monetare Kombetare.

Une nuk thashe qe Shqiperia mos hynte ne BE - prandaj mos u nxeh ti kot. Une thjesht permenda ceshtjen e EUROS.

Uroj qe te behet me mire, por nese s'eshte bere mire ne tere Evropen (shkaku i euros) s'besoj qe do behet me mire ne Shqiperi.

S'te ngjan t'i drejtohesh tjetrit me aso fjalesh (palle), por kaq kulture ke - kaq mundesh, keshtuqe s'po ta marr per te madhe...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134

Studimet përfshijnë krahasimet e alternativave

Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin

He runa zote preije shqiptarve budallenje edhe ky pretendone te beje analiza ekonimoke madje nuke ndalet me kaqe ne studimin e tije "zhgarravites" Pore gomari vazhdone tutje pse jo edhe une krye boshi i mahalles time te izoluare lokale kame bere kopjuter tashme, nuke ka rendesi pse kame ber vetem 8 klase shkolle madje mua nuke me shqetsone a/se fakti pse njofe vetem gjysmen e alfabetit shqipe po ashtu a/se e verteta e kapaciteteve te mija qe shpalosi ketu fakti se kame lexuare vetem dy vepra te Naime frashrite eshte irelevante Nuke brengosem fare edhe pse duke pretenduare te beje analiza ekonomike rreshqase ne disa fusha te cilate nxerrin ne siperfaqe ter horizontin e analfabetizmine time

Po q`e rendesi ka ter kjo une dua te beje analiza ekonomike injoranca dhe pretendimet e mija i kaloijne kufinjt e ballkanite madje roleti ballkanike ne te ciline beje pjese une ma lejone ter ket gomari univerzale eshte i vertet fakti se une perveqe asaije lagjes time te perbalture pa uje e pa rrryme e cila me beri analfabet dhe injorante nuke njofe ndonje vende tjeter pore ky nuke eshte faji i/me pore i evropes .

Eshte e vertet se njohurit e mija jane shume te kufizuara limituara edhe per faktin se ter horizonti ime i dijes eshte i ndertuare mbi ate qfare kame mesuare nga disa shkrime ne gjuhen shqipe pore ky nuke eshte faji ime fajtore eshte xhaxhi Envere dhe evropa e cila na izoloije per qka une nuke pata mundesi ase te mesoij gjuhe te huaja dhe ase te pasuroije horizontin tim te dijes nga literatura evropiane .

AMA per kunder ter ketyre fakteve te pa mohueshme une kame nje talente te veqante injorancen per kunder faktit se jame shume boshe ne tru une du te involvohem ne gjdo bised dhe analize sa do specifike qofshin ato dhe te pa kapshme per trurin tim te gomarit une prape do insistoije te jem pjesmarres pse jo per deri sa kemi mungesen e/instituteve perkatse ne ballkane te cilat do gjenin formulen e QMENDURISE SIME..

Zvicrranet kane nje shprehje (jeder in seinem garten) qka do te thote , (Secili ne kopshtin e vet) ,te ciles une do i shtoja edhe ket (GOMARI eshte mire te rrije ne vendin e vet )..

Iluzionet Pretendimet dhe deshirate nuke perkoijne me realitetin tend faktik (white-rider) Apo egzemplari D

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    shko meso shqip o malok

Faqja 58 prej 71 FillimFillim ... 848565758596068 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipëria
    Nga Albin në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •