BE është e barabartë me okupim, humbje e lirisë, robëri e ndyrë, më zi se në perandorinë otomane.
BE është e barabartë me okupim, humbje e lirisë, robëri e ndyrë, më zi se në perandorinë otomane.
alibab,po thot bab aliu,
mbase mund te jete ashtu siç thua ti, po deri tani une nuk kam degjuar qe BE ka pushtuar ndonje vend ...
e futne greqine ne BE pas kupit te kolloneleve te zinj, u be greqia vend per se mbari ... u futne edhe espanja, portogalia ... deri edhe austria ... pastaj edhe se fundi romenia e bolgaria ...
ti thua qe te rrijme ishull shkemb graniti piratesh ne Europe ... gjithmone te palare, te papare, pa dokumenta, te "veçante", te "pavarur", po nga se?
Ne vend qe ti lutemi Perendise, te na shtjere mendt ne vend, te na drejtoje drejt Europes, te na largoje nga trafiqet e pislliqet, te na mbroje nga i ligu, te beje Shqiperine Zonje, te na jape drejtues shtetit qe ti sherbejne vertet interesave te vendit e popullit, qe te futemi denjesisht ne BE, qe tua hape zemren e shpirtin europianeve se Shqiperia edhe merr, edhe jep, se gjithato gjera ...
une nuk di qe te kete ndonje levizje nacionale-çlirimtare ne ndonje vend europian per te hequr qafe "zgjedhen " e BE-se ... nuk jemi neve nepal, miku im, iku, vate ajo kohe, sidomos me heqjen qafe te ketyre pushtetareve qe jane aktualisht, deshtake e klepto-komuniste recidiviste ...
mbase ne Zvicer ... po me duket se vetem ne arnautland ...
Nuk dëgjohet me veshë po s'pate mend. Kot shikon me sy kur nuk din se çka po shikon.mbase mund te jete ashtu siç thua ti, po deri tani une nuk kam degjuar qe BE ka pushtuar ndonje vend ...
BE është organizatë klasore. Shtetet forta janë ato që sundojnë dhe duan të fusin në BE sa më shumë shtete tjera që të kenë më shumë skllevër. Skllevër janë shtetet e dobëta, përkatësisht turma e njerëzve që mendojnë si ty.
Me kaq fjalë don me më bind mua se çka është BE??e futne greqine ne BE pas kupit te kolloneleve te zinj, u be greqia vend per se mbari ... u futne edhe espanja, portogalia ... deri edhe austria ... pastaj edhe se fundi romenia e bolgaria ...
Gjendja ekonomike e shteteve ndryshon shumë dhe shpejt. Portugalia ka qenë vend aspak i pasur para futjes së euros. Kishe një pagë që sot i bie të jetë 210 euro (aq sa është edhe në kosovë). Dhe ishte në Europë në atë kohë. Pastaj kur futi euron si valutë, ra ekonomia edhe më shumë, ra në varfëri të thellë.
Nuk është BE faktor zhvillimi. Pastaj nuk di pse s'logjikon pak, kur BE ka vënë si kusht për anëtarësim zhvillimin ekonomik. Pra ne duhet të zhvillojmë ekonominë, që të anëtarësohemi.
Dhe kur zhvillojmë ekonominë, çfarë na duhet anëtarësimi në BE? Asgjë.
Por edhe tash nuk na duhet asgjë. Zhvillimi nuk vije duke komplikuar punë me një organizatë shfrytëzuese.
Jo. Ti je ai që thua të marrim Europën të palarë, të bëhemi skllevër të Europës, etjti thua qe te rrijme ishull shkemb graniti piratesh ne Europe ... gjithmone te palare, te papare, pa dokumenta, te "veçante", te "pavarur", po nga se?
Nuk po kuptoj kush të ka kërcënuar që po frikësohesh kaq shumë të flasësh kundër BE-së??
Vazhdo ti lutju perëndisë, mbase t'i bjerë mendët në vend, se me të vërtetë po vuake për to.Ne vend qe ti lutemi Perendise, te na shtjere mendt ne vend, te na drejtoje drejt Europes,
Askush nuk mund të largojë ty nga trafiqet e pisllëqet. Ti vetë ke dëshirë, sepse ke fitim të madh. Tash edhe vje këtu e ankohesh. Hajt ti se ki qef ti me marrë pare të majme prej drogës. Nuk je ti që e urren trafikun.te na largoje nga trafiqet e pislliqet,
Mendon se bëhet Shqipëria Zonjë , duke u anëtarësuar në një union ku secili shtet ndjek interesin e vetë, dhe ku peshku i madh e han të voglin. Shqipëria aty veç sa bëhet më keq. Po vaj halli që s'po di çfarë metoda po përdorin ata farë europianësh që po ua shpërlajnë trurin kaq keq.te beje Shqiperine Zonje,
Hyrja në BE, "denjësisht" është e pamundur. Sepse "hyrje në BE" dhe "denjësisht" janë dy terma të kundërt me njëri tjetrin. Hyrje në BE do të thotë kokë-ulje, bythëlëpirje, komunizëm.qe te futemi denjesisht ne BE,
Ah, nuk e ditke pse??une nuk di qe te kete ndonje levizje nacionale-çlirimtare ne ndonje vend europian per te hequr qafe "zgjedhen " e BE-se ...
Sepse s'ka kush të luftojë. Do të luftojnë zezakët e Francës, apo turqët e Gjermanisë?
Ata që e kanë filluar këtë farë krijimi të perandorisë multi-etnike, multiracore, i kanë llogaritur mirë gjërat. E kanë mbushur Europën me popuj tjerë, i kanë përzier popujt me anë martesash, dhe tash nuk do luftojë askush, sepse s'ka më vetëdije kombëtare në Europë.
Dhe me hyrjen në BE do t'a provosh komunizmin e vërtetë. Do të vijë francezi të hapë fabrikë ku ti do të punosh 16 orë në ditë, dhe do banosh në kasolle, se s'ke pare për më shumë, kurse ai francezi në tokën tënde shqiptare, do të ngritë pallat luksoz, do të shtjerë në dorë gjitha femrat më të mira, që janë të racës tënde e nuk ke gjasa t'i shikosh me sy sepse ti je një skllav i fabrikës së francezit, e po të jetë mashkull do t'i qijë ndoshta edhe bijt tu, të cilët për mungesë mjetesh financiare do të flenë me francezin do ia dhurojnë anusin për 10 euro natën.nuk jemi neve nepal, miku im, iku, vate ajo kohe, sidomos me heqjen qafe te ketyre pushtetareve qe jane aktualisht, deshtake e klepto-komuniste recidiviste ...
Shqiptarë të uritur në "ditët e BE-së"
![]()
Raca shqiptare pas integrimit në BE ( një familje homo, që kanë adoptuar fëmijë tjerë homo-zezakë nga Afrika, për t'a mbushur Shqipërinë me zezakë)
![]()
..une isha i mendimit qe shqiperia te bashkohet me trojet e veta te copetuara, me kosoven, shkupin, camerine, dhe ulqinin plaven dhe gucine, dhe se nuk eshte nevoja fare te hyjme ne BE, por te ngrejme shtetin tone dhe te jemi si psh Zvicra qe e lusin te hyje por nuk hyn..... Ne i kemi resurset dhe mundesite por derisa te kemi shipfoles qe mendojne grekce-sllavce e pederaste si Edi Rama, e komunista si Sali Berisha kjo gje eashte shume larg.....dhe iropnia e ironise eshte se pederastet si Edi Rama dhe Komunistet si Sali Berisha duan te na fusin ne BE....
Shiko ketu:
alibab, na ke impresionua me ato fotot qe ke postua ...
e paske gjet hasmin, bre, hajde ti bijme ...
a te rrim vetem, apo te bajm ndonji aleanc me serbi, kore, iran a zimbabwe? kam ndigju se edhe libia po don me u fut ne be ...
mbas be-se, kush e ka sirane, kujt do ti bijme ???
a mos ma mire te shkojme (te na çojne) ne ndonji planet a hyllsi tjeter, e ta rujm racen si etalon universi ... se don ali bab haluçinant perversi ...
Shqiper54i Nuk Esht Akoma E Gatshme Ber Be
SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
ULTRAS PARTIZONI
Njerëzit fanatikë diktatorialë e totalitarë sikur ti kanë nevojë të madhe për aleanca. Njerëzit tru-tharë nuk dinë ç'flasin prandaj ironizojnë.a te rrim vetem, apo te bajm ndonji aleanc me serbi, kore, iran a zimbabwe? kam ndigju se edhe libia po don me u fut ne be ...
Jo ti po shihesh që për çdo natë ke orgji me shkije e me familjen tënde. Familja jote është e përzier e perverse.a mos ma mire te shkojme (te na çojne) ne ndonji planet a hyllsi tjeter, e ta rujm racen si etalon universi ... se don ali bab haluçinant perversi ...
Beni votime te lira, kontrollojeni mire e mire kujt ja jepni voten, e pastaj do i keni gjithe te mirat e botes.I LOVE YOU ALBANIA FOREVER.
Krijoni Kontakt