Close
Faqja 21 prej 71 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 708
    New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    mire do ishte po me mendjen e shqiptarit o nene ik me vrap sjemi ne per europian aman
    shikoni ca degjova die u vra die nje cun i ri pse kishte parakaluar me makin e ti nje tjeter ky tjetri e kishte vrar me dy plumba ne kok arsyja pse e parakaloj edhe seshte rasti i par kta do fusim ne europ ne ??
    edhe mos haroni shumica ne forum jan jasht shtetit edhe se din fare cbehet andej e din shesh me lule si puna "
    Partizoni

rrezja qe ngroh Maska e dielli qe lind
    Anëtarësuar
    13-10-2005
    Vendndodhja
    Aty ku zhurma e dallgeve eshte muzike per veshet e mije.
    Postime
    181
    Mjafton te levizim lirshem neper Evrope,por hyjme apo nuk hyjme ne BE nuk dua tja di fare.
    nuk me kujtohet

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga dielli qe lind
    Mjafton te levizim lirshem neper Evrope,por hyjme apo nuk hyjme ne BE nuk dua tja di fare.

Aty eshte problemi dhe aty ate e kan friken prandaj nuk e deshen dhe Turqine se po i hapen kufinjt atehere do ket me miliona imigrant & asnjeri nuk i mban dot gjith ate fluks dhe ligji i BE eshte qe kombet qe jan ne BE nuk lejohen te ken imigrant nga njeri tjetri...

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    me keta njerez qe e drejtojne shtetin dhe ato tjerat qe e kene drejtuar nuk do te hije besoj kure po nuk ndron mendja e disave politikuajve? mjeri populli populli don pune asgje tjeter puna te afron afer BE e jo llafet llafet te çojne dihet ku.

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    BE na doli me Lavire edhe se USA

Eshte ajo qe e solli dhe e mban ne pushtet Sali Bajraktarin.

Po na rjepin o popull. Po na vene ne krye qorra qe te na vjedhin me mire!!! Sic na vodhen ne 97'.

Large nga Lavirja qe mos ta shendrrojme edhe nenen tone Shqiperi ne nje Lavire

Me duket se ju ketu jeni shume large .............. nuk po kuptoni gje............... dhe nuk e keni iden sa me vjen keq !!!!!

Une jam kunder ketij Bashkimi Evropian, se paku jame kunder fytyres qe po na shfaq kohet e fundit! Le t'a ndertojme atdheun tone sic dime vete, asnjeri nuk te ndihmon pa interes(hile). Qofte ky dhe me ndonje emer te rende si BE apo USA!

Rrofte Shqiperria e lire (mos t'ju duket cudi, nuk eshte)
    Rrofshin bijte e shqiperise (te pakten ata qe nuk po flene me sy hapur).
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i/e regjistruar Maska e Tiffany
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    51
    Citim Postuar më parë nga Eni
    A mund te flasim per te ne keto momente ?

Kur parashikoni se shteti yne do te arrije nivelet e shteteve te Bashkimit Evropian ?

A e shikoni si dicka pozitive apo negativbe nje integrim te tille ?

Çfare pasojash do mund te kete ky integrim ne llojin e politikes shqiptare ?

Besoj se integrimi ne BE eshte e vetmja mundesi per Shqiperine si dhe per te gjithe Ballkanin ( spo perfshi teorite e globalizimit ). Flas per shpetim ekonomik ne rradhe te, pare dhe largim te varferise, sepse neve po nuk na stimuloi kush, dhe po nuk na krontolloi kush, po ne vend do rrime, mos te them qe mund te behemi dhe me keq. Para nje viti kam lexuar qe Shqiperia do i arrije nivelet e tanishme te BE pas 70 vjetesh. E imagjinoni dot??? 2076...

i/e regjistruar Maska e Tiffany
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    51
    Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33
    BE na doli me Lavire edhe se USA

Une jam kunder ketij Bashkimi Evropian, se paku jame kunder fytyres qe po na shfaq kohet e fundit! Le t'a ndertojme atdheun tone sic dime vete, asnjeri nuk te ndihmon pa interes(hile). Qofte ky dhe me ndonje emer te rende si BE apo USA!

Rrofte Shqiperria e lire (mos t'ju duket cudi, nuk eshte)
    Rrofshin bijte e shqiperise (te pakten ata qe nuk po flene me sy hapur).

Aman se po duam ta ndertojme vete, por faktet kane treguar qe nuk dime. Gjoksit dine ti rrahin te gjithe, por puna eshte kush zgjidh gje.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Bashkimi Evropian do na duet jo sepse duket dicka e mire por do jet e vetmja menyre se si do rrojm ne shek 21! Qellimi per krijimin dhe bashkimin e kombeve Evropiane eshte gjendja ekonomike dhe krijimi i Euros eshte per nje ekonomi te fort.

Shqiperia vetem dhe jasht EU sdo rroj shume gjate sepse per 20 vjet cdo gje do ndryshoj...dhe per Shqiperine duhet te hyjm tashti sesa kur te jet shume vone!

i/e regjistruar Maska e dj jack
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    1
    Per mendimin tim me mire mos te hyje ne BE pasi nuk shoh ndonje perspektive te gjelbert.
    Duhet te kemi parasysh qe vendet me te zgjuar nuk kane hyre ose disa prej tyre kane qene te detyruara te hyjne per disa aresye te paevitueshme.

Jam personalisht i mendimit qe BE do te shperbehet pa disa kohesh ...

Shqiptari Maska e J-X
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Ne Kasolle
    Postime
    121
    Per mendimim tim nuk duhet te hyj ne evrope sepse sipas experiences time evropa te thot ca do besh dhe nuk je nje vend i lire qe te vendosesh cfare te duash. Nuk te pushtojne me ushtri po te pushtojne me ekonomi.

Lyco Jay

Faqja 21 prej 71 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipëria
    Nga Albin në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •