Për Arcimedes,
I nderuari "shkencëtar"jemi duke jetuar në kohra ku shqiptarët si qdohere kanë edhe tani shtrese të mëdha.Meqenëse mua më ka humbur buzëqeshja kahere përpiqem që ti bëjë të tjerët të qeshin sadopak,barëm për ca minuta.
Do të qeshësh edhe më tepër kur do ta shiqosh hartën e servuar nga ASHA,e Shqipërisë,apo ndoshta e keni përfunduar të qeshurit sepse edhe për te dikush pat shkruar një vershë.
Meqenëse jeni "shkencëtar"bile për nga emri ju duhet ta dini se :ai që qesh shum,do të qaj pastaj shumë.Sidoqoftë ju keni të drejtë kur qeshni edhe atëhere kur duhet qarë.Me rëndësi për ju është më duket,të qeshet me mendë apo pa to është e parëndësishme për ty,ju nuk hamendeni se kur qeshet së tepërmi mundë të qash pastaj aq tepër sa të kalosh në qmenduri"nëse nuk ke kaluar tani"anda duhet të keni kujdesë ta ruani sadopak veten se trojeve shqiptare u duhet qdo shqiptar edhe ata që si ju pallin.
Meqë ke dëshirë të qeshësh edhe atëhere kur duhet qarë,ja zotrrote qeshni e vetëm qeshni,iu priftë e mbara,andaj paq shëndet jetë të gjatë e gjithëmonë me të qeshura për ju dhe tër familjen e juaj.Si urdhëroni...
Shqipëria do hyjë në BE,në po kështu si i ka punët mu d të hyj gjanëm si koloni e Greqisë.Koloni e grekut është edhe tani gjanëm por jo e antarësuar në BE,në si bisht i Greqisë.
Greku e srrbi kuvendojnë,
Shqipëribnë do e coptojmë,
akademinë do e mashtroimë
me para do e fitojmë,
ASHA,ve e Shqipërisë ndihmon në henelizimin e Shqipërisë,njëkohësisht ndihmon edhe serbizimin e KOsovës.
gaudeamus igitur
iu venes dum sumust
post ju kunda iuventutem
post milestam senektutem
nos hebebit humus
Vivat akademia,
vivat profesores
vivat membrum kuedliben
vivat membra suendlibum,
semper sint in flore.
"Mr.i dijshmi"
Krijoni Kontakt