Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga FLORIRI
    Te ankohej ne polici
    Te ankohej tek dy vellezerit tjere
    Te ankohej tek dajat,tezet, xhaxhallaret
    Dhe patjeter qe do dilte dikush ta ndalte ate qe mos vinte dore vajzes.

Kjo qe beri goca e huj ndodh rrall ne familjet shqiptare pamvaresisht se femrat dhunohen-----> rrallehere shkon puna deri sa te vrasi motra vellain.(motra vellain se vellai vellain e vret,ehuuha kjo ma shume per faj te grave ndodh nejse muhabet tjeter ky).Dmth qe ose i ndjeri ka qene gdhe me kuptimin e fjales e nuk ia ndante drurin dit nate ose ose ajo goca ka qene me cen ne biografi.Nuk di cte them.
    Shpresoj qe ti ndihmoje shteti femijet qe kane mbet jetim.

Ku jetonte Liza mer Flori , ne ameriqi ku zbatohen deri me 1 te drejtat e femres ? Nope ..

Por harron me kryesoren ajo jetonte ne nje fshat te humbur nga Lezha , ku ska as polici ( ose polici i thencin , qe ste ndihmon njeri pa ta fut njehere ), as daja , xhaja ( cne cdo bente xhaja apo daja ) get real .
    Shkurt muhabeti ai ishte fati i saj i keq , kishte mundesi te evitonte ate krim vetem nese largohej nga i vllai kafsh , dhe te kerkonte strehim te vellezrit e tjere ..por sic duket dhe ato sjane me pak ... familje te tilla ekzistojne me shumice neper fshatrat e shqiperise ... so ky ishte fati i tyre .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Problemi qendron se ndodhemi para nje fakti te kryer dhe ndoshta gaboj kur shkruaj se "mund te gjente nje rrugedalje".Kuptohet qe goca eshte dhunuar dhe ne gjaknxhtesi e siper ka vrare vellain....se jam i sigurte qe mbasi e ka rrahur te ishte larguar i ndjeri per dy tre ore nga shtepia.Krimi nuk ndodhte.Jam i sigurt qe ajo eshte penduar.Por pune momenti eshte o Pink.Dy minuta nerva te shkaterrojne me dhjetra pranvera jete.

Une kam degjuar raste te tilla qe jane zgjidhur mbrenda per mbrenda se fundja njeri ka qene dhe i vrari.Patjeter qe vellezerit po te dinin gjithcka do te reagonin.Ashtu si edhe dajat e te afermit etjere.

Keto gjera nuk ndalohen me polici dhune etj
    Ne shqiperi njerezit kane nevoje per edukim.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Citim Postuar më parë nga FLORIRI

Ne shqiperi njerezit kane nevoje per edukim.
    edukim per permbajtje nervash ..lol

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Krahasohet vrasja me te rrahurat ?
    nejse sido qe te jete me shume me vjen keq per femijet .. ckane pare ...

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Njerez o njerez!

Do ju lutesha te permbaheni pak dhe ta hapni cadren e ndergjegjies pak me gjere mos llogjikoni kaq ngushte.
    -Kursejini pak ofendime, qefi, kafsha, katili etj etj.
    Mos harroni po shani nje te vdekur tashme.
    Sigurisht qe ngjarja eshte e rende, nuk duhet te pajtohemi me asnje nga aktet e mesiperme. Dicka eshte shume e sigurte sa e do motra vellane vellai nuk e do motren, kjo eshte dicka e provuar.
    Nderkohe qe vrasja eshte gjeja e fundit qe mund te ndodhe, rrahja eshte rrahje, ofendimi po ashtu pasi do kesh pak dhembje por ama vazhdon te jetosh, ndersa vrasja eshte fundi i jetes, eshte dicka qe nuk mund te perdoresh"gome" per ta fshire si akt apo per ta rikthyer.
    Ashtu si gjovalini eshte edhe Liza viktime, por qe ka barren e madhe te fajit.
    jam shume i sigurte qe do kishte ndonje njeri me zemer ne fisin e saj, ku te mbeshtetej per ti bere balle torturtave dhe goditjeve fizike te gjovalinit.
    Jam sinqerisht i tronditur, nuk arrij ta besoj, nuk arrij te flas, nuk di te te bej fajtor por ama dica eshte e sigurte, se edhe kesaj here faji mbetet jetim.
    Gjovalini qe fajtor dhe e pagoi fajin e tij me nje kamate marramendese te pamerituar, nderkohe qe edhe e motra perseri eshte fajtore dhe do te paguaje fajin e saj, por ama nuk do deshiroja qe edhe kjo te kete te njenjtin fat, te shlyeje me teper nga ci takon.
    Indriti.
    Injoranca nuk zhduket me top

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    ne raste te tilla femra do bente me mire te merrte malet ne kembe edhe te vente te punonte ne greqi emigrante, edhe te largohej prej vellait, te jetonte jeten e saje, por nqs nuk ka pasur mundesi largimi per mungese parash e te tjera e te tjera, mire ja beri I LUMTE DORA. ta mesojne plera te tilla qe nje femer nuk qellohet..... dhe bashkohem me dike me larte qe thote ndoshta ai e ka perdhunuar ..................
    zot na ruaj
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Familja Kamberaj kërkon Eduart Kamberaj
    Nga Kozetta në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 07-02-2013, 00:25
  2. Korcari sulmon vellain per ta vrare
    Nga Asriana në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 09:30
  3. Poezi nga Diabolis
    Nga Diabolis në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 13-05-2004, 12:06
  4. Kisha dhe i krishteri.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 223
    Postimi i Fundit: 05-05-2004, 19:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •