Close
Faqja 6 prej 25 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 242

Tema: Lorik Cana

i/e regjistruar Maska e visari9
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    A mua me duket, apo ky Cana eshte be pak i merzitshem me keto deklaratat e tij te perditshme neper gazetat shqiptare. As per Ronaldinhon nuk shkruhet aq shume, ndersa per Canen kaja nonen shqipe....

Davius e meriton nje gje te till Cana ėshtė futbollistė profesionist dhe lojatri me i mirė Shqiptar , Davius pse je kunder Lorik Canės ? do isha i lumtur po da dija ??//
    e po disa Shqiptarėt kėshtu janė i lavdrojm tė huajt (ronaldinhon ) e Shqiptaret as qe i permendim

Lorik vetum perpare sepse je me i miri
    1.Arsenal
    20.Tottenham

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga visari9
    Davius e meriton nje gje te till Cana ėshtė futbollistė profesionist dhe lojatri me i mirė Shqiptar , Davius pse je kunder Lorik Canės ? do isha i lumtur po da dija ??//
    e po disa Shqiptarėt kėshtu janė i lavdrojm tė huajt (ronaldinhon ) e Shqiptaret as qe i permendim

Lorik vetum perpare sepse je me i miri
    Mos ja ze per te madhe ketije antishqiptari se per kete me i mire eshte RaulGonzales se sa Cana...tabijat shqiptari ..te huajin e vlerson dhe nderon me shume se sa te vetin

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Per momentin Lorik Cana eshte njeri nder fudbollistet me te mire qe ka patur historija Shqiptare
    Urime dhe suksese Lorik......
    Sui generis

Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Pat nje cik postimi ketu te ri nga moderatori RaulGonzales-antiCana mirepo humbi.....

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Po pat, por e hoqa se nuk mendoj se duhet arsyetuar komenti im per Canen. Une askund s'kam thene se se dua Canen apo jam kunder tij, vetem se thash eshte be pak bajat me deklarat e tij se sa here ben dashuri ne jave apo ne cilen kafeteri e pi kafen e mengjezit. Mua me intereson karriera profesionale e tij dhe jo lajmet e shtypit te verdhe, por nejse... pa marre paraysh mua se cka me pelqen e cka jo, ai mbetet lojtar i madh dhe une admiroj per sukseset qe ka arritur.
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Po pat, por e hoqa se nuk mendoj se duhet arsyetuar komenti im per Canen. Une askund s'kam thene se se dua Canen apo jam kunder tij, vetem se thash eshte be pak bajat me deklarat e tij se sa here ben dashuri ne jave apo ne cilen kafeteri e pi kafen e mengjezit. Mua me intereson karriera profesionale e tij dhe jo lajmet e shtypit te verdhe, por nejse... pa marre paraysh mua se cka me pelqen e cka jo, ai mbetet lojtar i madh dhe une admiroj per sukseset qe ka arritur.
    Postuar nga Davius: Per karierat profesionale te lojtareve
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...4&postcount=91
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...8&postcount=93
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...9&postcount=94

disa shembuj qe i mbaj mend

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Flas per Canen, mos i ngaterro konceptet. E leme me kaq!
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    ahh qka jane keta tifozat e shvercerave

Davius nese s'gaboj shvercer je??

Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Cana, kapiteni i Marsejės shėnon njė gol tė rallė

Lorik Cana, mesfushori shqiptar i Olimpikut tė Marsejės, skuadrės franceze qė merr pjesė nė Ligėn e Kampioneve, realizoi njė gol nė minutėn e 92-tė nė miqėsoren nė transfertė tė Marsejės me Monpeljenė e kategorisė sė dytė franceze, duke vulosur barazimin 2-2. Goli i futbollistit tė Kombėtares shqiptare erdhi si fryt i njė shpėrthimi individual, Cana rikuperoi njė top nė mesfushė, duke lėshuar mė pas njė silurė ndaj sė cilės portieri i Monpeljesė, Jourden, nuk mund tė bėnte asgjė. Njė gol i duartrokitur gjatė nga 9000 shikuesit e pranishėm nė stadiumin “Luis Mishel” tė Monpeljesė. Loriku nė kėtė ndeshje mbajti edhe shiritin e kapitenit pėr Marsejėn. Golin tjetėr pėr ekipin e Albert Emon e shėnoi Matje Valbuena. Pėr Monpelje qe shenoi edhe dy golat e pare te takimit realizuan Kamara dhe Oudah.

VIDEO

Shoku i skuadres i Canes ne kombetaren tone Florian Myrtaj ka rezultuar pozitiv ne testin e doping.

Faqja 6 prej 25 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •