Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    '80
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    tej maleve
    Postime
    34

Keni ndonje keshille per mua?

Jam ne hall , po humb deshiren per te folur .... mendoj qe per te me ndihmuar duhet te dini me shume se ne qfare gjendje jam

zakonishte me shume kam degjuar se sa kam folur por nuk do te thote qe kam qene keshtu si jam bere kohet e fundit , me pelqente te flisja te qeshja me ato qe thosha kur ja fusja kot ndonjehre dhe nuk me pengonte qe qeshnin dhe te tjeret me mua, po ashtu shpesh debatoja me njerez te ndryshem per tema te ndryshme ......
    po tani po ndryshon gjithqka ka kohe qe ndihem keq dhe sikur nuk kam qfare te them. personi me te cilin jam mjafte e afert per shume llafe dhe biseda me kundershtonte gjithmon ,edhe pse e dija qe nuk eshte ashtu si thoshte , mudohesha ta bindja por kot derisa nje dite se duroja me , e kshtu me radhe ...dhe si duket i ndihmoi mjafte problemit tim dhe u bera akoma me keq , tani edhe me te flas me ''shtylla'' me ''po'', ''jo'' dhe nuk e kundershtoj me, nuk jap asnje mendim timin per asgje me duket sikur me kane humbur fjalet si gjej dot , po edhe kur dua te them diq mendoj me vete : ''eshte njesoj si e thash si jo- sdo i vej kush veshin fjales sime .....''
    dua te dal nga kjo gjendje po me mundon , ne fakt po me vret qdo dite e me shume por nuk di si tja bej
    me jepni ndonje keshill ju lutem , si tja bej .... do doja te flisja edhe budallalliqe vetem te ndjeja deshiren qe po thoja diq....

e vlersoj cdo pergjigje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Nuk e di mire, por kjo gjendje ndodh shume kur ke shumeimpenjime, je shume e zene, nuk i arrin dot qellimet e tua, njerezit presin shume prej teje, ndjenja e turpit para atyre qe te njohim.

Zgjidhje te shpejta:

1. Gjej shoket ose shoqet qe i ke me te afert, te cilet mund ti kesh harruar.
    Mund te jene shoket ose shoqet e femijerise. Fol me familjen.

2. Krijo besim tek vetvetja.

3. Pranoje qe kjo gjendje mund te jete nje dere qe ti vete te zbulosh se ku je personalisht dhe se mund te te beje me te forte.
    beqar

'80
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    tej maleve
    Postime
    34
    Bakudr te falenderoj per keshillen po mundohem te bej diq ndoshta ......

This is me, te kane zhgenjyer, s'te kane degjuar (I ndodh te gjitheve, dhe shpesh); fatkeqesisht ti e kupton dhe e ndjen kete dhe si rrjedhim dhe e vuan...dhe tani ke arritur nje gjendje kulminante pasiviteti (te ngurte) te cilen jam e sigurte qe mund ta thyeje personi i pare qe do kete pak kohe per ty sinqerisht. Dhe ai person para cdokujt tjeter eshte vetja jote. Mundohu te perfshish kete njeri, VETEN TENDE, ne jeten tende e me pas ta lidhesh edhe me njerezit e tjere. Pyete veten tende cfare eshte qe mund te bente te ndiheshe mire, sikur dhe pak fare e realizuar. Nuk duhet te jete ndonje gje e madhe mund te jete dhe dicka shume e vogel qe me pare e ke nenvleresuar, neglizhuar apo evituar.

p.s. Njerezit qe te kundershtojne (gjithmone e kam fjalen) a mundesh t'i lesh pak menjane ne jeten tende? Nuk e di si i ke kushtet e ne c'raporte je me kete kategori njerezish.

Uroj te ndihesh mire sa me shpejt.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nje sugjerim do te jepja une , dhe nese ste degjojne aq sa duhet apo kundershtojne ti vazhdo dhe thuaje mendimin tend .. asnjehere mos i lere njerezit qe te rrethojne te te marrin neper kembe , sikurse dhe me injorimin qe te bejne duke mos te degjuar .

Mundohu te kesh sa me shume shoqeri , dhe merri gjerat me lehte ... me pak mund dhe perpjekje besoj do dalesh nga gjendja qe ke rene .

good luck
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Mendoj qe ke nje problem qe shume njerezeve ju ndodh te pakten nje here ne jet.Me vjen shume mire qe ti e ke ven re problemin(nese mund ti themi problem),dhe me kte mendoj qe ti vetem ke filluar ta besh hapin e pare drejt zhdukjes se kti problemi
    Hapi numer 1 per ta perballuar nje problem ose krize qendron tek koha,pra mos e humb durimin dhe jepi vetes kohe,gjithashtu vetbesimi eshte njera nder me te rendesishmet.
    Shume bukur e ka theksuar edhe green...Para se gjthash dhe gjdokujt se pari mundohu ta perfshishe veten tende"Mund ta zgjedhim problemin vetem ateher ,kur themi,,Ky eshte problemi im dhe une duhet ta zgjidh".Mendoj se ti po iken nga LIRIA,leri te tjeret ti je ajo qe e mbll veten,ti i thua mendjes tende JO MOS FOL SE NUK TE MIRRET PARASYSH!!!
    Nese ke per tu pergjigjur,jepe ate pergjigjje si ty te duket e sakt,e jo me shtulla(po;jo).Mos ik nga pergjegjesia.
    "Duke u munduar te ikin nga pergjegjesia,miliona njerez gjdo dite ikin nga liria"-thot nje psikiater amarikan Scott Peck.
    Sukses

Happy to be a woman Maska e Egla-tina
    Anėtarėsuar
    06-06-2003
    Postime
    244

hi

E dashur anetare te kuptoj shume mire se ne cfare pozitash je kame qene ne situate te tille .
    Po u zgjova nje dite dhe kuptova qe me njeriun qe isha nuk e dahuroja me perderisa humba deshiren per te folur per te argumenta dhe shume gjera tjera ishe mometi qe te vendosja per te ardhmen time , si gjithashtu per te bere dicka sepse humba vetveten .
    U largova mora pushime kthjellova mendjen gjeta vetveten dhe kur u ktheva u sigurova qe mendimet qe kisha mare nuk do me kushtonin mua apo ndjenjave ,dhe kisha te drejte .
    Dhe cdo dite te jetes time nuk e kame kthyer koken mbrapa dhe te them qe bera gabim .
    Ishte me te vertet nje nga vendimet me te mira qe bera .
    te uroj te dalesh sa me shpejt nga situata qe je por take my word for it pergjigja jote shte para syve .
    Wish you all the best bye .

Happy to be a woman Maska e Egla-tina
    Anėtarėsuar
    06-06-2003
    Postime
    244

hi

E dashur anetare te kuptoj shume mire se ne cfare pozitash je kame qene ne situate te tille .
    Po u zgjova nje dite dhe kuptova qe me njeriun qe isha nuk e dahuroja me perderisa humba deshiren per te folur per te argumenta dhe shume gjera tjera ishe mometi qe te vendosja per te ardhmen time , si gjithashtu per te bere dicka sepse humba vetveten .
    U largova mora pushime kthjellova mendjen gjeta vetveten dhe kur u ktheva u sigurova qe mendimet qe kisha mare nuk do me kushtonin mua apo ndjenjave ,dhe kisha te drejte .
    Dhe cdo dite te jetes time nuk e kame kthyer koken mbrapa dhe te them qe bera gabim .
    Ishte me te vertet nje nga vendimet me te mira qe bera .
    te uroj te dalesh sa me shpejt nga situata qe je por take my word for it pergjigja jote shte para syve .
    Wish you all the best bye .

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar mė parė nga this is me
    Jam ne hall , po humb deshiren per te folur .... mendoj qe per te me ndihmuar duhet te dini me shume se ne qfare gjendje jam

zakonishte me shume kam degjuar se sa kam folur por nuk do te thote qe kam qene keshtu si jam bere kohet e fundit , me pelqente te flisja te qeshja me ato qe thosha kur ja fusja kot ndonjehre dhe nuk me pengonte qe qeshnin dhe te tjeret me mua, po ashtu shpesh debatoja me njerez te ndryshem per tema te ndryshme ......
    po tani po ndryshon gjithqka ka kohe qe ndihem keq dhe sikur nuk kam qfare te them. personi me te cilin jam mjafte e afert per shume llafe dhe biseda me kundershtonte gjithmon ,edhe pse e dija qe nuk eshte ashtu si thoshte , mudohesha ta bindja por kot derisa nje dite se duroja me , e kshtu me radhe ...dhe si duket i ndihmoi mjafte problemit tim dhe u bera akoma me keq , tani edhe me te flas me ''shtylla'' me ''po'', ''jo'' dhe nuk e kundershtoj me, nuk jap asnje mendim timin per asgje me duket sikur me kane humbur fjalet si gjej dot , po edhe kur dua te them diq mendoj me vete : ''eshte njesoj si e thash si jo- sdo i vej kush veshin fjales sime .....''
    dua te dal nga kjo gjendje po me mundon , ne fakt po me vret qdo dite e me shume por nuk di si tja bej
    me jepni ndonje keshill ju lutem , si tja bej .... do doja te flisja edhe budallalliqe vetem te ndjeja deshiren qe po thoja diq....

e vlersoj cdo pergjigje
    shpresoj te ndihmoj me ket gje sepse jom ne situaten tate pak a shum.
    un nuk kom fuqi te merem me te tjeret dhe e kom kufizu sh shoqerin time.
    ti qe ndihesh sikur si intereson njeriut per mendimin tend e para mund ta mendosh vetem ti ket gje do te keshilloja te flisje me njerzit qe te rrethojn per kte gje dhe te shikoje reagimin e tyre dhe shiko se cfar do te bojn ato per kte.
    opsioni dyt osht nqfs ti vazhdon te ndihesh e till mbase duhet ta rrethosh veten me njerez qe jan te interesuar me sh per opinion tend dhe vazhdimisht te pyesin se cfar mendon ti, dmth me ato qe caring per ty

shpresoj te te kem ndihmuar
    klejzi

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Me shume sesa te kerkosh te flasesh me te gjithe dhe te kesh dicka per te thene gjithkujt, ndoshta te mjafton te gjesh pak njerez me te cilet te flasesh dhe qe te ndihesh mire.Nese s'jane ata/ato qe te rrethojne tani, do jene te tjere, s'mund te flasesh me te gjithe se pastaj fakti qe s'i gjen dakort gjithnje ty te streson, nderkohe qe eshte mese normale qe te mos jene te gjithe dakort ne te gjitha
    Per mendimin tim s'ka pse ta besh kaq problem,sepse eshte periudhe kalimtare.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatos Kongoli
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 19-11-2011, 18:09
  2. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  3. Fragmente nga Shėn Grigor Teologu
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:40
  4. Merjemja a.s, Nėna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17
  5. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •