Jam ne hall , po humb deshiren per te folur .... mendoj qe per te me ndihmuar duhet te dini me shume se ne qfare gjendje jam
zakonishte me shume kam degjuar se sa kam folur por nuk do te thote qe kam qene keshtu si jam bere kohet e fundit , me pelqente te flisja te qeshja me ato qe thosha kur ja fusja kot ndonjehre dhe nuk me pengonte qe qeshnin dhe te tjeret me mua, po ashtu shpesh debatoja me njerez te ndryshem per tema te ndryshme ......
po tani po ndryshon gjithqka ka kohe qe ndihem keq dhe sikur nuk kam qfare te them. personi me te cilin jam mjafte e afert per shume llafe dhe biseda me kundershtonte gjithmon ,edhe pse e dija qe nuk eshte ashtu si thoshte , mudohesha ta bindja por kot derisa nje dite se duroja me , e kshtu me radhe ...dhe si duket i ndihmoi mjafte problemit tim dhe u bera akoma me keq , tani edhe me te flas me ''shtylla'' me ''po'', ''jo'' dhe nuk e kundershtoj me, nuk jap asnje mendim timin per asgje me duket sikur me kane humbur fjalet si gjej dot , po edhe kur dua te them diq mendoj me vete : ''eshte njesoj si e thash si jo- sdo i vej kush veshin fjales sime .....''
dua te dal nga kjo gjendje po me mundon , ne fakt po me vret qdo dite e me shume por nuk di si tja bej
me jepni ndonje keshill ju lutem , si tja bej .... do doja te flisja edhe budallalliqe vetem te ndjeja deshiren qe po thoja diq....
e vlersoj cdo pergjigje
Krijoni Kontakt