Close
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 151
    Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Manul qeke bo pesimiste lol.

Une sot pashe IO CALIGULA. Versionin e pare italian. Thumbs up. Pashe edhe THE CLAN me Christian De SIca. Flitet per nje klam motorciklistash qe arrijne endrren per te shkuar ne amerike. Ky De Sicca e kishte ate vendin ku vendos targen e motorrit me Padre Pion, sa i thote shoku bandes....
    Capisto lo spechieti con la croce e anche la croce nel sedigle anteriore ma padre Pio che porta la targa e un po esagerato....
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Citim Postuar mė parė nga bayern
    Manul qeke bo pesimiste lol.

Une sot pashe IO CALIGULA. Versionin e pare italian. Thumbs up. Pashe edhe THE CLAN me Christian De SIca. Flitet per nje klam motorciklistash qe arrijne endrren per te shkuar ne amerike. Ky De Sicca e kishte ate vendin ku vendos targen e motorrit me Padre Pion, sa i thote shoku bandes....
    Capisto lo spechieti con la croce e anche la croce nel sedigle anteriore ma padre Pio che porta la targa e un po esagerato....
    gjes yllo!

Nuk jam bere pesimiste jo, vetem se nuk i duroj dot keto lloj filmash ku njerez te rritur jane pre e instiktit kafsheror dhe ku llogjika mungon. LLogjika - what a big difference.

Lethal weapon 2 - Mel Gibson wooooooooooowwwwwwwwww
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga Manulaki
    "Sideways" - i shpifur! Por te pakten e pashe deri ne fund ....
    Mendje-mendje kjo dynja Manule

Une e kam pare kete filme ne kinema dhe me pelqeu shume, natyrisht aspak per ate skenen nudo te atij 'ariut' njeri, por per emocionet qe percillte...mu duk origjinal dhe i goditur.

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    "Sideways" - i shpifur! Por te pakten e pashe deri ne fund, ndryshe nga "Closer" qe deri 10 minuta rezisotva. Kishte vetem dy momente humoristike, other than that - i shpifur.
    `sdieways` dhe `closer` jane dy filma qe bejne fjale per `loser` tipik. Sideway nuk eshte film i shpifur jo. Mua me ka pelqyer. Tani shija nuk diskutohet. Por per `closer` edhe mund ti them dikujt s'ja vlen te shihet edhe pese e kam pare deri ne fund vet.

Nuk me bezdisi nudizmi, apo skenat erotike, sa me bezdisi fakti qe te dy keta ishin "ko*qe" nga trute. Nuk pashe nje karakter te vetem qe te kishte sado pak nje lloj balance apo vetpermbajtje. Mos ndoshta ky eshte realiteti, burra gra, yftatata....
    Diikush, thua qe filmi percillte emocione,..shume e vertete vecse keto emocione, ne rastin tim, ishin negative. Filmi per mendimin tim nuk kishte humor, nuk kishte moral, nuk kishte ngjarje.
    Por jam shume dakord me mendimin "Mendje mendje kjo dynja"

"Clifford's big movie"
    Muzika e ketij filmi eshte e mrekullueshme dhe karakteri im i preferuar eshte "Klio", eshte shume e lezetshme, lozonjare dhe shume e vecante. Si kuqalashja
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    Mendje-mendje kjo dynja Manule

Une e kam pare kete filme ne kinema dhe me pelqeu shume, natyrisht aspak per ate skenen nudo te atij 'ariut' njeri, por per emocionet qe percillte...mu duk origjinal dhe i goditur.

Tamam Diikush , ky film ishte ne konkurim per oskar vjet .
    Filmi nuk esthte aspak i shpifur , eshte nje film qe me te vertete percjell pjese nga jeta jone e perditshme . Shume origjinal per mendimin tim .

Nejse shijet nuk diskutohen , por dhe mua me ka pelqyer ky film , qe diten qe e kam pare ne kinema
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Nuk me bezdisi nudizmi, apo skenat erotike, sa me bezdisi fakti qe te dy keta ishin "ko*qe" nga trute. Nuk pashe nje karakter te vetem qe te kishte sado pak nje lloj balance apo vetpermbajtje. Mos ndoshta ky eshte realiteti, burra gra, yftatata....
    Diikush, thua qe filmi percillte emocione,..shume e vertete vecse keto emocione, ne rastin tim, ishin negative. Filmi per mendimin tim nuk kishte humor, nuk kishte moral, nuk kishte ngjarje.
    Por jam shume dakord me mendimin "Mendje mendje kjo dynja"

"Clifford's big movie"
    Muzika e ketij filmi eshte e mrekullueshme dhe karakteri im i preferuar eshte "Klio", eshte shume e lezetshme, lozonjare dhe shume e vecante. Si kuqalashja
    Cfare morali pret nga filmat aman. Te nudizmi ke te drejte najhere e ekzagjerojne neper filma por sidoqofte se di sa mund te flasim per moral.

A e ka pa dikush filmin `The priness and the warrior` nga regjisori i filmit `run lola run`?

Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Tamam Diikush , ky film ishte ne konkurim per oskar vjet .
    Filmi nuk esthte aspak i shpifur , eshte nje film qe me te vertete percjell pjese nga jeta jone e perditshme . Shume origjinal per mendimin tim .

Nejse shijet nuk diskutohen , por dhe mua me ka pelqyer ky film , qe diten qe e kam pare ne kinema
    Secili nga ne mund te jete najhere pjeserisht `loser` si ai tek filmi. lol

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    "Clifford's big movie"

Yyyyyy, hajde Clito hajde...ia paske heq mendjen Manules

Good night and good luck ma ka pare njeri akoma? S'jam bere mbare per qamet te shkoj ta shof, por do doja dhe ndonji mendimi forumisti paraprakishti.

i/e regjistruar Maska e nimf
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253
    Citim Postuar mė parė nga panchovilla
    A e ka pa dikush filmin `The priness and the warrior` nga regjisori i filmit `run lola run`?
    Mbaj mend linjen e historise...muziken fantastike...karaktere te shtjelluar...te komplikuar. Mbaj mend edhe dikur ua rekomandoja njerezve po tani se mbaj mend perse me pelqeu

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Baci
    Nga ~Geri~ nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-09-2011, 04:54
  2. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39
  4. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  5. Tragjedi tjetėr nė det, 21 tė mbytur e 7 tė humbur
    Nga ALBA nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 162
    Postimi i Fundit: 24-05-2004, 15:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •