Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 151
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    as good as it gets

shume i bukur...
    Dakort jam por pa "shume" para...
    Ai qenushi luante mire fare, duhet te mare ndonje Oskar per kafshet!

Si ishte ajo pjesa kur e pyet nje fanse Jack Nicholsonin (shkrimtarin Melvin):

Si ka mundesi qe shkruan kaq mire per femrat?

dhe ai pergjigjet:

Mendoj nje mashkull dhe i heq arsyen dhe pergjegjshmerine?
    I think of a man, and I take away reason and accountability.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    SG c'jane kto qe citon ti..ncncnc..

Une pas shume kohesh pash para dy ditesh nje film.."Before sunset"..me pelqeu shume, edhe pse thuajse i gjithi ishte ndertuar mbi dialogun e dy personave.
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Doja te shikoja ate bardhė-e-zinė e Xhorxh Kllunit (Good Night & Good Luck), por mqse ne qinemane e fshatit tone s'kishte ardhur akoma, u mjaftova me ate te Xhudi Fosterit (Flight Plan). Mos e shikoni, s'ishte gje si subjekt plus loja e Xhudit ishte shume e ekzagjeruar. Pale kur jepnin fytyren e saj me sy te shqyer nga afer ne ekran....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga marsela
    SG c'jane kto qe citon ti..ncncnc..

Une pas shume kohesh pash para dy ditesh nje film.."Before sunset"..me pelqeu shume, edhe pse thuajse i gjithi ishte ndertuar mbi dialogun e dy personave.
    shume i bukur eshte...

e sheh, SG?

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Maria full of grace dhe Chasing Liberty, i pari eshte sad...dhe
    i dyti i lezetshem....!

Dje pashe ne HBO filmin Maria Full of Grace , prodhim i 2004 .

Film interesant shume , behej fjale per nje goce 17 vjecare nga Kolombia qe do transportonte droge ( kokaine ) ne usa , dhe e vetmja menyre ti sillte ne usa , duhet ti kaperdinte (23 cope naaa sa nje kokerr kumbull ) lol ,

Varferia ne kulm ne Kolombi detyronte goca te reja shume ne moshe te merreshi me kete lloj pune shume te rrezikshme . Sad .

Me pelqeu si film , megjithese ishte ne spanjisht . Shikojeni nese ju jepet mundesia , ja vlente .
    P.S : Nuk ishin 23 mi, po 63....ato i kishte me te kaperdimen e pare.
    Po gjithsesi te pakten u tregu guximtare dhe mendoj per nje jete
    me te mire ne fund...!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shkodrane82 : 13-10-2005 mė 16:07

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Filmi qe kam pare tani se fundmi dhe qe ende nuk me hiqet nga mendja eshte Kingdom of Heaven. . Eshte film qe ia vlen te shikohet, por nuk ia ka vlejte te prodhohet..... (ndoshta eshte i vetmi film qe ne mos nuk e kam kuptuar si duhet me ka bere disa pershtypje qe nuk kombinojne me njera tjetren.
    ....
    eshte film fetar dhe politik njekohesisht. (politka eshte shume e hermetizuar ne film).
    Film fetar- ne film, lufta e rradhes ne Jeruzalem behet per Zotin.... Pra po luftojne per Zotin (ose pretendojne se kjo lufte eshte njeri nga urdherat e Zotit).
    Pse ne film Jeruzalemi u dashka trajtuar si Toke e Premtuar, ose si Toke e perendise? A nuk eshte i gjithe planeti (te gjitha planetet te perendise.... dhe ne jemi te perkohshmit ne planetin TOKE?). Mbase qellimi i filmit eshte- Jeruzalemi u perket te gjitheve.... dhe askujt....
    Pls shikojeni filmin ose kush e ka pare te me ndihmoje me ndonje koment.
    ...
    Nderkohe kam pare edhe nje film me MADONEN dhe qe nuk ia mbaj mend titullin.
    Film shume i lezetcem por shume i lehte .... (film per adoleshente).(madona e madhe luan ne nje film shume te "vogel".
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar mė parė nga macia_blu
    Filmi qe kam pare tani se fundmi dhe qe ende nuk me hiqet nga mendja eshte Kingdom of Heaven. . Eshte film qe ia vlen te shikohet, por nuk ia ka vlejte te prodhohet..... (ndoshta eshte i vetmi film qe ne mos nuk e kam kuptuar si duhet me ka bere disa pershtypje qe nuk kombinojne me njera tjetren.
    ....
    eshte film fetar dhe politik njekohesisht. (politka eshte shume e hermetizuar ne film).
    Film fetar- ne film, lufta e rradhes ne Jeruzalem behet per Zotin.... Pra po luftojne per Zotin (ose pretendojne se kjo lufte eshte njeri nga urdherat e Zotit).
    Pse ne film Jeruzalemi u dashka trajtuar si Toke e Premtuar, ose si Toke e perendise? A nuk eshte i gjithe planeti (te gjitha planetet te perendise.... dhe ne jemi te perkohshmit ne planetin TOKE?). Mbase qellimi i filmit eshte- Jeruzalemi u perket te gjitheve.... dhe askujt....
    Pls shikojeni filmin ose kush e ka pare te me ndihmoje me ndonje koment.
    ...
    Nderkohe kam pare edhe nje film me MADONEN dhe qe nuk ia mbaj mend titullin.
    Film shume i lezetcem por shume i lehte .... (film per adoleshente).(madona e madhe luan ne nje film shume te "vogel".

E kam pare edhe une filmin...Devijon shume nga historia, po si cdo film Hollwood-y...I ka romantizuar shume Kryqezatat, personazhet i ka bere lemsh (lidhja romantike midis ciftit eshte e trilluar)..po nejse...per argetim eshte mire...me kete rast meson edhe populli cikes history (te distiluar)

Jeruzalemi konsiderohej ose propagantohej si Toka e Premtuar sepse atje kishte lindur dhe vdekur Zoti (Krishti) dhe sic dihet, Cifutet predentojne qe ate toke ua ka premtuar zoti qe ne kohen e Moisiut.
    Nejse, aktoret me pelqyen shume, skenat dhe efektet shume te realizuara, dhe sigurisht...loz edhe Orlando-ja qe eshte shplodhje per syte
    When in Doubt, Act Stupid!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Dje pashe ne HBO filmin Maria Full of Grace , prodhim i 2004 .

Me pelqeu si film , megjithese ishte ne spanjisht.
    "Megjithese ishte ne spanjisht" ??? Sikur nuk eshte ndonje obligim qe filmat te jene vetem ne anglisht ... ! Dhe shyqyr zotit qe nuk jane e akoma mė shyqyr qe ne USA nuk dublohen filmat e huaj ! Je me fat ... !

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    oki
    Two can play that game - jo keq ishte funny
    MadHouse - sh film kot
    White Noise - film yll bote fare do ju a rekomandoja ja vlen me verte

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    "FORREST GUMP"

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Baci
    Nga ~Geri~ nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-09-2011, 04:54
  2. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39
  4. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  5. Tragjedi tjetėr nė det, 21 tė mbytur e 7 tė humbur
    Nga ALBA nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 162
    Postimi i Fundit: 24-05-2004, 15:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •