Close
Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 151
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Two for the Money - Me pelqej, pasi Al Pacino eshte aktor i madh
    dhe cdo film i tij ka vlera...dhe e dyta Matthew Mc'Conaughey ( uffff )
    ca emri ka.....eshte aktor i mire dhe ai...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nuk e di nese e pa ndonjeri dje filmin Human Trafficking te Lifetime .

God cbehet ne ditet e sotshme , njerezit jane bere ujqer ... krimet , dhe abuzimet ne kulm duke u nisur qe nga rrembimet e femijeve 9 vjecare ( per sex traffickers ) ... a papapa ...

Film qe te ngelet ne mendje , per keq ... per fatin e keq te shume femrave te pafajshme neper bote .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Million Dollar Baby

Shume film i bukur por edhe shume i dhimbshem ama, keshtu qe nese nuk doni te qani dhe te trishtoheni, mos e shikoni

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Kame pare shume filma kete muaj. Te filloj me ato qe me pelqyen me shume "Without a paddle"... "Sahara" me cuditi sepse se prisja te ishte film interesant dhe komik... "Batman Begins"...''Chappelle's Show: Season 1 '' (skam qeshur kaq shume sesa me stand up comedy te Dave Chappelle)... Me ne fund pashe dhe filmin "Kingdom of Heaven" i bukur...

Dua te shoh "Ring 2" dhe "Boogeyman" por s'ma mban lool, nese dikush i ka pare te me thoje cila eshte jo dhe aq e frikshme sesa tjetra. Ring 2 e kam parasysh si do te jete, do me lej pa gjume gjate nates...por Boogeyman se kam idene, a eshte me storyline si "Forgotten" apo "The Village" apo ajo tjetra "Hide and Seak" qe nuk ishin dhe aq se c'fare te frikshme dmth? thnx

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    s0ni, deshiron te shohesh nje film te çuditshem ? Shiko "Audition" (film japonez), kurse per nje film shume te bukur dhe plot e plot diskutime, sidomos per psikanalistet, provo "Tale of two sisters" (film koreanojugor). Ketij te fundit akoma nuk i kane rene ne te ç'ndodh ne ate film. Kush e ka pare mund te na sqaroje por ma merr mendja vetem daja Freud i vjen hakut

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    lool keta jane me keq do me rri mendja aty deri te nesermen, si filmi "Butterfly effect", te pakten me keta te frikshmet vej gishtat e dores perpara syve kur fillon ajo muzika klasike qe te paralajmeron qe dicka do ndodhi
    Meqe pelqen filma kinez e ke pare "The Eye", i frikshem por ka dhe story-line shume te bukur.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    E kam pare "The eye" (eshte tajlandez me duket ), por me te vertete shikoje kete "Tale of two sisters" dhe do shohesh nje film te mrekullueshem. Dhe ve re ngjyrat e filmit : nje kontrast qe te mahnit. Kur skenat jane ne shtepi brenda, eshte erret, e zymte, shtepi prej druri me ngjyre te kafet, dhe sapo del jashte, nje natyre e bukur plot drite e me ca lule e nje liqen fantastik... me te vertete i bukur. Kurse ky "Audition", shiko mos te te zere gjumi oren e pare te filmit dhe pastaj ta nxjerr gjumin ai vete. Eshte bere kastile keshtu : befas e gjen veten te futur ne nje histori qe nuk di me ç'eshte : realitet apo enderr ?

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Nese kane syte e fytyren si kinezet, Kinez i bej te gjithe une pa dallim shteti lol.
    Flm per sugjerimin kur ti shoh flasim serisht ketu per ta.

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    Million Dollar Baby

Shume film i bukur por edhe shume i dhimbshem ama, keshtu qe nese nuk doni te qani dhe te trishtoheni, mos e shikoni
    edhe une them...ta shef mos ta shef....ta shef mos ta shef....
    edhe nuk e shef

kismet se do i vije rradha...

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    E kam pare "The eye" (eshte tajlandez me duket ), por me te vertete shikoje kete "Tale of two sisters" dhe do shohesh nje film te mrekullueshem. Dhe ve re ngjyrat e filmit : nje kontrast qe te mahnit. Kur skenat jane ne shtepi brenda, eshte erret, e zymte, shtepi prej druri me ngjyre te kafet, dhe sapo del jashte, nje natyre e bukur plot drite e me ca lule e nje liqen fantastik... me te vertete i bukur. Kurse ky "Audition", shiko mos te te zere gjumi oren e pare te filmit dhe pastaj ta nxjerr gjumin ai vete. Eshte bere kastile keshtu : befas e gjen veten te futur ne nje histori qe nuk di me ç'eshte : realitet apo enderr ?
    Me vjen mire qe robt shohin filma `johollivudiane` sepse un disktuja me nje shok se edhe filma qe s'dalin nga hollivudi mund te jene te mire. E ai me thoshte jo une s'shoh asgje pervec se filma holivudi. NUk jam n'dakord me ate apo edhe te tjere qe mendojne si ai.

Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Baci
    Nga ~Geri~ nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-09-2011, 04:54
  2. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39
  4. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  5. Tragjedi tjetėr nė det, 21 tė mbytur e 7 tė humbur
    Nga ALBA nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 162
    Postimi i Fundit: 24-05-2004, 15:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •