aj vud lajk tu si dhis muvi veri macPostuar mė parė nga Manulaki
![]()
aj vud lajk tu si dhis muvi veri macPostuar mė parė nga Manulaki
![]()
Postuar mė parė nga Manulaki
e kam pare edhe une...film shum romantik dhe optimist...dhe ai dreq Mr. Darcy charming ne maximum...sidomos kur e zuri qymyri lol
When in Doubt, Act Stupid!
- Saw II - Sikur vetem ta kishte degjuar the jigsaw do e kishte djalin gjalle dhe vete do e gezonte. Desh volla kur e pashe.
- Derailed - Ku perfundojne mashtruesit, dmth.
- The Grapes of Wrath 1940 - Call me a sissy, por ky film me preku mgjs e kam pare dhe here te tjera e s'kam ndjere gje.
Tani jam duke pritur te me vije Last Tango ne Paris me Marlon Brandon![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 01-12-2005 mė 10:30
T'i themi gjerat ashtu sic jane, takati eshte ne perpjestim te zhdrejte me moshen. Duke u rritur vitet (zevendesim subtle per "plakjen"), e duke rene dhe i shkreti takat.Postuar mė parė nga Leila
Yeah yeah sure, nje 50 vjecar mund te ndihet (ne shpirt) sa nje 20 vjecar, po pietja eshte....can he deliver si 20 vjecari?
Of Kors Not!
Pashe "Big Blue" dje, i gjate por i lezetshem. Mgjse kot them i lezetshem se s'e kisha mendjen tek filmi por te aktori kryesor (gorgeous! - nja 20 e ca vjec dhe ky. Lol)
... dhe une sapo pashe Charlie's Angels 2. Lum Demi Moore, po te marrim shembull burrin e Charlottes (Sex&City) qe ishte tek te 30-tat kur pati ate problemin e famshem
Mu kujtua se si thoshte Ashton Kutcher when he punk'd David Boreanaz me ndihmen e gruas se tij (shume pompoz), "If I had a wife as hot as her, WHICH I DO..."![]()
Ke te drejte Kuqalashja. Por mua nuk me pelqeu aspak as puthja e Bruce Willis me Jessica Alba'n te Sin City. Pra thjesht ky eshte mendimi im.Postuar mė parė nga Kuqalashja
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mad : 02-12-2005 mė 13:49
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
I mahnitshmi Arturo Santoval ishte dje ne Blue Note ne NYC. Kush ka shije ne muziken xhaz dhe ka deshire te dije per jeten e ketij njeriu i cili nuk ka gjak por muzike ne deje mund te shohe filmin "For love or country" me Andy Garcia
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Aparamenti Spanjoll.
eshte film shume i bukur qe jua sugjeroj!" Eshte nje komedi e zhvilluar ne Spanje ne nje apartament me disa te rinj nga e gjithe bota! ;D per me shume shifeni vete!
The Power of One...Film qe ka te bej me luftrat dhe racizmin ne Afriken e Jugut ndermjet Afrikaans (Germans, Dutch...) dhe Anglezve dhe Afrikanet vendas!
Une Pashe Ate The Exorcism Of Emily Rose.
I Bukur Mu Duk
Krijoni Kontakt