ahhahaha romeo ti do vish![]()
ahhahaha romeo ti do vish![]()
Postuar mė parė nga MiLaNiStE
e kam thone i her, mboni vizen ene bileten ene vij un si VIP qe jam!
Po te vij una, do te prezantoj dhe Arditin!"![]()
lol milaniste 30 per arditin:P...no way..tme paguj arditi mua qe te vi. ka plot koncerte me kongtar qe ja vlejnmegjithse me duket se jom ne pune te premten ne darke
Per juve qe do shkoni ja kalofshi mire dhe bofshi qef....
Me than shume njerez qe kishin shku ne Webster Hall ne Manhattan qe ishte Arditi dhe Irma Libohova, than qe ishte shum mire, kishte mbi 2,000 veta, dhe kishte vlere me shku....
Mbase do jet e njejta atmosfere dhe aty![]()
niku ene un lale ashu nigjova plus qe arditin e kom qef lol kshuqe... :P
ktu nuk menoj qe do jet e njejta atmosfer sepse nuk do vi irma plus qe jom sh e sigurt qe nuk bohen as 500 veta jo mo 2000.
ajo qe po e bo i ka ik lujt petlla venit se ska munsi, e ka mor ate venin per 1500 veta ene kujto se do i mushen... nejsee im goin lol
lol prit se tashi e lexova ket po tkisha nevoj per prezantim un nuk ikja hic :PPostuar mė parė nga romeoOOO
Postuar mė parė nga MiLaNiStE
si te duash, po e takove boi te fala nga un!![]()
ok tashi un qe ikaa u knoqa sh po shhhhh shhhh fare
doli sh bukur edhe ishte plot me njerez qe sma mori menja qe do musheshe ajo.
gjith kohes vetem kom knu ene kom kercy lol per juve qe serdhettt humbet sh lol kaq po ju themm uuu plus qe mora firmen e arditit bona ele foto po kur ti laj do ju a qis :P dmth arditin jo mu lol
ueeeeeeeeeeeeeeeeeeePostuar mė parė nga MiLaNiStE
i ke mor firmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sa koh kom qe i qis gjoksin arditit te me japi i firme![]()
haha milaniste ene ca shoqe te mia qe kishin qen me than qe kishte dale bukur po vallai mu sma ni aq shum per arditin. te vij moli ose nai pajtim struga vallahi kisha hik me qef
ahahhaha ueeeeee uaj ar ju hejting on mi nauuuuuuu lool
un te dija tmir tyyyy lol
Krijoni Kontakt