Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319

Maradona - Pele - Ronaldinho

Te tre luajten dekada te ndryshme...te tre nje klas me lart se te tjeret...te tre yjet e futbollit!

Correct me if i'm wrong!

Per mendimin tim, me ato qe kam pare deri tani nga magjia Ronaldinho dhe duke u inspiruar akoma me teper nga ndeshja e sotme ndaj Real Madrid, ne te cilen shpalosi serisht talentin e pakrahasueshem me koleget e tij, duke shenuar dy gola, prej te cileve (cuditerisht) arriti te fitoje edhe 'duartrokitjet' e armiqve kryesor historik te Barcelones, Realit...Ronaldinho meriton te rradhitet ne nje nivel me dy gjigandet boteror te futbollit!

Emrat ne teme i shkrova ne renditje alfabetike...per te eleminuar polemikat e zakonshme!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Eshte teper e veshtire te beshe krahasime me lojtare qe kane luajtur ne epoka te ndryshme.

Per Pelen as qe kam idene se si ka lozur, pra nuk mund te them gje.

Maradonen pak e kam pare nga videoincizimet qe kane transmetuar televizonet dhe ka qene fantastik ne ato qe e kam pare.

...por Ronaldinjo eshte ligj me vete, thjesht ai te pamunderen e ben te mundur...

PS:
    Doni kete teme te kthejme ne sondazh.
    My silence doesn't mean I am gone!

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Pse jo Davius

Mesa kam degjuar une sepse nuk kam pasur mundesi ta shikoja Pelen ai kur bente stervitje mbante ne kurriz nje thes pak a shume sa pesha e vete, mendo se c'fare mund te bente ai pa thesin

Per Maradonen e dime te gjithe pas a shume nese jemi vertete tifoze te futbollit.

Ndersa per kete Ronaldinjo po tregon se c'fare eshte spektakli.

Them se e meriton
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Nuk ka arritur Ronaldinho ne nivelin e Pele dhe Maradones .

Qe te behesh MBRET i futbollit duhet te fitosh nje Boteror si PROTAGONIST absolut ...Me nje fjale ta fitosh i vetem sic ka bere Pele apo Diego ...Ka shancin Ronaldinho qe te tregoje veten ne boterorin e 2006 .
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Po Ronaldinjo ca do aty?

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga vioxx
    Po Ronaldinjo ca do aty?

Kete se kuptova une.

Inter_Forever ke te drejte qe thua:

Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    Qe te behesh MBRET i futbollit duhet te fitosh nje Boteror si PROTAGONIST absolut ...Me nje fjale ta fitosh i vetem sic ka bere Pele apo Diego ...Ka shancin Ronaldinho qe te tregoje veten ne boterorin e 2006 .
    Po mos harro se Brazili ka edhe sulmues te tjere sic eshte Adriano, nejse do me vinte mire nese do ja dilte sepse jam tifoz Brazilian
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Pse parakusht per te fituar titullin mbret i futbollit duhet te maresh nje kampionat Boteror a?

Une thashe me larte, koherat kur ka luajt Mardona dhe Pele nuk jane me, sot ka 1 milion me shume rregulla se atehere, sot ka milion here me shume presione ndaj lojtareve se atehere...

Nuk mbroj Ronaldinjon ketu, por them se sot te luash ne nje forme aq te mire dhe te krahasosh formen e dites se sodit me nje dite ne vitin 1946 pas Luftes II Boterore eshte makaber...

Ronaldo ka nje thenie te mire per kete: Une do krahasohem me Pelen nese atij do i shlyhen golat qe ka dhene kunder robereve afrikan nga 10 cope per ndeshje...eh sot s'ka bir none qe jep 10 gola per ndeshje...prandaj nuk mund te krahasohet futbollis sotem me ate te Peles...
    My silence doesn't mean I am gone!

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga DeuS
    Te tre luajten dekada te ndryshme...te tre nje klas me lart se te tjeret...te tre yjet e futbollit!

Correct me if i'm wrong!

Per mendimin tim, me ato qe kam pare deri tani nga magjia Ronaldinho dhe duke u inspiruar akoma me teper nga ndeshja e sotme ndaj Real Madrid, ne te cilen shpalosi serisht talentin e pakrahasueshem me koleget e tij, duke shenuar dy gola, prej te cileve (cuditerisht) arriti te fitoje edhe 'duartrokitjet' e armiqve kryesor historik te Barcelones, Realit...Ronaldinho meriton te rradhitet ne nje nivel me dy gjigandet boteror te futbollit!

Emrat ne teme i shkrova ne renditje alfabetike...per te eleminuar polemikat e zakonshme!
    Deuso ate pocin e mesit ma hiq fare lale

Le vetem ato 2 ansoret per krahasime

Maradona eshte i pa arritcem ,veshtire se lind nje i tille , pa i ul vlerat ktij djaloshit braziljan qe futbollin po e ben sic thoshte krojfi dikur (shume te thjeshte ),po lartmadheria i tij ishte gjeni ne cdo ndeshje ,shkelqeu aty ku duhej , kampjon bote me under20 aty ku u zbulua dhe gjeniu i topit te rrumbullaket ,pastaj vijojne me rradhe Meksiko 86 ,,Napolin 2 here kampjon (qe se kishte pa noi her kampjonatin ne historine e vet , dhe ska per ta pa mo , kupen e kupave 1 her , finalist ne 90 ..etj etj

Eh sa pune ka Ronaldinho per te arrit nje lojtar qe endrrat i kthente ne realiet , ku mbrojtja e kundershtarit pike synim kishte te mbulohej vetem nje lojtar ne fushe i cili ishte Maradona !! Legjende e futbollit Modern
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 19-11-2005 mė 21:58

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Ti pergjigjem nje here Davius , se do ngushelluar pak per humbjen ...

Jo te marresh thjeshte nje Kampionat Boteror , por ta fitosh VETEM ...Se Ronaldinho e ka fituar 1 boteror , beri dhe golin fantastik qe eleminoi Angline ....
    Boterore ka fitu 2 cope Cafu pershembull po nuk ka lidhje me JASHTETOKESORET ....
    Te fitosh i vetem 1 Boteror do te thote te marresh per dore kolopucat e skuadres , sic i mori Maradona ne 1986 dhe ti cosh te ngrene Kupen e Botes ... Maradona fitoi i VETEM kunder Anglise ...

Ajo thenia e Ronaldos nuk ka lidhje , sepse atu po flitej se kush ka SHENUAR me shume gola ne futboll...dhe Roni kishte te drejte kur thoshte qe Pele ka rrit numrin e golave (me duket aty ke 1200-1300) me ndeshje vari lesht ....

Mos e vrisni shume trurin , se kete dilemen e PELE - MARADONA ka vite qe nuk e zgjidh dot askush...Gjithe shtypi sportiv boteror ka shkruar e analizuar me mijera here , por prap nuk arrin dot ne nje perfundim se flasim per kohera te ndryshme ....

Nje shembull ...Shume vete thone qe te lozesh sot eshte SHUME e veshtire se mbrojtesit jane me te pergatitur dhe skuadrat me te mbyllura taktikisht ...Ndaj PELE nuk mund te bente ato ndeshje e gola qe ka bere ...POR harrojme qe SOT te behen ato nderhyrje si dikur ekipi perfundon me 4-5 lojtare , se dalin te gjithe me te kuqe...PELE la Boterorin e 1966 sepse e masakruan me nderhyrje ...

p.s.s
    nuk e imagjinoj dot se si mund te eleminohet Brazili ne Boteror ...Ronaldinhon vetem ti qellosh me pistolete se s'ka burre nene qe e ndalon dot ... mos te permend ata te tjeret Kaka , Adriano etj... ...tragjedi do jete per Brazilin ta humbe kete boteror ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 20-11-2005 mė 09:58
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Pele nuk eshte as sa gjysma e Ronaldos edhe Ronaldinjos. Pele per menimin tim me teper atlet i shkelqyer se sa mbret futbolli.

Maradona ha buk me vete. Mjeshter!!!

Ama Ronaldinjo po cudit boten. I pash i her nji stopim me gjoks, e thithi topin e stopoi me gjoks, e majti per 2 ose 3 sekonda aty, ngriti koken edhe pa shokun e vet qe u shkeput me vrap edhe sic ishte i dha nje shtytje magjike shpatulles duke i dhen nje asist qe as me kembe nuk jepet.
    Pervec se ferkova syte, pyta veten : Pse paska edhe kshu eee?

Pra me pak fjale Ronaldinjo do te renditet ne rangun e Maradones. Mendoj se nuk jemi aq kopetent te bejm diferencen midis tyre. Por pa frike e them se Ronaldinjo eshte po aq i madh sa Maradona.

Ronalidnjo edhe vjet e meritonte topin e arte, por ja qe ja dhane Sheves. Nejse.

P.S: Midis ketyre qe ke permend s'do nguroja te rreshtoja edhe te madhin Zinedine Zidan. Ku Zidan ku Platini.
    HOLLAND...

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Maradona, trajneri i ri i kombėtares argjentinase
    Nga Ka Vetem DINAMO nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 19:14
  2. Diego Armando Maradona
    Nga DORJANBITI nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-12-2007, 15:41
  3. Ronaldinho kėsaj rradhe mund Sheva-n!
    Nga mad nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-01-2005, 15:36
  4. Maradona : “Goli i Botėrorit 1986 u bė me hile”
    Nga StormAngel nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 13:39
  5. Maradona prapė kardiak nė zemėr
    Nga Raku nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 15-05-2004, 22:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •