Close
Faqja 7 prej 153 FillimFillim ... 567891757107 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 1521
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2007
    Postime
    79
    "]po Ku Ini O Zagorite Shkruani Ju Lutem Me Shume Per Zagorien Tone.kur Do Shkoni Ne Zagorie

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anėtarėsuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    me origjine jam nga zagoria por nuk e di pse kane ik i pari fisit tim .
    pune hasmerish si duket .

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga hoshteva Lexo Postimin
    "]po Ku Ini O Zagorite Shkruani Ju Lutem Me Shume Per Zagorien Tone.kur Do Shkoni Ne Zagorie
    po sivjet s'e kishin bere festen e 15 Gushtit me duket ,se donin te kursenin parat Hoshtevjaket ........hahhahah jan bere kurnecer te medhej ....
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2007
    Postime
    79
    dona 76 Pershendetje sigurisht qe ben shaka kur thua se hoshtevjatet jane kurrnace.Jo vetem Hoshteva por asnje fshat i Zagories se meriton kete percaktim(perjashto ndonje rast te veēante).perkundrazi jane doreleshuar ne shoqeri.po pe nje tavoline te perzier te jesh e sigurt qe ai qe qeras eshte zagorit dhe kjo nuk eshte perulje por krenari.
    ARQILE HILA

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Po nga Lunxheria a ka njeri ketu?
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2007
    Postime
    79
    NOND PAPULI NUK MUND TE THUET SE NJIHET PAK.NONA (ēoti) HYN NE FIGURAT E MBEDHA TE ZAGORIES.Eshte antifashisti i dyte ne zagorien e luftes me kontribut te jashtzakonshem .pas ēlirimit pati detyra te rendesishme.SOTIRIN PERSONALISHT NJE HERE E KAM TAKUAR NE NIVAN POR ATA QE E NJIHNIN THONE SE ISHTE SHKAXHI I MADH E TE BENTE PERVETE.ESHE SHPALLUR QYTETAR NDERI I ZAGORIES.
    Me ka bere pershtypje qe djali i tij AGRONI nje ng sponsorizusit e klubit te futbollit Tirana dy here qe e kam degjuar ne tv per sportin ka gjetur mundesine te dyja radhet ka permendur ZAGORIEN.
    ARQILE HILA

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    dona 76 Pershendetje sigurisht qe ben shaka kur thua se hoshtevjatet jane kurrnace.Jo vetem Hoshteva por asnje fshat i Zagories se meriton kete percaktim(perjashto ndonje rast te veēante).perkundrazi jane doreleshuar ne shoqeri.po pe nje tavoline te perzier te jesh e sigurt qe ai qe qeras eshte zagorit dhe kjo nuk eshte perulje por krenari.
    ARQILE HILA
    e di se i kam ne shpi hoshtevjaket (perfshi dhe veten)dhe e di mire si jan te miret e botes dhe te keqijte e shpise .
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    21
    Citim Postuar mė parė nga McBlind Lexo Postimin
    ka ndonje njeri ketu me origjin nga zagoria ( krahine ne rrethine gjirokastres ) ???
    mirembrema te gjitheve nga italia. nena ime eshte sheperjote dhe veret e mia te femijerise e adoleshences ne ate vend jane akoma prezente ne endrrat e mia.mbas 16vitesh larguar e mbas 12 e tjerash jokthimi ne shqiperi, akoma i shoh enderrat ne sheper e durres , ku jam lindur e rritur.
    me behet qejfi qe lexoj gjithe keto gjera interesante dhe mezi pres ti telefonoj tim meje tani mbas pune per ti treguar per forumin e zagoriteve.
    ju pershendes te gjitheve e ju uroj gjithe te mirat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    21
    Citim Postuar mė parė nga jessi89 Lexo Postimin
    Po nga Lunxheria a ka njeri ketu?
    babai im eshte lunxhiot , i lindur ne dhuvjan e i rritur ne laboven e kryqit. jam krenare per ato vende e njerez per te mos folur per gjuhen e dialektin me humorizmin e paperseritshem.
    gjithe te mirat kudo qe jeni.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    NOND PAPULI NUK MUND TE THUET SE NJIHET PAK.NONA (ēoti) HYN NE FIGURAT E MBEDHA TE ZAGORIES.Eshte antifashisti i dyte ne zagorien e luftes me kontribut te jashtzakonshem .pas ēlirimit pati detyra te rendesishme.SOTIRIN PERSONALISHT NJE HERE E KAM TAKUAR NE NIVAN POR ATA QE E NJIHNIN THONE SE ISHTE SHKAXHI I MADH E TE BENTE PERVETE.ESHE SHPALLUR QYTETAR NDERI I ZAGORIES.
    Me ka bere pershtypje qe djali i tij AGRONI nje ng sponsorizusit e klubit te futbollit Tirana dy here qe e kam degjuar ne tv per sportin ka gjetur mundesine te dyja radhet ka permendur ZAGORIEN.
    ARQILE HILA
    SOTIR PAPULI I QUAJTUR COTI JO VETEM QE KA QEN SHAKAXHI,POR KA THENE,NJE NGA BATUTAT ME TE BUKURA QE KAM DEGJUAR. COTI LUANTE POKER,DHE NJE DIT GRUAJA ETIJ<QE ESHTE E MREKULLUSHME< I THOT.CFAR MESOVE MOR I ZI NGA POKERI ,PERGJIGJA E COTIT........FRENGJISHTEN.SERAFIMDILO@YAHOO.IT

Faqja 7 prej 153 FillimFillim ... 567891757107 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Dhe E Drejta Ndėrkombėtare
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 09:22
  2. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  3. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  4. Vilson Ahmeti tregon..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 03:06
  5. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •