"]po Ku Ini O Zagorite Shkruani Ju Lutem Me Shume Per Zagorien Tone.kur Do Shkoni Ne Zagorie
"]po Ku Ini O Zagorite Shkruani Ju Lutem Me Shume Per Zagorien Tone.kur Do Shkoni Ne Zagorie
me origjine jam nga zagoria por nuk e di pse kane ik i pari fisit tim .
pune hasmerish si duket .![]()
dona 76 Pershendetje sigurisht qe ben shaka kur thua se hoshtevjatet jane kurrnace.Jo vetem Hoshteva por asnje fshat i Zagories se meriton kete percaktim(perjashto ndonje rast te veēante).perkundrazi jane doreleshuar ne shoqeri.po pe nje tavoline te perzier te jesh e sigurt qe ai qe qeras eshte zagorit dhe kjo nuk eshte perulje por krenari.
ARQILE HILA
Po nga Lunxheria a ka njeri ketu?
Wild and crazy can't be lazy
NOND PAPULI NUK MUND TE THUET SE NJIHET PAK.NONA (ēoti) HYN NE FIGURAT E MBEDHA TE ZAGORIES.Eshte antifashisti i dyte ne zagorien e luftes me kontribut te jashtzakonshem .pas ēlirimit pati detyra te rendesishme.SOTIRIN PERSONALISHT NJE HERE E KAM TAKUAR NE NIVAN POR ATA QE E NJIHNIN THONE SE ISHTE SHKAXHI I MADH E TE BENTE PERVETE.ESHE SHPALLUR QYTETAR NDERI I ZAGORIES.
Me ka bere pershtypje qe djali i tij AGRONI nje ng sponsorizusit e klubit te futbollit Tirana dy here qe e kam degjuar ne tv per sportin ka gjetur mundesine te dyja radhet ka permendur ZAGORIEN.
ARQILE HILA
mirembrema te gjitheve nga italia. nena ime eshte sheperjote dhe veret e mia te femijerise e adoleshences ne ate vend jane akoma prezente ne endrrat e mia.mbas 16vitesh larguar e mbas 12 e tjerash jokthimi ne shqiperi, akoma i shoh enderrat ne sheper e durres , ku jam lindur e rritur.
me behet qejfi qe lexoj gjithe keto gjera interesante dhe mezi pres ti telefonoj tim meje tani mbas pune per ti treguar per forumin e zagoriteve.
ju pershendes te gjitheve e ju uroj gjithe te mirat.
SOTIR PAPULI I QUAJTUR COTI JO VETEM QE KA QEN SHAKAXHI,POR KA THENE,NJE NGA BATUTAT ME TE BUKURA QE KAM DEGJUAR. COTI LUANTE POKER,DHE NJE DIT GRUAJA ETIJ<QE ESHTE E MREKULLUSHME< I THOT.CFAR MESOVE MOR I ZI NGA POKERI ,PERGJIGJA E COTIT........FRENGJISHTEN.SERAFIMDILO@YAHOO.IT
Krijoni Kontakt