Close
Faqja 88 prej 153 FillimFillim ... 3878868788899098138 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 871 deri 880 prej 1521
    Tunjatjeta, Ju Diskutante Ne Kete Faqe Te Forumit. Me Keni Ba Per Veti Me Kto Qe Po Shkrueni . Ju Coj Nji Pershnetje Nga Bjeshket E Nalta Te Malcise, Ku Perhera Ka Ushtu Lahuta E Ciftelija! I Kena Knu Me Shirt Trimnise Shqiptare . Nuk Di A U Prish Pune, Me Hy Dhe Un E Me Mur Pjese Ne Diskutimet Tuja. Kam Disa Shoke Me Orgjine Prej Jugu, Me Ta Kena Kalu Dhe Kalojme One Te Tana Krejt Te Kandshme Ketu Greqi. Jen Dhe Disa Syresh Nga Zagoria, E Na Flasin Shpesh Per Te. Nuk Po E Pelqej Fare Ket Pilu, Qe Zagoriotet Do Me I Ba Me Zor Vllah!shume Vllah Qe Kam Njoh Ne Greqi, Thona Jena Grek, E Perfitojne Dokumentat Dhe Si Spiuna. Nuk Asht Tu T'mbush Menda Ty Pilu , Me Ato Qe Te Shkrujn Zoterijt E Nerum, Si Profesor Jorgua, Labi I Maleve, Serafimi , Edilo, Lakrori ? Pse O Pilu Me Zor Dona Me I Ba Zagoritat Coban?

i/e regjistruar Maska e EDilo
    Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Lakror,fjal me vend VLLAQIZIMI,nuk duhet as ta ndash.
    LERENI REHAT PILUN E GJORE TE MERRET ME STUDIMET E MEDHA!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga EDilo Lexo Postimin
    LERENI REHAT PILUN E GJORE TE MERRET ME STUDIMET E MEDHA!
    Per te studiuar,studion,po se cfar e perse,as vete i shkreti se di.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga bjeshka e malsi Lexo Postimin
    Tunjatjeta, Ju Diskutante Ne Kete Faqe Te Forumit. Me Keni Ba Per Veti Me Kto Qe Po Shkrueni . Ju Coj Nji Pershnetje Nga Bjeshket E Nalta Te Malcise, Ku Perhera Ka Ushtu Lahuta E Ciftelija! I Kena Knu Me Shirt Trimnise Shqiptare . Nuk Di A U Prish Pune, Me Hy Dhe Un E Me Mur Pjese Ne Diskutimet Tuja. Kam Disa Shoke Me Orgjine Prej Jugu, Me Ta Kena Kalu Dhe Kalojme One Te Tana Krejt Te Kandshme Ketu Greqi. Jen Dhe Disa Syresh Nga Zagoria, E Na Flasin Shpesh Per Te. Nuk Po E Pelqej Fare Ket Pilu, Qe Zagoriotet Do Me I Ba Me Zor Vllah!shume Vllah Qe Kam Njoh Ne Greqi, Thona Jena Grek, E Perfitojne Dokumentat Dhe Si Spiuna. Nuk Asht Tu T'mbush Menda Ty Pilu , Me Ato Qe Te Shkrujn Zoterijt E Nerum, Si Profesor Jorgua, Labi I Maleve, Serafimi , Edilo, Lakrori ? Pse O Pilu Me Zor Dona Me I Ba Zagoritat Coban?
    Pershendetje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    37
    bjeshka e malesise fati me ka bere qe te njoh gjithe shqiperine bile dhe malesine shume mire, dhe e di shume mire se kush eshte spiune ketu ne greqi , se cfare bejne shqiptaret , po mire shume nga ne deklarojne qe jane greke, eshte mese e vertet ka shume sepse akoma vllehet nuk kane nje ndjenje te forte etnike bile shume nuk e dine fare historine e tyre, eh po si mund ta dine ?
    kush te linte ne kohen e diktatures ne shqiperi te shkruaje per vllehet, te tregoje historine e tyre, duhej cdo gje te shqiptarizohej, bile dhe evgjitet apo arixhijte dhe ata shqiptare thoshin, trembeshin te shkretet te thoshin ndryshe, dhe kjo vertetohet me se miri qe dhe sot mbas 20 vjeteve asgje ska ndryshuar ne shqiperi, pra duket sa e forte ka qene propaganda , qe akoma nuk e pranojne te kunderten por vetem mesimet e xhaxhit enver, dhe historine e censures, po a ke lexuar kapllan resulin andej nga malesia eshte mesa di une kosovar, e pra lexoje se cthote, per kokat e zgjuara te shqiperise qe mos ti permend tani, po lexoje dhe priftin francez favireal qe shkruan nje liber te bukur . ka dale ne shqip tani, aty thote qe zagorite jane vllehet me te paster shekulli i 18.
    se dyti mire vllehet thone qe jane greke ose sipas teje jane spiuna ( qe kjo nuk qendron fare se vllehet jane punetore, dhe te zgjuar, dhe kudo ku jane kane ditur te jetojne juve mund mos i njihni por ka shume te tjere qe i njohin mirre)
    po me thoni ju lutem me shqiptaret e vertet cndodh , a jane spiuna ata?
    po a dini ju zoteri sa shqiptare bile edhe myslymane kane mare pashaporta greke,a dini ju sa prej tyre kane mare dokumenta dhe kane ndryshuar emrin, bile po ju them ka edhe nga malesia dhe me vjen per te qershur kur i shof me letra te deklaruar si v ipiriote, i njoh mire se ketu jetoj me ta pse nuk qendrojne burerishte e trimerishte me ballin larte dhe krenarine e kombit shqiptar sic i ka mesuar xhaxhi, me thuaj?
    po pse refugjatet e tjere irak afgane siriane bullgare e ku di une deklarojne te verteten?
    po ju them nje dicka tjeter a mbani fjalen ju nga malesia , une nuk e di se nga jeni ju, dhe nuk ju njoh fare ,se kam njohur shume dhe me ka dale e kunderta,
    pra e verteta e di qe eshte e hidhur, dhe njerezit gjithmone shkojne me interesin
    dhe kur del dikush qe thote dicka me realiste duket si absurde
    une nuk ju ve faj juve sepse ju mund mos keni shume dijeni por a e dini ju qe une kam zogorite shoke ketu dhe me thone qe jane vorioepiriote bile shume prej tyre
    do te dish nje gjithcka vllehet nuk e ndryshuan fene edhe me turkun, asnjehere nuk u bene myslymane, dhe e fundit lexo pak me shume nga kush filloi kryengritja kunder turkut?
    po a e dini ju se edhe flamuri i ismail qemalit eshte qendisur nga marigo poci nga korca dhe kjo vllahe
    futu ne internet dhe shiko se historianet shqiptare e kane shkruar
    pra ka shume per vllehet sa nuk mund te ti tregoj te gjitha,
    kjo ka ndodhur me vllehet, sepse ata nuk e dine historine e tyre,ashti sic nuk e dija dhe une me enver hoxhen
    por dija vetem qe populli shqiptar eshte me i zgjuari , me trimi , me i vjetri, raca me e bukur, mund te luftoje me gjithe boten, shqiptaret jane te pavdekshem para plumbave , pra na kish ngritur kaq shume ne piedestal,
    keshtu qe si mund te thoshja une qe jam vllah kur lexoja gjera te tilla, kur per ne nuk shkruhej fare, keshtu qe pati shume vllehe qe e quanin nderin me te madh te mos flisnin gjuhen dhe te shqiptarizoheshin per tu bere te mire si shqiptaret
    po a dini ju se heroi i luftes ne kosove millosh kopili ka qene vllah
    apo nene tereza qe je eshte bere busti gjithandej eshte me baba vllah

me kaq po e mbyll,duke ju uruar mbaresi, dhe e mbyll me kete forum nuk do te deshiroja te futesha perseri sepse e shoh te debatosh apo diskutosh eshte shume veshtire akoma , diktatura ka bere punen e saj
    me respekt pilu

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    37
    serafim ta dish kam respekt per zagoritet se i kam njohur mire gjithandej te japesh nje mendim apo te diskutosh nuk e shof dicka te keqe

ju me shkruani qe studioj , per cfare?

po ju pergjigjem, historia eshte hobby im , studioj dhe lexoj shume per historine e te gjithe popujve, sidomos per ballkanin , e ne vecanti per vllehet, po ju flas sinqerisht se ky eshte karakteri im, ndiej kenaqesi kur zbuloj dicka ne lidhje me historine, pra qe i vogel me ka ngjallur kureshtie, une e quaj nje mjet clodhjeje per mua, pra nuk kam asnje interes ,
    thjesht te di historine time si vllah pra historine e vertete te popujve dhe jo historine qe studiohet neper shkolla, sepse eshte shume larg realitetit,
    besoj se u sqaruat ju faleminderit , dhe doja tju pyesja si zagorit qe jeni ne rast se ju shqetesoj me debatet qe po bejme nuk do te me pelqete te futem me ne kete site,pra ne rast se ju te gjithe zagorite qe po flisni ketu ne rast se e shikoni nje shqetesim apo dick ate keqe , nuk do ta kisha problem te mos futesha me ketu pra tju le rehat ,
    gjithe te mirat, dhe paci suksese kudo serafim

i/e regjistruar Maska e Jorgo Telo
    Anėtarėsuar
    09-03-2008
    Postime
    558
    Gjer ne bjeshket e mrekullueshme te Malsise te mberriti zani, o Pilu!
    Akoma nuk po nxan ti?!Shume me vonese e paske thithjen!...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jorgo Telo : 05-02-2009 mė 04:30 Arsyeja: korregjim

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga pilu Lexo Postimin
    serafim ta dish kam respekt per zagoritet se i kam njohur mire gjithandej te japesh nje mendim apo te diskutosh nuk e shof dicka te keqe

ju me shkruani qe studioj , per cfare?

po ju pergjigjem, historia eshte hobby im , studioj dhe lexoj shume per historine e te gjithe popujve, sidomos per ballkanin , e ne vecanti per vllehet, po ju flas sinqerisht se ky eshte karakteri im, ndiej kenaqesi kur zbuloj dicka ne lidhje me historine, pra qe i vogel me ka ngjallur kureshtie, une e quaj nje mjet clodhjeje per mua, pra nuk kam asnje interes ,
    thjesht te di historine time si vllah pra historine e vertete te popujve dhe jo historine qe studiohet neper shkolla, sepse eshte shume larg realitetit,
    besoj se u sqaruat ju faleminderit , dhe doja tju pyesja si zagorit qe jeni ne rast se ju shqetesoj me debatet qe po bejme nuk do te me pelqete te futem me ne kete site,pra ne rast se ju te gjithe zagorite qe po flisni ketu ne rast se e shikoni nje shqetesim apo dick ate keqe , nuk do ta kisha problem te mos futesha me ketu pra tju le rehat ,
    gjithe te mirat, dhe paci suksese kudo serafim
    Nga SENOFANE,e treguar nga PLUTARKO.
    Senofane,ju pergjigj nje njeriu,qe po i tregonte,se kishte pare ngjala qe jetoni ne uje te ngrote;
    Atehere do te thote,qe do i ziejm ne uje te ftohte.

SYSHQIPONJE Maska e labi i maleve
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    225

Cool

Citim Postuar mė parė nga pilu Lexo Postimin
    bjeshka e malesise fati me ka bere qe te njoh gjithe shqiperine bile dhe malesine shume mire, dhe e di shume mire se kush eshte spiune ketu ne greqi , se cfare bejne shqiptaret , po mire shume nga ne deklarojne qe jane greke, eshte mese e vertet ka shume sepse akoma vllehet nuk kane nje ndjenje te forte etnike bile shume nuk e dine fare historine e tyre, eh po si mund ta dine ?
    kush te linte ne kohen e diktatures ne shqiperi te shkruaje per vllehet, te tregoje historine e tyre, duhej cdo gje te shqiptarizohej, bile dhe evgjitet apo arixhijte dhe ata shqiptare thoshin, trembeshin te shkretet te thoshin ndryshe, dhe kjo vertetohet me se miri qe dhe sot mbas 20 vjeteve asgje ska ndryshuar ne shqiperi, pra duket sa e forte ka qene propaganda , qe akoma nuk e pranojne te kunderten por vetem mesimet e xhaxhit enver, dhe historine e censures, po a ke lexuar kapllan resulin andej nga malesia eshte mesa di une kosovar, e pra lexoje se cthote, per kokat e zgjuara te shqiperise qe mos ti permend tani, po lexoje dhe priftin francez favireal qe shkruan nje liber te bukur . ka dale ne shqip tani, aty thote qe zagorite jane vllehet me te paster shekulli i 18.
    se dyti mire vllehet thone qe jane greke ose sipas teje jane spiuna ( qe kjo nuk qendron fare se vllehet jane punetore, dhe te zgjuar, dhe kudo ku jane kane ditur te jetojne juve mund mos i njihni por ka shume te tjere qe i njohin mirre)
    po me thoni ju lutem me shqiptaret e vertet cndodh , a jane spiuna ata?
    po a dini ju zoteri sa shqiptare bile edhe myslymane kane mare pashaporta greke,a dini ju sa prej tyre kane mare dokumenta dhe kane ndryshuar emrin, bile po ju them ka edhe nga malesia dhe me vjen per te qershur kur i shof me letra te deklaruar si v ipiriote, i njoh mire se ketu jetoj me ta pse nuk qendrojne burerishte e trimerishte me ballin larte dhe krenarine e kombit shqiptar sic i ka mesuar xhaxhi, me thuaj?
    po pse refugjatet e tjere irak afgane siriane bullgare e ku di une deklarojne te verteten?
    po ju them nje dicka tjeter a mbani fjalen ju nga malesia , une nuk e di se nga jeni ju, dhe nuk ju njoh fare ,se kam njohur shume dhe me ka dale e kunderta,
    pra e verteta e di qe eshte e hidhur, dhe njerezit gjithmone shkojne me interesin
    dhe kur del dikush qe thote dicka me realiste duket si absurde
    une nuk ju ve faj juve sepse ju mund mos keni shume dijeni por a e dini ju qe une kam zogorite shoke ketu dhe me thone qe jane vorioepiriote bile shume prej tyre
    do te dish nje gjithcka vllehet nuk e ndryshuan fene edhe me turkun, asnjehere nuk u bene myslymane, dhe e fundit lexo pak me shume nga kush filloi kryengritja kunder turkut?
    po a e dini ju se edhe flamuri i ismail qemalit eshte qendisur nga marigo poci nga korca dhe kjo vllahe
    futu ne internet dhe shiko se historianet shqiptare e kane shkruar
    pra ka shume per vllehet sa nuk mund te ti tregoj te gjitha,
    kjo ka ndodhur me vllehet, sepse ata nuk e dine historine e tyre,ashti sic nuk e dija dhe une me enver hoxhen
    por dija vetem qe populli shqiptar eshte me i zgjuari , me trimi , me i vjetri, raca me e bukur, mund te luftoje me gjithe boten, shqiptaret jane te pavdekshem para plumbave , pra na kish ngritur kaq shume ne piedestal,
    keshtu qe si mund te thoshja une qe jam vllah kur lexoja gjera te tilla, kur per ne nuk shkruhej fare, keshtu qe pati shume vllehe qe e quanin nderin me te madh te mos flisnin gjuhen dhe te shqiptarizoheshin per tu bere te mire si shqiptaret
    po a dini ju se heroi i luftes ne kosove millosh kopili ka qene vllah
    apo nene tereza qe je eshte bere busti gjithandej eshte me baba vllah

me kaq po e mbyll,duke ju uruar mbaresi, dhe e mbyll me kete forum nuk do te deshiroja te futesha perseri sepse e shoh te debatosh apo diskutosh eshte shume veshtire akoma , diktatura ka bere punen e saj
    me respekt pilu
    Hajde Xhixho hajde,flet e c'nuk flet e prap i mjerane mbet.Po mire or'vllah biri vllahut,mire ketu nuk i la diktatura vllahet te thone qe jane te tille,po ne greqi kush ishte ai *** muti qe ju preu gjiuhen e nuk thone qe jemi vllehe dhe arumun po thone jemi greke,e kam fjalen per ata te Pindit jo per keta qe vene nga shgqiperria?????
    Apo edhe aty kishin frike komunizmin,po ca flet o pula,po diktatori me i eger komunisti i europes ishte purro vllah,CauShesku juaj i famshem.Po do e mos vetem nje vllah si ai mund ta bej nje gje si ajo,te bombardoj popullin e vet..... kjo tregon se sa te dobet ose mos ekzistente e kane vllahet ndjenjen kombetare.Po doe mos nje popull jo autokto madje edhe ne Rumani andej ga vjen,me prejardhe romane por jo luftetare pasi te tille beheshin iliret,po cfare......vec cobane dinin te benin.E po me fal po si mund te kete ndjenje kombetare nje popull cobanesh qe nuk di se c'eshte lufta per liri apo atdheu.Keq me vjen o pula qe po ta them por ju jeni katandisur me keq se cifutet dikure.
    Edhe dicka tjeter mos e injoro veten dhe ata qe perfaqeson duke lypur atdhe dhe krahina ketu se eshte gjynah pash zotin,mos u bej si arxhinjte qe duan breg lumi ku te bujten.
    Te thuash zagoria ka qene zona me vllahet me te paster eshte si te thuash qe rumunet e kane prejardhjen nga Shqiperia dhe me kalimin e kohes sapuni nga purro sapun na u be purro djath.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga labi i maleve : 05-02-2009 mė 11:40
    LABERI O MAL ME THIKA , DJEMTE E TU TRIMA ME CIKA.

SYSHQIPONJE Maska e labi i maleve
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    225
    Pastaj zagoritet nuk me sa di une nuk e kishin pritur ndonjehere xhaxhin qe tu thoshte se kujt kombesie i perkisnin,madje kan qene nga te paret ne kete vend qe e njihnin mire veten e tyre dhe rrenjet.
    LABERI O MAL ME THIKA , DJEMTE E TU TRIMA ME CIKA.

Tema tė Ngjashme

1. Islami Dhe E Drejta Ndėrkombėtare
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 09:22
  2. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  3. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  4. Vilson Ahmeti tregon..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 03:06
  5. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •