))))))))
))))))))
ERIS RUSI
Nuk jam personalisht autori i Romanit por thjesht i dis prej historive.
Ai material nuk ka te beje fare me Erisin personalisht me sa di une.
Citoj qe une vetem sa e kam botuar ne forumin e klases sone pasi kishte te bente me histori brenda gupit tone shoqeror.
Besoj se nuk duhen nenkuptuar notat e humorit te perdorura ne Roman pasi jane histori personale qe na kane ndodhur ose me mire i kuptojme vetem ne.
Nese ju Pelqeu Romani faleminderit qe shpenzuat kohe per ta lexuar.
Thashethemet jane arti i te thenit asgje, ne ate menyre qe nuk le asgje pa thene
Reagimet e lexuesit modest jane mese te kenaqshme ...besoj se erdhi momenti qe te dale e verteta e madhe ne shesh ...
eshte nje shkrim ironik i cili fillon qe nga titulli
Autor eshte (eris rusi) emr i koduar ndersa redaktor Skenderbe Sovjetiku nga
Skender-Skenderbe
Rusi- Sovjetiku....
Deri ketu jemi ne rregull apo jo ...
Tani vazhdojme me paqartesite e tjera......me shkruani
Sa per librat e erisit mos i shani por lerini te prehen ne modestine e tyre...une me shume kenaqesi kam blere disa libra te tij se fatmiresisht me kane detyruar ne gjimnaz....
them fatmiresisht sepse me frymezoi dhe mua te bej nje roman....kete te mesipermin
Shpresoj qe romani im te lexohet nga nje shtrese e mesme dhe e larte lexuesi per te aritur aty ku i kam derguar une...
Ju faleminderit per komentet megjithse qe ne fillimet e krimtarise sime motoja ka qene "Askush nuk eshte ne gjendje te gjykoje Romanin tim"
Tani po e mbyll me fillimin Me ose pa lufte rezultati do te jete i njejte.....Perpiquni ta kuptoni ...
I uroj jete te gjate Eris Rusit
KorcaJone.net
Pershendetje Eris !Postuar më parë nga eris
Po ti nuk e di qe shkrimtaret e medhenj polemizohen shpesh ...ti duhet te ndihesh krenar qe po diskutohet dhe emri yt....
Autori jam une dhe takohemi kur te duash por gjithsesi une te premtoj qe bashkebisedimi do te jete shume i moderuar ....
Pastaj veprat tende nuk duhet te kritikohen vetem nga familja...na lejo dhe ne ...
Une kam lexuar dhe nje kritike nga F.S.Noli per ty ...ai kishte vlersuar stilin tend por ama dhe te kishte kritikuar pak...
Ohhh cu lodha TEQUILA.................
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 01-09-2006 më 20:33
KorcaJone.net
Postuar më parë nga Eagle
Ti Eagle po qe e ke kuptuar letersine. Po ti e lexon emra autoresh apo vepra autoresh?
Proza e Eris Rusit me eshte dukur perhere krijimtari diletantesh dhe perpjekje e sforcuar me rezultat nje pseudo art te shemtuar. Ne Shqiperi duhet te jesh i biri i dikujt me emer qe te te hapen disa dyer. Per nga reputacioni qe Driteroi e gezon si nje testament ku nuk i lexohen me shkronjat, me vjen keq qe ngaterrohet emri i Driteroit me emrin e Erisit, por nga ana tjeter mendoj se nuk ndryshojne shume nga njeri tjetri. Ende pyes veten se nga ka dale ajo lirike aq e bukur e Skender Rusit.
Por arti i vertete ka nje shoshe te pandikueshme nga emra te pervetshem: Kohen. ...
Ndryshuar për herë të fundit nga Janka : 06-09-2006 më 12:19
"Love is kind..."
The Holy Bible
mos bre janke, se me trembe...po ce o s'marrkam vesh nga lliteratura une? apo pse pelqej shkrimet e erisit...
degjo tani, ia ke fut kot me lart. skenderi dhe erisi jane breza te ndryshem, stile te ndryshem,botekuptime te ndryshm, .sa per erisin, eshte e vertete se jo cdo proze e ka te perkryer, ama ka nja dy tre vertet te mire..dhe ne fund te fundit, cdoshkrimtar i mire me shume se 2- 3 gjera te mira nuk ka
janke, edhe vjershezat e tua sikur vijne cik ere vjetersire, ee... rrotulloheni e rrotulloheni neper fjale gjoja se po i gjeni kuptimin jetes, por ne fund do e merrni vesh se kuptimi i jetes fshihet ne vallen e milingones.
wellcome
korason, mos mu tremb aman, se s'jam kaq i thartuar sa ti hyj teorive te letersise me kedo...![]()
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
Nuku trembem or jo.![]()
Meqenese dolet tek Erisi, mund te them qe "enderr amerikane" e ka kryeveper fare. E kam te printuar dhe sa here qe shfaqen re te zeza ne qiell , filloj dhe e lexoj.
Igëll darling, futju punes tani, se filluan shirat e vjeshtes e do na pikoje çatia.
Where does a thought go when it's forgotten?
O cuna mos e shani Erisin, ju thashe qe lereni te vdese mbret ne boten e tij...
KorcaJone.net
Krijoni Kontakt