Pse nuk e merr nje barazim Besa ne Tirone me Partizonin?
Une them se po![]()
Pse nuk e merr nje barazim Besa ne Tirone me Partizonin?
Une them se po![]()
Creative artwork requires creative thinking from a creative mind
Elbasoni ket jave lun ne Peqin dhe do e kete shume te veshtire fitoren se peqinsat lujn me t'vrame, futboll skocezesh bjeri ku ti bi![]()
Pastaj elbasonllinjt nuk bojne shume gola dhe lujne loje difensive si gjithmone prandaj nji barazim ne Peqin do e distanconte Besen nga Elbasoni se ne kemi Lushnjen ne shpi ket jave.
Tirona me Partizonin do jete neshja kryesore ket jave.
Vallaj Besa me Elbasonin duken mire kte vit. E pashe Besen me Vllaznine per kupen dhe mu duken vertete mire. Kishte nja 3 paca shume te fuqishem.Postuar mė parė nga Jost*
Partizoni do behet pretendent kur te filloje te fitoje jashte.
BRIGADA E KUQE PERJETE
Edhe pse votova per ekipin tim te zemres,jam i mendimit se eshte shpejt te parashikojme cili ekip do ti rezistoje deri ne fund gjithe etapave te ketij kampionti interesant.Deri tani mund te them se kemi nje kampion te ekilibruar e mjaft interesant,duke arritur keshtu qe edhe ekipe relativisht te vogla te japin c'ka mundin per te mbajtur gjalle shpresat e tyre ne lidhje me kreun e renditjes.Me behet qefi qe monopoli i Tiranes ka marre fund pasi keshtu edhe kampionti behet me intereant e per me teper arrin te ktheje tifozet perseri ne shkallet e stadiumeve.Fitorja e Elbasanit ndaj Tiranes tregon qarte akoma dhe nje here qe po ja mbyllim sqypin vitet e funditlol
Gjithmone Verdh e Blu
.........................
Ca quan ekipe "relativisht te vogla" ti?Postuar mė parė nga miki_ro
Besen dhe Elbasanin.Postuar mė parė nga Jost*
![]()
Ca ndryshimi ka Kashari nga Ali Demi ose Vorri Bomit? Fakti qe Vorri Bomit dhe Ali Demi konsiderohen pjese e qytetit s'do te thote qe robt aty nuk jan katnar.Postuar mė parė nga skuthi_vogel
![]()
BRIGADA E KUQE PERJETE
Postuar mė parė nga Jost*
Ne krahasim me trofete,rezultatet e historine e ekipeve si Vllaznia,Tirana, Flamurtari une jam kaq realist sa te konsideroj ekipin tim te zemres "relativisht te vogel" para ketyre gjigandeve te futbollit shqiptar.Sido qe te jete nuk i ul kurresesi vlerat e Beses e aq me teper te ekipit tim te zemres.
Gjithmone Verdh e Blu
.........................
RTSH-ja ka dale me faqe te re ne internet http://rtsh.com.al/ , te shofim mos japin gjo transmetim live me radio
Jost* www.partizani.net qe nga fillimi i fazes se dyte do te jape transmetime live te neshjeve te partizanit !!! mund te shofesh pallimin e beses atje ne ndeshjen e dyte te fazes se dyte ! ene vazhdo enderro barazimin se ste bo keq !
Neshjet live i japin edhe faqe te tjera si SportiSot dhe AlbaniaSoccer por une e kisha llafen me i nigju neshjet Live ne radio.
MediAlb ka pas dhone ca transmetime me perpara dhe Telesportin e kishin ne JumpTv po e hoqen ato legenat.
Po mori vesh njeri gjo per transmetim live radio ta fusi ktu![]()
Krijoni Kontakt