Me Ato Qe Ben Lazja ne Smorim Kampionat Keshtu qe Do e Mori Tirona qe Te Ngelet ne Kryeqytet Titulli edhe Jo te iki ne Fshat !
Me Ato Qe Ben Lazja ne Smorim Kampionat Keshtu qe Do e Mori Tirona qe Te Ngelet ne Kryeqytet Titulli edhe Jo te iki ne Fshat !
Me pelqen se je realist ne shume gjona , sa per dijeni ndeshja mund te kishte rrjedhur dhe ndryshe nqf se shtylla bubeqit do kishte perfenduar ne rrjetePostuar mė parė nga Frodo9
.
Pjesa e pare ka qene e ekulibruar , me raste per shenim nga te dyja skuadrat , ndersa pjesen e dyte tirona kishte nje epersi te lehte dhe e kerkonte golin me ēdo kulm , gjithsesi diferencen e boni saladona me 2 golat e tij qe e ēun ne kuoten e 27 golave .
2 Ndeshjet e ardhshme jane te veshtira per tironen ,kemi Dinamon te shtunen , ndersa javes qe vjen skenderbeu ne korēe , ndersa per elbasonin jane disi me te lehta , pret Teuten te shtunen , dhe udheton ne lushnje . Gjithsesi te shofim ,ēdo gje mbetet e hapur ?
Forca Tiron
Clay me duket se ke probleme ne lexim, ose kam une ne shprehje, ose e ka fajin interneti qe shtremberon mendimet. Partizoni i lau duart nga kampioanti para 3 javesh.Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Mua sinqerisht me vjen keq per Elbasanin dhe kam thene disa here qe nqs nuk e fiton Partizoni kisha qejf ta shihja Elbasanin ta ngrinte trofene e Superliges. Vetem Tirona mos ta marri se nuk i duroj dot tifozet e saj pavaresisht se ja respektoj ekipin.
BRIGADA E KUQE PERJETE
Eshte bere si kampionati i TirOnes dhe jo si i Shqiperise! Fatkeqesisht duket se Tirana do e marre edhe kete sezon. Te vjen vertet keq per Elbasanin qe 2 sezonet e fundit ishte fare prane. Edhe futbolli yne do ishte me i bukur me kampione si Elbasani, Flamurtari (kthehet), Teuta etj sepse Tirana me Partizanin dhe Dinamon jane bere vertet te bezdiseshme per futbolldashesit.
Gjithsesi cdo gje varet nga futbollistet elbasanas dhe mbetet te shpresojme...
Forca Elbasani!
Mekat qe talenti nuk eshte semundje ngjitese, sepse kesisoj nuk do te kishim kaq shume budallenj neper kembe.
Frederik Rreshpja
Postuar mė parė nga MUA-HHH
Ke te drejte me mire te ngele titulli ne dore te komunistave qe ja u ka ** enveri shpi e katandi sesa ne fshat
Tulipani Zi nuk do e kem lexuar ate postimin tend. Kerkoj ndjese per postimet e mia
Jeta ime, mban emrin e saj..
Thellohet diferenca mes Elbasanit e Tiranes ne 6 pike.
Lishnja 2 - 4 Elbasani
Skenderbeu 1 - 0 Tirana
Teuta 1 - 0 Partizani
Elbasani kryeson me i qete tani.
Forca Elbasani.
Mendoj qe tani qe shkoi Elbasani ne 6 pike larg Tirones Elbasani do ta mari superligen
These are the things we are fighting for (edi rama)
Po ta mari Elbasani e them me plot goje qe e meritojn sepse nuk u dorezuan dhe e kerkuan titullin me shume nga te gjith.
Shpresoj qe Elbasani te na nderoj ne eleminatoret e Kupes Kampioneve si dhe gjith ekipet e tjera ne UEFA & Intertoto gjate veres.
Me ne fund u dorezuar o Partizanepo ai MUA-HHH nga behet ?
E forte na doli Teuta!
Forza DJEMT E DETIT.
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt