Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fioton kete vite superligen?

Votues
64. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Elbasani

24 37.50%
  • Dinamo

4 6.25%
  • Tirana

9 14.06%
  • Partizani

11 17.19%
  • Besa

3 4.69%
  • Teuta

4 6.25%
  • Vllaznia

8 12.50%
  • apo ndonje ekip tjeter

3 4.69%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 49 prej 65 FillimFillim ... 39474849505159 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 647
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    139
    Dakord qe ka Shkodran qe jetojne ne Tirane dhe mbeshtesin edhe jashte, por problemi asht se ju nuk e mbeshtetni taman ekipin as kur lun brenda dhe kur eshte ne vendet e para per ma teper, une u habita sesi nje ndeshje e rendesishme sic ishte kupa kete vit Partizani-Tirana kishte aq pak tifoza. Do te ishte ma bukur me pas tifozllek ma te madh edhe ekipet e tjera.
    Kur u ndane, keshtu na rane.

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Kampjonati shqiptar duhet te rikthehet si dikur me 18 ekipe .
    Te gjitha ekipet te ndeshen vetem 2 here me njera tjetren .
    Ka me lezet , 2 Derbe ne vit , edhe tifozet i merr me shume malli .
    Ndersa kshu Nuk u vej faj , Partizoni - Tirona po lujne ēdo muj pothujse , 6 neshje ne vit me njera tjetren perfshi ktu dhe kupen , normal qe sa me te shpeshta te jene aq me shume bie interesi .

Citim Postuar mė parė nga unforgiven II
    Dakord qe ka Shkodran qe jetojne ne Tirane dhe mbeshtesin edhe jashte, por problemi asht se ju nuk e mbeshtetni taman ekipin as kur lun brenda dhe kur eshte ne vendet e para per ma teper, une u habita sesi nje ndeshje e rendesishme sic ishte kupa kete vit Partizani-Tirana kishte aq pak tifoza. Do te ishte ma bukur me pas tifozllek ma te madh edhe ekipet e tjera.
    merziten robt. 6 ndeshje Tirana - Partizani ne nji sezon. esht qesharake. dhe kjo ishte ndeshja kupes qe esht akoma cerekfinale pra pa interes. Jam i sigurt se ne Kampionat do ket me shume. plus qe vinin te dy skuadrat nga rezultate te dobta
    Lidhjet personale mund ti vendosėsh nė profil jo nė firmė. Stafi i forumit.

do e bejn 12 skuadra ket vit dhe 14 vitin qe vje pastaj me duket. 18 mos esht pak shum, se s'ke ke fut. po 16 besoj se behen me skuadra qytetesh te medha
    Lidhjet personale mund ti vendosėsh nė profil jo nė firmė. Stafi i forumit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    O Tit, qysh 18 ekipe re, nga do i nxjerre Shqiperia (mrena kufinjve) 18 ekipe per kategori te pare. Kujto sa pa vlere duken takimet me Lushnjen (ne shumicen e rasteve te pakten) gjate ketij kampionati, apo Lacit vjet, meno tani te kesh te pakten 5-6 ekipe te ketij niveli. Personalisht shume me mire eshte formula e tanishme me kater faza. Te pakten nga ana cilesore preferoj te shof 12 ndeshje ndermjet Partizanit, Tiranes dhe Elbasanit. NBA ne Amerike nje sistem te ngjajshem, kater ndeshje ne sezon per ekipet mrena Konferences.
    Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Tirana fiton 1-0 me Partizanin me golin e te zakonshmit Salihi. Na hoqi te pakten dhe sikletin qe skishte pas pazar kupe-kampionat. Elbasani humb nje rast te mire per te thellu distancen ne +8, por prape dhe +6 nuk eshte keq. Sipas komenteve te rasteve porta e Elbasanit paska shpetu per mrekulli ne nja 2 raste ne Peqin. Si perfundim Tirana eshte vetem 1 pike larg Partizanit dhe duket per momentin si rivali kryesor i Elbasanit per kampionat. Dinamo pak me tutje, 2 pike larg Partizanit dhe mund te pretendoje te pakten per nje vend te dyte. Per me teper Partizani paska humb dhe Bylykbashin per nja 3-4 jave pas demtimit ne ndeshjen e kupes.

Elbasani 55
    Partizani 49
    Tirana 48
    Dinamo 47

Topi eshte i rrumbullaket. Deri ne min e 74 te javes qe shkoi Partizani ishte vetem 1 pike larg Elbasanit per vendin e pare, tani rrezikon te mbetet jashte UEFA-s si ne kampionat dhe ne kupe. Kjo vlen dhe per Elbasanin, mos fluturojme kot para se te sigurojme matematikisht titullin.

P.S: Xhani i Partizanit e paska gjet me verte kur pas ndeshjes me Elbasanin deklaroi qe rivalet tane jane Tirana dhe Dinamo, , vetem se tani per tani per vend te dyte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dr Rieux : 19-03-2006 mė 11:17

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga Dr Rieux
    Tirana fiton 1-0 me Partizanin me golin e te zakonshmit Salihi. Na hoqi te pakten dhe sikletin qe skishte pas pazar kupe-kampionat. Elbasani humb nje rast te mire per te thellu distancen ne +8, por prape dhe +6 nuk eshte keq. Sipas komenteve te rasteve porta e Elbasanit paska shpetu per mrekulli ne nja 2 raste ne Peqin. Si perfundim Tirana eshte vetem 1 pike larg Partizanit dhe duket per momentin si rivali kryesor i Elbasanit per kampionat. Dinamo pak me tutje, 2 pike larg Partizanit dhe mund te pretendoje te pakten per nje vend te dyte. Per me teper Partizani paska humb dhe Bylykbashin per nja 3-4 jave pas demtimit ne ndeshjen e kupes.

Elbasani 55
    Partizani 49
    Tirana 48
    Dinamo 47

Topi eshte i rrumbullaket. Deri ne min e 74 te javes qe shkoi Partizani ishte vetem 1 pike larg Elbasanit per vendin e pare, tani rrezikon te mbetet jashte UEFA-s si ne kampionat dhe ne kupe. Kjo vlen dhe per Elbasanin, mos fluturojme kot para se te sigurojme matematikisht titullin.
    Une s'e kam ndjeke kampionatin shqiptar, por me ē'shoh ketu nga piket duket se eshte nder me te bukurit ne Evrope, mbase edhe ne bote.

Edhe sa jave kane mbete?

Une dikur kam qene tifoz i flakte i Tiranes, kur ka pase Fortuzin, Bushin, Gallo, Dede, Malko, Dyrmishi, Kola, Minga, Nallbani, Prenga, Mema, Merkoēi etj. etj...papapa si i mbaj mend..

Megjithate do ishte bukur qe kete vit ta merrte Elbasani. Te ndrroje ēike.

Per ate punen e skuadrave une jam dakord me Dr. Rieux. Mbaj mend Laēin e para dy vjeteve qe lunte me femi dhe s'kish marr asisen, veē nji barazim me duket. S'ke ē'e do ligen me ashtu ekipesh. Po te bashkohen skuadrat kosovare, athere po qe mund t'ia vlente. Ku eshte dodoni, se ai merret me keto pune...lol...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Xeni ket jave mbaroi faza e trete. Ka dhe nje faze tjeter dmth 9 ndeshje. Ajo Tirana qe mban mend i bie qe te kete qen para shume vitesh nqs luanin akoma Minga dhe Kola.

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anėtarėsuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Citim Postuar mė parė nga partizani
    merziten robt. 6 ndeshje Tirana - Partizani ne nji sezon. esht qesharake. dhe kjo ishte ndeshja kupes qe esht akoma cerekfinale pra pa interes. Jam i sigurt se ne Kampionat do ket me shume. plus qe vinin te dy skuadrat nga rezultate te dobta
    Ndeshja e kupes ishte ne oren 2 te drekes se Merkuren.
    Megjithate eshte e pafalshme qe ne derbi mos te mbushet as stadiumi Dinamo.
    Sot vetem karshia dhe tribuna ishin plot. Turp.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Dr., Flm. 9 jave jane shume. Duke pase parasysh se ka shume derbi, athere ēdo gje mund te ndodhe. Megjithese po flas pak si ne tym se nuk e di gjendjen e skuadrave.

Minga dhe Kola u larguan shpejt kuptohet. Me pas ngelen keta te tjeret. Po e kam pase ndjeke Tiranen. S'e harroj kurre nje ndeshje kupe, me Elbasanin me duket, qe fitoi 8-1 a diēka e tille dhe Fortuzi pat bere gjithe ato gola. Duhej golavarazh.. lol.

Nejse...te shohim si do shkoje kjo liga. Ku mund te ndjekim kategorine poshte kesaj? Me duket e manget liga pa Beselidhjen dhe Flamurtarin, inshallah ngjiten vitin qe vjen (po te ishte edhe ai Laēi i dikurshem s'do ish keq ne fakt). Dhe po me vika mire qe Lushnja dhe Shkumbini qenkan ne fund se gjithmone i kam pse inat. Peqinsit gjithmone kan pas lujt fort me Tiranen, ndaj i kam marr inat...lol.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 19-03-2006 mė 11:40

Faqja 49 prej 65 FillimFillim ... 39474849505159 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •