Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fioton kete vite superligen?

Votues
64. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Elbasani

24 37.50%
  • Dinamo

4 6.25%
  • Tirana

9 14.06%
  • Partizani

11 17.19%
  • Besa

3 4.69%
  • Teuta

4 6.25%
  • Vllaznia

8 12.50%
  • apo ndonje ekip tjeter

3 4.69%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 41 prej 65 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 647
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga Lunesta
    Iii titi ma prishe qefin. Me mire te fitoje partizani mo sesa keta te rretheve. Pastaj une kam edhe vellain e madh me partizanin (kur me merzit i them qe mu zhduk nga syte qe sot ne darke ne 7 deri neser ne dreke ne 3..hehe)
    Ca Partizoni thu Amon , Partizoni o i rretheve per vete

Epo tifoze Tirones te thote qe mo mire ta mori Morri kuq vetem ty kom pa

Ps..Pyt i cik vllain meqe e paske tifoz me partizonin , se ndofta te trego mbi historine e tifozerive dhe rivalitetit qe kane pas historikisht kto 2 ekipe

Forca Tiron

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Vetem ato ndeshjet jasht dhe dobesia e Partizanit jasht fushes e ka ven Elbasanin ne krye jo se e meritojn. Qe nga faza e pare shume pike jan lon dhe Elbasani ka perfitu dhe e vetmja menyre qe jemi akoma ne titull eshte sepse kemi mund ekipet e forta dhe kena lon pike me ekipet e vogla.

Ne Tirane shpresojm te fitojm me Elbasanin dhe te pakten tu japim edhe pak shprese zgjebrave gjithashtu ne te njejtin kohe!

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Nuk desha tė shkruaj nė njė temė ku presupozohet qė hidhet ndonjė romuz e bėhet ndonjė qyfyre mes tifozėve,por pėr fat tė keq e shpėrdorojnė disa kokrra qė fillojnė e ofendojnė pa pikėn e turpit.Atėhere po futem nė temė e po pėrgjigjem dhe njė herė rreth derbit tė sė shtunės.

Nė rradh tė parė si sportdashės dėshiroj dhe uroj qė tė shtunėn tė zhvillohet njė ndeshje korrekte duke i dhuruar publikut tė pranishėm e jo vetėm,90 minuta tė ngarkuara emocionalisht.Sė dyti si tifoz verdh e blu uroj nga shpirti qė ēunat mos dalin nga Qemal Stafa me kokėn ulur,se nuk u ka lezet selvive tė Namazjasė "ta ulin kokėn"...

Pėrsėri si sportdashės uroj qė ndeshja tė zhvillohet nė shpirtin e Fair Play-it dhe galeritė e tifozėve tė japin njė leksion civilizimi e mirkuptimi duke dhėnė kėshtu dhe shembull pėr tė ardhem e futbollit shqiptar,e qė nė tė vėrtetė kėto dy ekipe meritojnė tė jenė nė krye tė renditjes jo vetėm falė rezultateve por dhe tifozerisė.Do desha tė isha kėtė fundjavė nė Tiranė e ta shihja ndeshjen me galerinė time verdh e blu kurse birrat para e mbas ndeshjes ti pija me ato Dema tė vėrtetė,e jo me ca kalamaj kėtu qė nuk dinė se ēfarė do tė thotė respektimi i kundėrshtarit.Gjithsesi edhe kėtu ku jam them se do kem njė tė shtunė tė ngarkuar...

Nuk mohoj faktin qė edhe unė si shumė prej jush e pres me padurim ndeshjen.Por bėj dhe njė herė thirrje tė gjithėve tifozėve tė vėrtetė tė lejnė epitetet e ndryshme dhe tė fokusohen mė shumė nė ndeshjen dhe nė ekipin e tyre.

Edhe njė herė e pėrsėris.Uroj tė zhvillohet njė ndeshje korrekte,nė shpirtin e Fair Play-it si nga lojtarėt ashtu dhe nga tifozėt,dhe fitoftė ekipi mė i mirė nė fushėn e blertė...

Meqė mė ka ngritur ky Duka nga darka sot po marr mundimin ti pėrgjigjem kėtij mė shpresėn qė me njė gur do vras dy harabela...

Citim Postuar mė parė nga Duke_Of_Arberia
    aty te forumi i Elbasanit rastesisht nje dite pashe nje foto te Bejzades perkrahe me ariun. Perveē se ekip amator jane edhe ekip gabelesh...

Duke shiko kėtu Mikin.Tė isha ndonjė "shok" i Froēos do tė tė pėrgjigjesha nė gjuhėn qė vetėm ai zotėron pėr fat tė mirė kėtu ---->(Gabeli i sat ame lol) por jo nuk e bėj,pasi nuk e ul veten kaq poshtė dhe pasi,nė rradhė tė parė e konsideroj veten sportdashės e pastaj tifoz verdh e blu (jo ultras) kėshtu qė mė ėshtė dhėnė ajo dy pare edukatė qė fėmijė,nė shkallėt e Ruzhdi Bizhutės qė tė mos ofendoj kundėrshtarin.Personalisht s'kam sharė as atehere kur Tirona "e madhe" na vinte e na blinte ndeshjen..e nga "fuste" nga 5-6 gola "tė pastėr" pjesėn e dytė nė ndeshje Kupe (shiko ēerekfinale kupe vitet 93-94 a 95 nqs nuk gaboj)....

Kjo ėshtė diferenca mes njė tifozi real e njė lapangjosi e llapaqensi si ty....

Pastaj kam pėrshtypjen qė ėshtė hera e dytė e jotja personale qė nuk di tė respektosh kundėrshtarin e bashkėbiseduesin.Ki pak mė shumė kujdes nė tė ardhmen se nuk jemi tė gjithė njėsoj...

Ju nuk bindeni dot me idenė qė Elbasani ėshtė nė krye tė renditjes.Ėshtė realitet qė e shikoni ēdo ditė e nuk ju vjen ta besoni.Por duhet tė bindeni pėr kėtė ju pėlqen a jo...

Pikėrisht ashtu siē kemi qarė,e kemi sharė ne nėn dhėmbė vjet e shumė vite tė tjera pėr padrejtėsitė qė na bėheshin...tani erdhi dita jonė prandaj ju kokėn poshtė dhe shtttttttttttt Targėn thashė...

Ėshtė njėkohėsisht absurditet,budallallėk e qė shkon deri nė injorancė tė karakterizoni njė ekip provincial (tė njė qyteti me sė paku 120.000 banorė) si ekip gabelėsh,ekip qė i ka dhuruar kaq talente futbollit shqiptar e qė ka shkruar dhe ai mė gėrmat e tij tė vogla por tė arta emrin nė librin e artė tė historisė sė futbollit shqiptar.

Mė vjen shumė keq qė tė jam (ju jam) pėrgjigjur nė kėtė mėnyrė por jam ndjerė shumė i ofenduar nga ju tifozėt e rracės "ariane-kryeqytetase" me karakterizimet e fundit.Thamė ok,tė bėjmė shaka,ndonjė ngacmim tė mundshėm,qyfyre por deri aty....mos kalo limitin.

Nuk jam as gabel,as jevg as rracė "e pastėr" si ty a ndonjė tjetėr,por thjesht jam lindur e rritur nė Elbasan..po nė qytetin e Metalurgjikut,Fabrikės sė Ēimentos,qytetit tė ballakumes,Ditės sė Verės e pėr mė tepėr njerėzve tė dashur e mikpritės elbasanas.
    Nuk mė vjen turp nga Metalurgjiku (biles krenohem me atė) pasi ai Metalurgjik ka mbajtur me bukė mė mijra frymė shqiptarė,ka ndėrtuar familje e ka ka dhėnė tė drejtėn me mijrave njerėzve tė ėndėrrojnė njė tė ardhme tė ndershme e dinjitoze.
    E kam pėr nder qė jam nga qyteti i Konstandin Kristoforidhit,Vėllezėrve Shuteriqi etj etj.
    E kam pėr nder qė jam nga qyteti im...Jam verdh e blu i lindur e ashtu do vdes...

Nuk jam si shumica e "ultrasve" kėtu qė nga njė anė brohorasin Forca Tirona,Partizoni,Elbasani e nga ana tjetėr Forca Milan,Inter,Bayern...

Jam thjesht verdh e blu ...(ta vesh mirė nė tru ti e kushdo morracak tjetėr guxon e ngjit epitete tė tilla njė ekipi provincial dhe nė veēanti Elbasanit)...

Ju pėrshėndes dhe uroj mė dashuri pėr sportin,mė shumė respekt pėr kundėrshtarin,mė shumė edukatė qytetare e sportive dhe mė pak por.dhė me rigon....

Vedh e Blu
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 28-02-2006 mė 19:33
    .........................

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anėtarėsuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    O Miki mos u merzit plako se jane thjesht romuze tifozash. Pastaj Bejzade (qe kishte dale ne foto me arushin Mira) eshte ka pas lujt edhe me Partizonin.

Le te fitoje me i miri te Shtunen.

P.S. Kam nje problem me moderatoret. Eshte hera e dyte qe me fshihet nje postim ketu. Kushdo qe ishte duhet te kete te pakten kurajon te dergoje nje MP me arsyen se pse dhe mos te marre vendime arbitrare.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Citim Postuar mė parė nga Frodo9
    Kesaj i them une njeri me komplekse te thella ksenofobie ndaj rretheve te tjera dhe nuk je e vetmja me beso.
    Tipa fau fau si puna jote kam pare me qindra here kur kaloja rruget e New Yorkut.
    Si nga tirana qe jam do mbroj vetem ekipet e qytetit tim. TIRANES. Per ekipet e tjera as qe me behet vone.

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anėtarėsuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Citim Postuar mė parė nga miki_ro
    N

Duke shiko kėtu Mikin.Tė isha ndonjė "shok" i Froēos do tė tė pėrgjigjesha nė gjuhėn qė vetėm ai zotėron pėr fat tė mirė kėtu ---->(Gabeli i sat ame lol) por jo nuk e bėj,pasi nuk e ul veten kaq poshtė dhe pasi,nė rradhė tė parė e konsideroj veten sportdashės e pastaj tifoz verdh e blu (jo ultras) kėshtu qė mė ėshtė dhėnė ajo dy pare edukatė qė fėmijė,nė shkallėt e Ruzhdi Bizhutės qė tė mos ofendoj kundėrshtarin.Personalisht s'kam sharė as atehere kur Tirona "e madhe" na vinte e na blinte ndeshjen..e nga "fuste" nga 5-6 gola "tė pastėr" pjesėn e dytė nė ndeshje Kupe (shiko ēerekfinale kupe vitet 93-94 a 95 nqs nuk gaboj)....

Kjo ėshtė diferenca mes njė tifozi real e njė lapangjosi e llapaqensi si ty....

Pastaj kam pėrshtypjen qė ėshtė hera e dytė e jotja personale qė nuk di tė respektosh kundėrshtarin e bashkėbiseduesin.Ki pak mė shumė kujdes nė tė ardhmen se nuk jemi tė gjithė njėsoj...

Ju nuk bindeni dot me idenė qė Elbasani ėshtė nė krye tė renditjes.Ėshtė realitet qė e shikoni ēdo ditė e nuk ju vjen ta besoni.Por duhet tė bindeni pėr kėtė ju pėlqen a jo...

Pikėrisht ashtu siē kemi qarė,e kemi sharė ne nėn dhėmbė vjet e shumė vite tė tjera pėr padrejtėsitė qė na bėheshin...tani erdhi dita jonė prandaj ju kokėn poshtė dhe shtttttttttttt Targėn thashė...

Ėshtė njėkohėsisht absurditet,budallallėk e qė shkon deri nė injorancė tė karakterizoni njė ekip provincial (tė njė qyteti me sė paku 120.000 banorė) si ekip gabelėsh,ekip qė i ka dhuruar kaq talente futbollit shqiptar e qė ka shkruar dhe ai mė gėrmat e tij tė vogla por tė arta emrin nė librin e artė tė historisė sė futbollit shqiptar.

Mė vjen shumė keq qė tė jam (ju jam) pėrgjigjur nė kėtė mėnyrė por jam ndjerė shumė i ofenduar nga ju tifozėt e rracės "ariane-kryeqytetase" me karakterizimet e fundit.Thamė ok,tė bėjmė shaka,ndonjė ngacmim tė mundshėm,qyfyre por deri aty....mos kalo limitin.

Nuk jam as gabel,as jevg as rracė "e pastėr" si ty a ndonjė tjetėr,por thjesht jam lindur e rritur nė Elbasan..po nė qytetin e Metalurgjikut,Fabrikės sė Ēimentos,qytetit tė ballakumes,Ditės sė Verės e pėr mė tepėr njerėzve tė dashur e mikpritės elbasanas.
    Nuk mė vjen turp nga Metalurgjiku (biles krenohem me atė) pasi ai Metalurgjik ka mbajtur me bukė mė mijra frymė shqiptarė,ka ndėrtuar familje e ka ka dhėnė tė drejtėn me mijrave njerėzve tė ėndėrrojnė njė tė ardhme tė ndershme e dinjitoze.
    E kam pėr nder qė jam nga qyteti i Konstandin Kristoforidhit,Vėllezėrve Shuteriqi etj etj.
    E kam pėr nder qė jam nga qyteti im...Jam verdh e blu i lindur e ashtu do vdes...

Nuk jam si shumica e "ultrasve" kėtu qė nga njė anė brohorasin Forca Tirona,Partizoni,Elbasani e nga ana tjetėr Forca Milan,Inter,Bayern...

Jam thjesht verdh e blu ...(ta vesh mirė nė tru ti e kushdo morracak tjetėr guxon e ngjit epitete tė tilla njė ekipi provincial dhe nė veēanti Elbasanit)...

Ju pėrshėndes dhe uroj mė dashuri pėr sportin,mė shumė respekt pėr kundėrshtarin,mė shumė edukatė qytetare e sportive dhe mė pak por.dhė me rigon....

Vedh e Blu

Miki_Ro, personalisht nuk kam asgje kundra qytetit te Elbasanit, perkundrazi kam thuajse po aq njohuri sa ty ne lidhje me kete qytet. I njoh shume mire traditat, kulturen dhe mentalitetin tuaj dhe per gjithe keto arsye e respektoj Elbasanin si qytet. Megjithate ne kete miniforum jemi simpatizant ekipesh e jo qytetesh. Personalisht nuk ndjej asgje per Tironen apo per Dinamon, megjithate kjo s'do te thote qe une urrej Tiranen si qytet. Te kam thene dhe njehere tjeter se ēdo shaka qe bejme ketu, ngelet gjithmone ne kuadrin e tifozeve (deri ketu e ka cakun). Kurse ti postimet e mija i merr si replike personale.

Megjithate kerkoj falje per ate shfryrjen time, nuk ishte as ne adrese tende as ne adrese te tifozerise tuaj, thjesht nje perēmim i imi ne lidhje me Bejzaden. Nuk e di pse, por edhe kur luante me Partizonin nuk e kam pelqyer kurre si futbollist.

Shpresoj te jemi sqaruar bashke...

PS: Suksese Demave te Kuq te shtunen!!!!!
    Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Parizoni....sa per fillim./

Do e mysim ekipin e bugaceve te shtunen.Do i bojme qe te ikin me bisht nder shale ne matalurgjik-city.

PARIZONIIIIIIIIIIIIIII

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Duke tu pėrgjigja ty pasi tė konsideroj "harabel" e jo sorrė a laraskė virtuale si ato tė tjerėt....

Tė tre kėto shpendė tė Perėndisė ashtu si dhe njė pjesė e atyre qė shkruajnė kėtu si tifozė rracės "sė pastėr",kanė njė gjė tė pėrbashkėt (pasi nuk janė tė dobishme pėr asgjė,as kėndojnė as "cicėrojnė" ėmbėl)...bėjnė tė treja glasa....

Veēse harabeli vjen pak mė afėr me njeriun...kėshtu thonė...

Shkrimin e mora personalisht pasi nuk kishte se si tė merresh ndryshe.Tu pėrgjigja ty por mesazhin (siē pashė nga ca postime tė ndryshme mbrėmė) duhet ta merrnin dhe ato sorra e laraskat...

Reflekto mė shumė herave tė tjera kur tė bėsh shaka tė tilla fėminore e tė pa kuptimta."Shakaja" jote ishte drejtuar gjithė ekipit verdh e blu...

Miki
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 01-03-2006 mė 18:18
    .........................

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anėtarėsuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Citim Postuar mė parė nga miki_ro
    Duke tu pėrgjigja ty pasi tė konsideroj "harabel" e jo sorrė a laraskė virtuale si ato tė tjerėt....

Tė tre kėto shpendė tė Perėndisė ashtu si dhe njė pjesė e atyre qė shkruajnė kėtu si tifozė rracės "sė pastėr",kanė njė gjė tė pėrbashkėt (pasi nuk janė tė dobishme pėr asgjė,as kėndojnė as "cicėrojnė" ėmbėl)...bėjnė tė treja glasa....

Veēse harabeli vjen pak mė afėr me njeriun...kėshtu thonė...

Miki
    I dashur Miki,

Si 'harabel' human nuk kam asnje lidhje me ate rracen e "paster" qe ti me klasifikon. Ne rast te kundert nuk do te kisha kerkuar falje por do te vazhdoja ate "shfryrjen" time qe jo vetem ti, por ēdo tifoz tjeter i Elbasanit nuk do ta kishte miratuar. Megjithate siē thua dhe ti (harabeli vjen pak me afer me njeriun), arrita te kuptoj (nepermjet intuites time prej harabeli), perpara se te replikoje ofendimin qe i bera ekipit tuaj. Per here te dyte kerkoj ndjese per ato epitete qe nuk i shkojne per shtat ekipit te Elbasanit.... besoj se deri ketu ēdo gje eshte shume e qarte

Por ajo qe une nuk arrij te kuptoj jane replikat e njepasnjeshme te tuat. Kur une si "harabel" bej nje gabim dhe e korigjoj menjehere, mua kjo me lejohet, se kam imunitet "harabeli", por ti qe ke e ke marre ate dy pare edukate qe femije dhe ke mesuar te mos ofendosh edhe kur ju kane bere padrejtesira, perse bie ne nivelin e "harabelit"?! Une bera nje gabim duke ju ngjitur epitetin "ekip gabelesh", qe jane dhe ata rrace humane, kurse ti me fut ne nje kategori inferiore shpendesh. Megjithate edhe une me ate dy pare edukate qe kam marre qe femije, nuk filloj e shfletoj per te te gjetur nje epitet me te ulet se ai i "harabelit", aq me teper qe isha une molla e sherrit. Perkundrazi pranoj gabimet e mia dhe nuk i hedh me benzine zjarrit.

Ndoshta per ty keto jane blablabla, ose me mire "glasa" te nje "harabeli" te rendomte siē jam dhe une, por si nje "harabel" i ndershem doja vetem te sqaroja mire keqkuptimet tona...

Nqs heren e pare faji i kontraditave tona nuk isha une (kete e them me bindje te plote), kesaj here e pranoj dhe e mar mbi supe gabimin tim.

Ndonese jam nje supertifoz "besnik" i Partizanit te uroj ty dhe skuadres tende suksese ne te ardhmen!

PS: Eshte e kote te vazhdosh replikat me nje "harabel" si puna ime...
    Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!

x Maska e Juvi
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Postime
    354
    te dashur ju nolt

mbylleni gojen me perplasje personale dhe llapni vetem per skuadrat

sa per bejzaden, e vetma gjo qe ka fitu ai kur ka qene te partizoni (pervec kupes se shqiperise, ene kjo e falme nga dinamo e delijorgjit, per pune bastesh) ka qene nje akuze per perdhunim se bashku me ndreken. ja ca robi osht ai.
    nejse se nuk ma ni shume per skerdin
    ajo qe mund te them une per te eshte se ne dy ndeshjet qe ka bo kunder partizonit kete sezon, ska gjujt i her ne porte

sa per ndeshjen
    fitofte me i miri ne llucen e qemal stafes

shnet e pare te gjitheve

mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit

Faqja 41 prej 65 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •