N
Duke shiko kėtu Mikin.Tė isha ndonjė "shok" i Froēos do tė tė pėrgjigjesha nė gjuhėn qė vetėm ai zotėron pėr fat tė mirė kėtu ---->(Gabeli i sat ame lol) por jo nuk e bėj,pasi nuk e ul veten kaq poshtė dhe pasi,nė rradhė tė parė e konsideroj veten sportdashės e pastaj tifoz verdh e blu (jo ultras) kėshtu qė mė ėshtė dhėnė ajo dy pare edukatė qė fėmijė,nė shkallėt e Ruzhdi Bizhutės qė tė mos ofendoj kundėrshtarin.Personalisht s'kam sharė as atehere kur Tirona "e madhe" na vinte e na blinte ndeshjen..e nga "fuste" nga 5-6 gola "tė pastėr" pjesėn e dytė nė ndeshje Kupe (shiko ēerekfinale kupe vitet 93-94 a 95 nqs nuk gaboj)....
Kjo ėshtė diferenca mes njė
tifozi real e njė lapangjosi e llapaqensi si ty....
Pastaj kam pėrshtypjen qė ėshtė hera e dytė e jotja personale qė nuk di tė respektosh kundėrshtarin e bashkėbiseduesin.Ki pak mė shumė kujdes nė tė ardhmen se nuk jemi tė gjithė njėsoj...
Ju nuk bindeni dot me idenė qė Elbasani ėshtė nė krye tė renditjes.Ėshtė realitet qė e shikoni ēdo ditė e nuk ju vjen ta besoni.Por duhet tė bindeni pėr kėtė ju pėlqen a jo...
Pikėrisht ashtu siē kemi qarė,e kemi sharė ne nėn dhėmbė vjet e shumė vite tė tjera pėr padrejtėsitė qė na bėheshin...tani erdhi dita jonė prandaj ju kokėn poshtė dhe shtttttttttttt
Targėn thashė...
Ėshtė njėkohėsisht absurditet,budallallėk e qė shkon deri nė injorancė tė karakterizoni njė ekip provincial (tė njė qyteti me sė paku 120.000 banorė) si
ekip gabelėsh,ekip qė i ka dhuruar kaq talente futbollit shqiptar e qė ka shkruar dhe ai mė gėrmat e tij tė vogla por tė arta emrin nė librin e artė tė historisė sė futbollit shqiptar.
Mė vjen shumė keq qė tė jam (
ju jam) pėrgjigjur nė kėtė mėnyrė por jam ndjerė shumė i ofenduar nga ju tifozėt e rracės "ariane-kryeqytetase" me karakterizimet e fundit.Thamė ok,tė bėjmė shaka,ndonjė ngacmim tė mundshėm,qyfyre por deri aty....mos kalo limitin.
Nuk jam as gabel,as jevg as rracė "e pastėr" si ty a ndonjė tjetėr,por thjesht jam lindur e rritur nė Elbasan..po nė qytetin e Metalurgjikut,Fabrikės sė Ēimentos,qytetit tė ballakumes,Ditės sė Verės e pėr mė tepėr njerėzve tė dashur e mikpritės elbasanas.
Nuk mė vjen turp nga Metalurgjiku (biles krenohem me atė) pasi ai Metalurgjik ka mbajtur me bukė mė mijra frymė shqiptarė,ka ndėrtuar familje e ka ka dhėnė tė drejtėn me mijrave njerėzve tė ėndėrrojnė njė tė ardhme tė ndershme e dinjitoze.
E kam pėr nder qė jam nga qyteti i Konstandin Kristoforidhit,Vėllezėrve Shuteriqi etj etj.
E kam pėr nder qė jam nga qyteti im...
Jam verdh e blu i lindur e ashtu do vdes...
Nuk jam si shumica e "ultrasve" kėtu qė nga njė anė brohorasin Forca Tirona,Partizoni,Elbasani e nga ana tjetėr Forca Milan,Inter,Bayern...
Jam thjesht verdh e blu ...(ta vesh mirė nė tru ti e kushdo morracak tjetėr guxon e ngjit epitete tė tilla njė ekipi provincial dhe nė veēanti Elbasanit)...
Ju pėrshėndes dhe uroj mė dashuri pėr sportin,mė shumė respekt pėr kundėrshtarin,mė shumė edukatė qytetare e sportive dhe mė pak por.dhė me rigon....
Vedh e Blu
Krijoni Kontakt