Professor Dottore, ti o s'di shkrim e kendim, ose nuk je mire me degjim/shikim. Tirona fitoi me Lushnjen dhe luajti ne Tirane.Postuar mė parė nga GeNi_25
Fitoi edhe pse 9 kunder 11.
Professor Dottore, ti o s'di shkrim e kendim, ose nuk je mire me degjim/shikim. Tirona fitoi me Lushnjen dhe luajti ne Tirane.Postuar mė parė nga GeNi_25
Fitoi edhe pse 9 kunder 11.
Ignore List: Den Bossi
Per lojen qe beri Tirana ti nuk e di, sepse s'ma do mendia ta keshe pare ndeshjen.Postuar mė parė nga Zombie
(jo se une e pashe por nje shoku im me ēoi nje sms dhe me informoi per ndeshjen)
Megjithate nese nuk me beson qe Tirana luajti per ibret shko dhe lexo postimin e Skuthit te vogel tek tema Tifozat e Super Kampiones Tirana.
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Postuar mė parė nga GeNi_25
Nese ti plako nu e kupon ironin tek fjalet e mia nuk eshte problemi im (ne fakt ndergjegja me vret se nje profesor nuk duhet te flasi me nje gjuhe kaq te ngritur sepse ne forum gjenden edhe njerez me nivel te ulet kulturor)
Kur them Tirana u mund e kam fjalen per lojen e zhvilluar dhe jo per rezultatin.
Megjithate po ta shikosh pak holle i dashur ne fjaline e fundit une e theksoj qe Tirana ka fituar duke permendur se nje ekip si Tirana nuk duhet ti fitoje piket me nje loje te tille.
Ndersa per vendin e takimit ke te drejte, kam bere nje gabim ne vend qe ta shkruaja u mund me (nga) lushnjen e kam vendosur ne lushnje.
ps: ajt plako nuk kemi pse debatojme per ēeshtje te kota.
Besa 4 - Skenderbeu 0
Me humbjen e Elbasonit tani Besa ndodhet ne vendin e pare ne renditje me te njejtin numer pikesh por me avantazh golash.![]()
Creative artwork requires creative thinking from a creative mind
PARTIZANI 1-0 Elbasani gol Berisha min 82.
Tashti u hap kampionati pa asnje shkeputje ne tabele.
Javen tjeter 22 Tetor ka 3 ndeshje interesante:
1.Elbasani - Tirana
2.Partizani - Vllaznia
3.Teuta - Besa
O Davius ta shofim pak Teuten tate ket jave se ne Niko Dovana na keni, Besa-Teuta rivale historike.![]()
Eh valla tash kam frike, pasi keni marre kryesimin them se do na rrehni keq, por hajt se edhe ne do u'a kthejme me vone atje ne Dyrrah!Postuar mė parė nga Jost*
Forza Teuta
Ja hedhim nje sy tefterit te hoxhes lol
1 Besa 14
2 Elbasani 14
3 KF Tirana 12
4 Partizani 12
5 Teuta 9
Rrezik eshte Bledo a...
My silence doesn't mean I am gone!
Nje foto e veteranit Demir Karriqi me Maksut Leshtenin e Teutes ne Stadiumin "Besa" ne celjen e Kampionatit te vitit 1974
![]()
Se Di Se Pse Si o Gjet Pergjigje Ende Pyetjes sime ! Pse Sna Rref Njeri Ne Tirone ?!?!?!?!?!!??!?!?! Paradoks i modh ! Rrafim Elbasanin, Dinamon, Teuten, Vllaznine ( Neser ) Tiranen ( Javes Tjeter ) E shkon na rref Skenderbeu e Lushnja ! Qe DMTH me te iq breshka ne ajer ore ! ababababab Mire beses po ja bojme Hallall se ka skuader te mire dhe ne s`ishim ne forme te mire ne Fillim ! Po lushnja e Skenderbeu nuk falet ! Shifni ndeshjet e terrent para se te flisni shifni se kush Penalizohet ! Terreni lushnjes si fusha shkolles sime ! Lojtaret e lushnjes te gjithe kane Brez te zi ne Karate ! 109 plako ! Skenderbeu pfffffffffff ! ca me fol tifozi 42 vjec vjen e me shan mua e me shtyn mua qe jom 19 vjec ! Turp mer vlla ! Po Nejse kampionati eshte i gjate 2 pike larg kryesueseve jemi qe kane ndeshje te veshtira ! Vllaznia sdo jete e lehte per ne ! po ne Qemal Stafa snjohim kundershtar ende ! Rrespkete ! Forca Partizoniiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!! Shifena neser ne Stadium ora 14:00 !
Plako nuk ka me neser. Ju lumte e mundet Vllaznine!Postuar mė parė nga MUA-HHH
Krijoni Kontakt