Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fioton kete vite superligen?

Votues
64. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Elbasani

24 37.50%
  • Dinamo

4 6.25%
  • Tirana

9 14.06%
  • Partizani

11 17.19%
  • Besa

3 4.69%
  • Teuta

4 6.25%
  • Vllaznia

8 12.50%
  • apo ndonje ekip tjeter

3 4.69%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 17 prej 65 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 647
    x Maska e Juvi
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Postime
    354
    Bojsa, ka nji problem te vockel qe ju e anashkaloni. Nuk fitohet kampionati ashtu sic do ta fitoje Bizhdili qe mblodhi ca lojtare, fitoi disa ndeshje dhe deklaroi qe Besa do te luante ne champions, e thene ndryshe qe do te fitoje kampionatin se ne champions vetem nje skuader shqiptare luan, kampionia. Besa la vertet nje grup te mire, por ama i duhet edhe eksperience. Perse nuk e ka fituar Partizani titullin kaq vjet. Se bert palla e prishte skuadren cdo fillim kampionati dhe bente nje skuader te re. Partizani aktualisht eshte ne vend te dyte dhe te gjithe tifozet shpresojne. Sinqerisht mua me duket e veshtire qe Partizani te dale i pari, por ama si tifoz qe jam shpresoj dhe uroj qe kjo te ndodhe.
    Keshtu nje keshille te vogel per ju tifozet e kavajes, mos ushqeni iluzione te kota. Ne fillim duhet puna, nje grup i stabilizuar dhe me pas mund te pretendohet. Elbasani eshte skuadra e cila mund ta fitoje titullin, pasi ka nje grup mete cilin vjet doli e dyta dhe largimet e lojtareve ne vere i zevendesoi me se miri. Kjo eshte arsyeja qe Elbasani eshte ne vend te pare. Do thoni ju pse nuk eshte Tirana. Tirana eshte bere nje skuader e rendomte. Gjynah, u ka ikur edhe dinjiteti. Vjen Alimehmeti dhe heq Hidin e fut Nallbanin, heq Halitin e fut Tafajn. Te kishte hequr edhe Salihin e te fuste gjyshin e vet do te dilte nje alamet skuadre me moshen mesatare 54.6 vjec.
    Nejse, si i thone asaj, secili ne shtepi te vet. Ne te Partizonit te shohim hallet tona dhe secili te vetat, por meqe kjo eshte teme e perbashket thashe me thone ca llafe. Kalofshi mire dhe () e zhytshi sa me shume :-))))))
    mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Postime
    349

Talking labinoti

Per Mu E Merr Elbasani.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    AHAHAHAHAHA Vec i Problem I Vogel ! Lun Elbasani ne Shkoder e do Humi 1-0 !! Ne, ( PARTIZONIIIIIIIIIIIIII ) E Kena 4-0 Te Fitume Kush Do Bast Ktu Me Ka!

Me Hum Elbasoni Sot mos prisni te Fitoje Javes Tjeter Kunder PARTIZONIT !!!!!

PARTIZONI KAMPION 2005-2006

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Elbasani barazoi 0-0

Tirana fitoi 2-1

Peqini fitoi 2-1.

Po i pergjigjem replikave te gjithve ne nj1 teme duke i mar me radhe.

Dr Rieux ti dukesh me Elbasanin lale po flet kot,kur nuk di mos fol per futboll.

Ne 50 vjet komunizem ska si fitonte Elbasani kapionat ku nuk kan te drejte skuadrat me ble lojtare pervec kryeqytetit.Ne 15 vjet futboll gjith skuadrat nuk kan luajtur kunder Tiranes po kunder federates,se sic e tregoi ne sot anulloi 2 gola per Elbasanin.Dhe ia kjo esht Tirona jote me 22 tituj kampione qe per mu nuk vle asi lek,dhe shiko pak sa veta shkojn n'stadium 4 pleq qe lexojn gazeten.Kjo pra esht madheshtia e Tiranes.

Miki Ro per shkrimin tend
    Citim Postuar mė parė nga Miki_Ro
    E kam thene dhe here te tjera qe nuk duhet te fluturojme kot e me kot sikur car po behet.As qe nuk mund te krahasohemi me ekipe si Tirana,Partizani,Flamurtari te cilat jane legjendat e verteta te futbollit shqiptar por gjithsesi nuk duhet lene menjane fakti qe nje ekip i vogel provincial mundohet te konkuroje me pretendime serize per titullin kampion.Nuk kemi per te harruar se ku ishim 4-5 vite me pare (ne kategorine e 2) por kjo nuk do te thote qe do ndalemi aty.Ishin vite te veshtira jo vetem per Elbasanin por per gjithe futbollin shqiptar.Eshte njelloj sikur tja ulesh vlerat e ti mohosh kontributin e Flamurtarit dhene futbollit shqiptar.Pra pavaresisht se ka plot nga ata qe fluturojne me pras (sic the e ti) por per ne tifozet e vertete te Elbasanit qe jemi rritur ne ato shkallet e cimentos te Ruzhdi Bizhutes do parimore do jete vazhdueshmeria e lojes se bukur e emocioneve qe na dhuron ekipi i zemres,pa varesisht se ne cilin vend a kategori ndodhet...
    Shpresoj ta kesh kopjuar kete shkrim nga sportishqiptar sepse kto fjal lavderojne me shum Flamurtarin(qe 1 kapionat ka dhe 2 kupa si ne) qe nuk e di as ca kategorie esht sot sinqerisht,na thua qe jemi nje skuader provinciale sikur te ishim Cerriku,as Cerriku nuk do ta pranonte nje gje te tille,se jemi qyteti i 2 me i madh pas Tiranes,dhe Cerriku do ta kishte per fyerje.Dhe te gjith ne tifozet verdh e blu dhe disa lojtare qe takova sot u prekem shum kur pame nje shkrim te tille te sportishqiptar nga nje tifoz qe esht rritur ne shkallet e cimentos te Ruzhdi Bizhutes.

Kurse ti MUAHH po te them qe llafet e teperta jan fukarallek,ne nuk humben ne Shkoder pranaj e hume bastin dhe prit neser Lushnjen,se mos te dali ndonj surprize e vogel.Kurse sa per javen tjeter ndeshja Elbasani-Partizani un nuk po flas fare per mua do flasin 15 mije tifozet verdhe e blu dhe shpresoj te jesh aty te degjosh korin,po deshe ajde e shofim bashk,une jam poshte Flamurit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ElMajico : 03-12-2005 mė 12:50

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Vllaznia 0 Elbasani 0

Tirana 2 Teuta 1

Elbasani nuk ka arritur te marri trepikshin ne Shkoder por ruan diferencen nga vendi i dyte.Rendesi ka qe djemte te kene luajtur futboll

Tani ty Elmajico.Shiko ti lali,do beje mire te mos nxitoheshe e te ishe pak me shume largpames e me shume modest.Nuk ja ula vlerat ekipit tim (as qe nuk ja lejoj vetes) por u mundova sadopak te jem modest e te them realitetin ashtu sic e shoh une.Une nuk nenvletesoj kundershtarin dhe nuk harroj ku kam qene,biles duke i njohur vlerat cdo kundershtari e duke mos harruar ku ishim 3-4 vjet me pare do te mund te ndertojme nje ekip kompetitiv,serioz e rezultatprures ne kampionatin shqiptar e pse jo akoma e ne Europe.Une kam qene ai qe,ishte cdo jave ne shkallet e betonit te Ruzhdi Bizhutes me nje xhep plot me fara (ah sa vite te lumtura loool ) kur Elbasani priste me pak se 30 bileta ne ndeshje,e jo si ca tifoza te tjere qe kujtohen ti gjejne deren stadiumit vetem kur luante ndonje Tirane apo vetem kur sjell ndonje rezultat pozitiv.Dhe ne fakt ketu qendron difernca gjigande,une e dua ate ekip me shpirt e me zemer e jo te kujtohem per te kur ai me "zgjon" nga gjumi.Dhe tani qe jam larg mundohem te mos humb kontaktin e mos bej deklarata "luftarake" pasi eshte me mire te flasim nepermjet rezultateve e sa me pak me akuza e fjale boshe.Dhe e them nuk mund te krahasohemi nga rezultatet historikisht as me Tiranen as me Partizanin dhe akoma dhe me Flamurtarin qe krijoi legjende ne futbollin shqiptar kundra Barcelones.Ndoshta ishte thjesht nje ndeshje por ja qe eshte nga ato pak ndeshje me te cilat krenohet futbolli shqiptar ne teresi.Shkruajta ate qe konsiderova une te drejte dhe nuk jam bere as per nej cast pishman per te.Na duhet shume pune akoma per te ndertuar nje ekip te fuqishem....

Forca cuna

Gjithmone Verdh e Blu
    .........................

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Elmajico Ne Stadium do Jem Dhe une !! Une Do Degjoj Korin Tuaj Por ti Do Shofesh Golat Tane ........ !

PARA PARTIZONI
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 03-12-2005 mė 14:20

menefregist Maska e WaRrIoR
    Anėtarėsuar
    04-09-2003
    Vendndodhja
    Me nei plazh tropikal
    Postime
    191
    une po haj i tas groshe se Teuta qeka me pushime ket vit!
    hajt suksese ju tjeret te fitoi me i miri!

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Besa-Dinamo 2-0

Partizani -Lushnja 2-0

Pra tashme Partizani vetem 5 pike larg Elbasanit qe kryeson,dhe javen tjeter kemi sfiden Elbasani -Partizani.

Miki un nuk po them qe ti nuk je tifoz apo nuk e do Elbasanin,se ti je me shum tifoz se mua ta them sinqerisht dhe e kuptoj mallin dhe deshiren per te pare skuadren tende se dhe une jetoj jashte,por ai shkrim ti thua eshte modest une them eshte shume modest.Pra asnje kundershtar i yni nuk e thote dot qe ne jemi nje skuader provinciale jo me nje tifoz.Por shpresoj qe te vish nje dite dhe ta shohesh skuadren tende te zemres tek luan ne "Ruzhdi Bizhuta" eshte nje emocion qe nuk ta pershkruaj dot,me Dinamon u bllokuan rruget nga festa,sepse jo qe ne jemi me te miret,jo qe i urrejme kryeqytetasit,por ne po i ulim me kembe ne toke kto skuadra qe e futin vete veten ne legjende dhe nuk presin gjykimin e te tjereve.

Pra kur presidenti yne deklaron: "Skuadrat e tjera te bejne cte done,le te luftojne per vendin e 2-te,3-te se titulli eshte ne Elbasan.Ky eshte realiteti.

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Besa fitoi 3-0
    Geno na e bo hallall plako po kishim 6 jave pa fitore
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

x Maska e Juvi
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Postime
    354
    Para Partizan! Urraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Forca cuna, javes tjeter do shkojme te mposhtim elbasonin dhe masnaj, te gjithe per kafe te Stafa (Skampini). Jo per gje por eshte me te vertete lokal i bukur.

When angels deserve to die
    kill them
    mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit

Faqja 17 prej 65 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •