Mos ndoshta eshte akoma fillimi dhe se kemi kuptuar qe jan me lehetesuse ti lem pak kohe moderatorve ti shofin me mire keto gjera
Mos ndoshta eshte akoma fillimi dhe se kemi kuptuar qe jan me lehetesuse ti lem pak kohe moderatorve ti shofin me mire keto gjera
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Përgjigja e shpejtë u ndryshua që të jetë e aktivizuar vetvetiu.
Në lidhje me hyrjen dhe daljen nga forumi, është mirë që të gjithë anëtarët të dalin njëherë nga forumi dhe pastaj të identifikohen përsëri me qëllin që kompjuteri juaj të përshtatet me versionin e ri të forumit. Pas kësaj nuk duhet të ketë probleme.
Përkthimi, veshjet, dhe probleme të tjera sipërfaqësore do rregullohen gruadualisht në ditët në vazhdim. Problemet më kryesore janë ato në lidhje me funksionimin.
Edi
ene mu kshu mu boPostuar më parë nga Davius
opsioni qe mos te dali reputacioni kur con mesazhe nuk osht mo...
edhe fakti qe kur ndrro postimin nuk te del ne faqe tjeter po ktu ke kjo sme pelqe sh lol
Ndryshuar për herë të fundit nga MiLaNiStE : 02-10-2005 më 12:28
Shumica e problemeve u thane me lart dhe une po shtoj nje per estetike
tek Data e Anetaresimit del e shkeputur...
a mund te shkruhet e gjitha poshte psh:
Data e Anetaresimit:
01-01-00
flm By Piranha
Gjithashtu dhe opsioni i daljes nuk funskionon ..se di ne eshte momentale apo e perkohshme .
Here we may reign secure, and in my choice. To reign is worth ambition though in hell:
Better to reign in hell, than serve in heav'n"
ca te them une te gjitha ato probleme qe i kisha dhe une jane konsumuar
me ngelet te them dhe tju uroj qe ti rregulloni sa me shpejte keto probleme
suksese te metejshme ne pune![]()
Shnosh Kush e ka bo kete e ka dit qe eshte i mire dhe eshte OK kshtu qe tash mos boni ankesa se super qeka.. Bravo vetem perpara.
Tung
Provoni te gjithe te dilni nga forumi njehere dhe te hyni perseri duke u identifikuar. Ne kete menyre rifreskoni te dhenat qe do te merrni nga versioni i ri i forumit ne kompjuterin tuaj.Postuar më parë nga *Ebola_Virus*
Nuk duhet te keni probleme me me daljen.
Albo
Nje detal i vogel qe me ra ne sy:
Kur zgjedhe veshjen Albasoul, tek pergjigje e shpejte ne skaje, larte, ke opcionin "Kontrollo gabimet drejtshkrimore", "Zmadhoje Hapesiren dhe "Zvogeloje Hapesiren" ... por nese zgjedhe nje veshje tjeter ne kete rast une kam "Blu e Zbardhur" keto opcione duken si imazhe gabim ose nuk duken fare nganjhere....
Mendoje se eshte problem themes/veshjesh apo?
PS:
Shpejtsia e hapjes se forumit eshte rritur shume, eshte edhe kjo tek ju e verejtur apo une sonte kam lidhje me te mire?
Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 02-10-2005 më 21:17
My silence doesn't mean I am gone!
e ke linjen ti mo tmir mu mduket si mo i avasht.Postuar më parë nga Davius
ene i gjo qe pash tashi kur poston 1 mesazh pa len midis 1 min nuk te del mesazhi qe ke shkrujt duhet te shkosh back ene ta shtypesh ka e para. sh lodhje....
ohh edhe me pelqe fakti qe te thot mas sa sekondash e bo minutin![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga MiLaNiStE : 02-10-2005 më 22:25
Krijoni Kontakt