Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 163
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga BRADYKININ
    Po, reputacionet s'do deshiroja ti shihja aty sepse nuk tregojne asgje.....biles mendoj se jane just krehje bishti ne disa raste. Por vec isha kurioze te dija....sepse at one point mendova se ndoshta duhet te kapercesh 200 pike qe te ndryshosh 1 kuti. Thjesht kurioze ojjj byro!!!

Pupu, c'shkon ne ket forum!!!

Bradygirl,

Me lejo te te sqaroj une nje anetare e thjeshte e forumit shqiptar (lol )
    Kur arrin pike si psh ti 800 e ca , qe te shtohet nje kuti jeshile duhet te behen 200 pike ... sic duket sa me shume pike grumbullon aq me shume pike duhet te behen qe te fitosh nje kuti jeshilke .
    Kete mesa kam pare e kane ndryshuar si opsion ( ne fillim ishte me 100 ) so duke u rritur numri duhet me shume pike .
    Ne fakt me mire keshtu se ne vend te emrave te anetareve , do shikonim kutia pa mbarim , qe fundja fundit nuk tregon absolutisht asgje , vecse disa komente qe ne shumicen e raste kane filluar te behen bajate dhe te bezdisin .
    Me pelqen fakti / ideja e re e mesazheve private , qe nuk duken me .
    Sikur ta benit dhe kete punen e reputacioneve ose me mire Kutickave Jeshile te padukshme , sa mire do ishte se keshtu jane vene anetaret ne gare kush do mbledhi me shume ... a thua se do i shesin me vone ..

Kaq kisha ,
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Citim Postuar më parë nga BRADYKININ
    Mi moter, lexon mire ti apo ke dale ketu te na mbrosh Albon? Shko lexoje mire postimin tim te pare dhe do kuptosh se isha thjesht kurioze. Se te ishte ashtu, une i kam pas te fshehura reputacionet e mia perpara se te behej ky versioni i ri i forumit. Prandaj amon, mos flisni kodra mas bregut se po na cudisni me cfare niveli po komunikojme ne kete forum.

Ju keni dale ketu te na qetesoni? Kush jeni ju dhe kush kerkoi ndihmen tuaj? Amon mi goc, kontrolloi fjalet se lat nom. Me duket sikur i ka shkruar Kalbo keto.

Replikat me pas kane pasur 1 aresye krejt tjeter nga ajo qe na ke shprehur ti. Pyet me mire Lioness per kete se te ndricon ajo.

Po, reputacionet s'do deshiroja ti shihja aty sepse nuk tregojne asgje.....biles mendoj se jane just krehje bishti ne disa raste. Por vec isha kurioze te dija....sepse at one point mendova se ndoshta duhet te kapercesh 200 pike qe te ndryshosh 1 kuti. Thjesht kurioze ojjj byro!!!

Pupu, c'shkon ne ket forum!!!

Nuk e kuptoj fare çfarë lidhje ka Albo, Lioness apo pupuptë e tua me përgjigjen time. Jo, për të qetësuar, por për të shuajtur kurreshtjet pak rëndësi ka për mua. Më lart thjesht të ktheva përgjigje dhe të thashë se teknikisht nuk mund ti fshehim reputacionet tani për tani. Dhe si pyetje jo vetëm për ty por për të gjithë vizitorët shtrova : A nuk mendoni se është më mirë mos ketë fare reputacione, duke qënë se mendimet tona për tema apo vizitorë mund ti komunikojmë nëpërmjet mesazheve private?!

Fiori

p.s. oh dhe meqënëse ty të është prishur qejfi nga ky forum, po të përjashtoj. Thjesht mos shkruaj më dhe ti je e qetë nuk shkruan me K apo me ku di unë si flet në rrethin tënd shoqëror ti, edhe unë nuk harxhoj kohë të të shpjegoj ty si funksionojnë gjerat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fiori : 21-10-2005 më 16:57

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar më parë nga Fiori
    Kjo mundësi nuk egziston (teknikisht) në versionin e ri të forumit. Në fakt mirë do ishte reputacionet mos egzistonin fare, si thoni?!

Forumi ju jep mundësinë e mesazheve private për të komunikuar dhe për të lënë mendimet tuaja në lidhje me tema apo persona të veçantë.

Po të hiqet mundësia e reputacionit, as ju nuk do bëheshit me fiksime dhe as ne nuk do harxhonim kohë duke ju qetësuar se asnjë nga administratorët e forumit nuk ka për qëllim të ulë apo të ngrejë reputacionet e ndonjërit në forum.

Përshëndetje!
    NUK do me pelqente ti hiqnin vetem sepse japin nje kolorit te bukur dhe e ben me te kendshem faqen .

Biles dua te shtoj se do me pelqente me shume sikur forma te mos ishte katrore por nje luledielli sa bukur do dukej
    Ndryshuar për herë të fundit nga dardajan : 21-10-2005 më 17:31

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anëtarësuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.

ka 2 dit qe me del kjo dhe nuk maj men tkem dhon sh reputacion.

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Ktu u diskutoka per reputacione..mua tre dite sme hapej fare forumi..Disa here kam bezdisur dhe Smod po s'behet gjithnje. Mesa duket s'qenka e thene ta frekuentojm me rregullisht kte faqe. Ndoshta s'ka faj njeri, e s'eshte ndonje gje per tu merzitur shume, po se di.. ndonjeher te vjen vertet plasje kur te gjithve u hapet e ty jo
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    KUR qendroj rreth 10 minuta pa prekur tatstat me duhet te identifikohem perseri nuk e di perse ndodh me pare nuk ka qene keshtu.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    p.s. oh dhe meqënëse ty të është prishur qejfi nga ky forum, po të përjashtoj. Thjesht mos shkruaj më dhe ti je e qetë nuk shkruan me K apo me ku di unë si flet në rrethin tënd shoqëror ti, edhe unë nuk harxhoj kohë të të shpjegoj ty si funksionojnë gjerat
    Kur se spjegoni ju kush duhet ta spejgoj sesi funksionon ?
    M&M

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    • dardajan, lexo këtu në lidhje me problemin tënd.

• Citim Postuar më parë nga vBulletin
      Daily Reputation Clicks Limit
      How many reputation clicks can a user give over each 24 hour period?
      1
      Dmth tani për tani mund të jepni vetëm 1 reputacion në 24 milaniste. Kjo mundësi do ndryshojë së shpejti.

• Marsela, cilat janë arsyet që të nxjerr forumi kur nuk hapet?!

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anëtarësuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    ok thank you jena ne pritje

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Citim Postuar më parë nga Fiori
    Marsela, cilat janë arsyet që të nxjerr forumi kur nuk hapet?!

Fiori ja kam thene edhe me perpara shigjetes, nuk me hapej fare faqja e forumit as albasouli( ajo kryesorja) ne asnje lloj rruge. E kam provuar nga pc te ndryshme, nga google, ose me programe te ndryshme kerkimi..Me thoshte vazhdimisht vetem "the page cannot be displayed".Faqet e tjera me hapeshin normalisht edhe shpejt.Pardje mu hap ne fillim, sa lexova dicka,as 5' s'kishin kaluar u shkeput prap e thoshte te njejten gje "the page.."
    Sot po punon mire..shpresoj te mos riperseritet!
    Flm per interesimin!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Bashkim Gazidede prononcohet në media për ish-detyrën si kreu i SHIK
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 13:17
  3. Tragjedi tjetër në det, 21 të mbytur e 7 të humbur
    Nga ALBA në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 162
    Postimi i Fundit: 24-05-2004, 15:03
  4. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •