I Modh Kapllani Iku Tarja Dha Pasimin E Sakte Sic Duhet.
1-1
I Modh Kapllani Iku Tarja Dha Pasimin E Sakte Sic Duhet.
1-1
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Hajde inshallah po e mbajne deri ne fund.![]()
Deri ne keto momente ku kronometri shenon 81 min rezultati eshte: Ukraine 1 : 1 Albania GOAL!!! Autor Erion Bogdani
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Po e shoh ndeshjen tek medialb-i. Aksion i bukur, Kapllani pason per Bogdanin dhe barazim. Komentatori i TeleSport eshte cope-cope po ndeshja shihet mire.
Tani qe po shkruaj Bogdani shenoi perseri. 2-1
Trimi i mirë me shoqe shumë
Min 84' Ukrain 1 - 2 Shqiperia.
Shqiperia kalon ne avantazhe me Erjon Bogdanin
Ndryshuar për herë të fundit nga JaCk_DaniELs : 08-10-2005 më 14:05
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Min e 87 rezultati eshte Ukraine 2 : 2 Albania![]()
Damn, barazuan 2-2. Koha e rregullt ka perfunduar po kemi nje goditje denimi afer zones tone te rreptesise.Lika grushton. Uff, shpetuam nga goli tjeter.
Trimi i mirë me shoqe shumë
Rezultati finale UKRAINE 2-2 SHQIPERI
Me keqeardhe Shqiperia barzoi duke qene ne avantazh 2-1 gjithsesi ne eshte bere qefi per kete barazime![]()
Krijoni Kontakt