Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 132
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    o poet...avash zemra, co ndo nje "" tek keto titujt se do na tremesh ndo nje dite.

Me çfarë ushqeheni dhe ku flini?
    Fle nëpër lulishte, sepse familja nuk më pranon. Disa herë kam përfunduar në polici, por tashmë policët më njohin dhe nuk më ngasin. Ndërsa për të ngrënë më japin të njohurit e mi dhe akoma nuk kam dalë të lyp në rrugë.
    Familja nuk e pranon? ncncncnc deri ku do vej injoranca e ketyre? mire injoranca ok aq ju nxe truri...po shpirt nuk kan keta njerez?
    Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 13-09-2004 më 23:12

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    kjo eshte gjendja e mjeruar e shendetesise shqiptare kam degjuar edhe histori te tjera te kesaj natyre , dhe vertet ndjehem keq

ai djali qe eshte infektuar le te shkoje tek aksion plus qe eshte nje shoqate e specializuar ne kete drejtim ne luften kunder sides , shoqata quhet "aksion plus" dhe qendren e ka ne tirane

aty kam pare plot te rinj qe mernin ndihme

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882

Dhimbje

Pervecse titullit qe i ve ketij mesazhi nuk prononcohem per asgje.
    Zoti befte nje mrekulli me kete njeri.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Eshte me te vertete habitese,si nuk i pranojne institucionet shendetesore keta njerez.
    SIDA eshte semundje,dhe njerezit qe jane te infektuar me HIV virusin,duhet te pranohen neper spitale si pacient normal.
    Mjerisht kjo tek ne nuk ndodh.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Shume e cuditshme me duket gjithashtu per punen e institucioneve. Por sa per familjen, besoj se ka familje te tilla, s'kam cfare te them, keta njerez jane me keq se kafshet...e pse nuk len nje anetar te familjes te jetoj me te? C'fare te keq do i ndodhi? Semundja nuk eshte contagious qe mund ta marrin te tjeret vetem po ti rrin me te...besoj se shume njerez dine per kete lloj semundje, prandaj kane nje arsye tjeter qe ata se pranojn kete 31 vjecarin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 14-09-2004 më 13:34
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Rexhina familja nuk e pranon ne shtepi sepse nuk ka informacion ne lidhje me semundjen dhe rrjedhimisht eshte ne erresire lidhur me menyren si duhet te reagoje me kete te semure, sepse shteti qe eshte burimi i propagandes calon ne kete pike plus qe dhe nuk ka treguar asnje lloj perkrahje per qytetarin e tij qe fle lulishteve dhe lihet ne gjendje te lire kur mund te jete burim shperndares i semundjes.

P.S. Motra te perqafoj..greeny

Oh, dhe dicka arsyeja tjeter eshte turpi. Turpi qe na ka mbytur ne shqiptareve nder shekuj, qe e kemi vene para ndjenjash sublime, sepse...histori e gjate. Zakonisht nga injoranca apo erresira e mendimit...rrjedhimisht pasuar nga zymtesia, cektesia e veprimit pasues, vendimit...
    Ndryshuar për herë të fundit nga green : 14-09-2004 më 13:44

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga greenflower111
    Rexhina familja nuk e pranon ne shtepi sepse nuk ka informacion ne lidhje me semundjen dhe rrjedhimisht eshte ne erresire lidhur me menyren si duhet te reagoje me kete te semure, sepse shteti qe eshte burimi i propagandes calon ne kete pike plus qe dhe nuk ka treguar asnje lloj perkrahje per qytetarin e tij qe fle lulishteve dhe lihet ne gjendje te lire kur mund te jete burim shperndares i semundjes.

P.S. Motra te perqafoj..greeny

Oh, dhe dicka arsyeja tjeter eshte turpi. Turpi qe na ka mbytur ne shqiptareve nder shekuj, qe e kemi vene para ndjenjash sublime, sepse...histori e gjate. Zakonisht nga injoranca apo erresira e mendimit...rrjedhimisht pasuar nga zymtesia, cektesia e veprimit pasues, vendimit...
    ate po mendoja dhe une motra, qe mbase e kan nga turpi.... por cuditem qe sjane te ditur per kete lloj semundje, per kete arsye ata duhen te kerkojn sa me shume informacione....ky postim me kujtoj nje emision qe pash ne klasen e shendetit, tregon te njijtin histori qe nje burre 30 vjecar kishte kete lloj semundje por prinderit/motrat/vllezrit nuk e qasnin sepse ishin injorant/te pa ditur per kete semundje dhe mendonin qe ata do ta mirrnin neqoftese ai rrinte me ta...ky emision u shfaq qe ne vitin 1985, pra mendova qe tani pothuajse te gjithe do ken te pakten iden themelore qe kjo semundje vetem mund te pasohet tek nje person po te ken kontakt me gjakun, apo seksual bashkeveprim, etje.

Shume turp per familjen!

perqafime nga une gjithashtu hun ^_^
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 14-09-2004 më 14:09
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

E gjifa Maska e Henri
    Anëtarësuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    E para pyetje: nga është marrë ky lajm? E dyta, si mund të kontaktohet ky njeri nëse dikush do të donte të ofronte ndihmë? E marr vesh që ai është rrugëve, po dikush e gjeti që i mori këtë intervistë apo jo?

E treta, në aspektin e bisedës, jo vetëm që është jo-njerëzore dhe pacipësi që ky njeri të lihet pa ndihmë, por gjithashtu edhe e rrezikshme. Imagjino nje njeri që zhgënjehet nga familja, shteti etj. Mund të kthehet komplet në agresiv e t'i vejë qëllim vetes te infektojë sa më shumë të tjerë që të jetë e mundur. Apo vuan Tirana për mungesë të lëndës së parë mishtore?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga Henri
    E para pyetje: nga është marrë ky lajm? E dyta, si mund të kontaktohet ky njeri nëse dikush do të donte të ofronte ndihmë? E marr vesh që ai është rrugëve, po dikush e gjeti që i mori këtë intervistë apo jo?

E treta, në aspektin e bisedës, jo vetëm që është jo-njerëzore dhe pacipësi që ky njeri të lihet pa ndihmë, por gjithashtu edhe e rrezikshme. Imagjino nje njeri që zhgënjehet nga familja, shteti etj. Mund të kthehet komplet në agresiv e t'i vejë qëllim vetes te infektojë sa më shumë të tjerë që të jetë e mundur. Apo vuan Tirana për mungesë të lëndës së parë mishtore?
    lajmi ishte ke shekulli (te pakten atje e gjen, mund te jete edhe diku tjeter)

pastaj atje ne faqen e shekullit them se mund te gjesh menyra per te kontaktu...
    shekulli

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Shpirt Njeriu
    Përse nuk ju mbajnë në spital?
    Mjekët më kanë thënë se nuk jam ende në fazën për të qëndruar në spital, e cila është edhe fundi i jetës sime. Kam trokitur në dyert e njësisë vendore, por nuk kam mundur të përfitoj asistencë sociale.

Pse nuk ju mbajne ne spital???
    Pyetja me koti qe kam degjuar! Si mund te rri ne spital njeriu qe eshte i shendetshem, dhe do vazhdoje te jete i shendetshem per 10 vite e me shume.
    Nuk besoj te kete SIDE Gazmendi, HIV po, por jo SIDE. Te kishte SIDE do thote te kesh virusin HIV ne gjak dhe gjithashtu nje (1) nga 25 semundjet (pershembull pneunomia). Gazetari nuk permend gje qe Gazmendi te kete qene i semure gjate 2 javeve qe ka qendruar ne spital.
    Me vjen shume keq qe Shqiperia eshte akoma ne erresire per kete semundje.
    Besoj qe njerez si Gazmendi presin nga dita ne dite te semuren keq e te vdesin, por kjo pritje do jete aq e gjate saqe jeta e tyre do behet sketerre duke pritur vdekjen. Shpresoj qe Gazmendi te dali ne konkluzionin qe nuk do vdesi shpejt, e ne vend qe te presi vdekjen te jetoje jeten e tij.
    Eshte 31 vjec dhe duhet te behet i zoti i jetes se tij dhe jo te presi nga familja.

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vajza e infektuar me SIDA : Dy te dashurit e mi ishin politikane
    Nga Shijaksi-London në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 24-08-2010, 21:40
  2. Skrapar, bruceloza ka infektuar qumeshtin.
    Nga angeldust në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 18:50
  3. Kompjuterat e infektuar nga viruset në 24 orët e fundit
    Nga besart në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-01-2005, 09:39
  4. Xhefri: Vdekshmëria foshnjore, më e larta në Evropë
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-02-2004, 18:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •