Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 132
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Behet fjale per femije kopshti, pra mosha nga 1 vjec deri ne 5 vjec!
    Po. Për ato kam folur dhe unë. Për fëmijë kopështi.

Mosha më delikate është mosha nga 1 deri 2 vjeç. Sepse janë në kërkim të vazhdueshëm të kufinjve. Është periudha e moshës ku ndërtohet opozicioni. Ku për çdo gjë që u thuhet apo ndalohet thonë pothuaj gjithnjë jo.

Mosha 0-1-vjeç nuk ka aq pavarësi lëvizëse, ndaj menaxhimi i grupit të fëmijëve është më i kontrollueshëm.

Mosha 2-5 vjeç kupton dhe respekton mjaft mirë kufijtë (limitet). Thjesht kërkohet punë në ekip për ti ndërtuar përshtatshëm kufinjtë e veprimit në hapësirën kopshtore dhe për ti vënë në zbatim.

Përshëndetje.

Elna.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elna Durrësi : 27-02-2010 më 12:47

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Elna kur te kem femije do ta sjell tek kopeshti yt dhe do kerkoj patjeter qe te jesh ti edukatorja e femijes time, keshtu do jem e sigurt se do e le ne duart e nje profesioniste ku suksesin e te ardhmes e ka te garantuar
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 27-02-2010 më 13:26

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Elna kur te kem femije do ta sjell tek kopeshti yt dhe do kerkoj patjeter qe te jesh ti edukatorja e femijes time, keshtu do jem e sigurt se do e le ne duart e nje profesioniste ku suksesin e te ardhmes e ka te garantuar

Do ishte kënaqësi për mua. Do ta ndiqja zhvillimin e fëmijës tënd jo vetëm me pasionin për profesionin por dhe me mallin për Shqipërinë dhe të qënit shqiptar. Me atë rast do më jepej mundësia edhe ti flisja nganjëherë në shqip.

P.s. për anektodë të rastit.

Në ekip jemi dy shqiptare, unë nga Shqipëria, kolegia ime nga Kosova, dhe këtë vit kemi qëlluar të dyja të shoqërojmë së bashku një grup fëmijësh 4 vjeçarë. Nganjëherë (pothuaj shumëherë ) shkëmbehemi në shqip për përditshmërinë e punës dhe një ditë dëgjuam fëmijët e grupit që shpreheshin dhe qeshnin: Shumë mirë... shumë shumë mirë.

U këputëm duke qeshur. Si përfundim u shjeguam fëmijëve kuptimin e shprehjes shumë mirë në frëngjisht dhe sqaruam edhe familjet e tyre që ishim të një gjuhe dhe kishim më lehtësi të shpreheshi shqip mes nesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elna Durrësi : 27-02-2010 më 14:20

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Andrra e Jetes Lexo Postimin
    Po pse ajo goca ka infektuar vetem dy politikane?Ku me e marre te kishte infektuar krejt parlamentin atehere Shqiperia do i ngrinte klenge e lapidare SIDA-s se do e çlironte nga e keqja?Po e keqja eshte se politikanet tane edhe SIDA-n e bejne SIDE e vdesin fare kaq semundje e keqe jane per vete...
    ehu , nuk pyet ajo fare e keqe prej SIDES.
    politikanet dhe prifterinjte mundesisht te gjithe kleriket jane njerezit me te paskrupullt dhe me te ndyre qe ka shoqeria shqiptare .
    sikur i zinte sida te gjithe sic jane dhe te vuanin derisa te vdisnin.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    E tmerrshme !

Ekzistojne edhe kafsha si ky 30 vjecari .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Shijaksi-London Lexo Postimin
    Dikush tregon se 30 vjeçari duhet të ketë fituar simptomat e një krimineli. "Ai po hekmerret", të thotë. Të paktën shtatë femra të reja dhe të bukura, janë paraqitur në sportelin mjeksor. Djali luan rolin e të dashurit ose të fejuarit dhe dergon vajzën për analiza jo të SIDA-s por për semundje të tjera infektive. Askush nuk guxon të flaws me vajzat, thotë burimi. Kanë frikë se mos ai mund ti diktojë dhe mund ti kercenojë deri me jetën. "Duket agresiv", thonë. "Kurse vajzat vijnë duke qeshur dhe të kenaqura në shoqërinë e djalit.\
    Kush dreqin e beson keto perralle me mbret qe eshte shkruajtur mesiper!!
    Sinqerisht nje fyerje te inteligjences time!
    .
    .
    .

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    e njejta gje po ndodh keto dite me nje kengetare te famshme gjermane, e cila eshte ne gjyq per perhapje te sides. e dinte qe ishte me sida dhe nuk i njoftoi partneret.
    hidhuni nje sy lajmeve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    "Dy të ish- dashurit e mi janë politikanë".
    Mos kishte then "Dy nga te ish-dashurit e mi jane politikan"?

Garbixhja 19 vjece me gjith ata ish-e. Mire ti behet.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga ChuChu Lexo Postimin
    e njejta gje po ndodh keto dite me nje kengetare te famshme gjermane, e cila eshte ne gjyq per perhapje te sides. e dinte qe ishte me sida dhe nuk i njoftoi partneret.
    hidhuni nje sy lajmeve.
    Lajmin e kesaj teme ashtu si perralle me mbret me duket akoma.
    Askush nuk guxon të flaws me vajzat, thotë burimi. Kanë frikë se mos ai mund ti diktojë dhe mund ti kercenojë deri me jetën. "Duket agresiv", thonë.
    Gafe e gjitha, nuk guxoka as policia te flase me vajzat se kane frike lol

Sa per lajmet ne Gjermani, s'di gje ne fakt s'kam kohe te ndjek as lajmet rreth qytetit qe jetoj....por meqe eshte bere lajm dmth dihet kush eshte infektuesja e jooo nje legjende sic eshte bere mesiper "nje 30vjecar ka infektuar 7 vajza edhe nuk gjindet se kane frike ta gjejne".

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Si skan turp,po na infektojn dhe parlamentin.

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vajza e infektuar me SIDA : Dy te dashurit e mi ishin politikane
    Nga Shijaksi-London në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 24-08-2010, 21:40
  2. Skrapar, bruceloza ka infektuar qumeshtin.
    Nga angeldust në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 18:50
  3. Kompjuterat e infektuar nga viruset në 24 orët e fundit
    Nga besart në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-01-2005, 09:39
  4. Xhefri: Vdekshmëria foshnjore, më e larta në Evropë
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-02-2004, 18:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •