he ma se edhe vet po kam deshire me e pa sa te mire jeni nje here ne Shah.. kush asht i ineresuar per ndonje loje me mua.. me ktheni pergjigje dhe vij direkt.. Good Luck![]()
he ma se edhe vet po kam deshire me e pa sa te mire jeni nje here ne Shah.. kush asht i ineresuar per ndonje loje me mua.. me ktheni pergjigje dhe vij direkt.. Good Luck![]()
Siggy Hijacked
kujdes se po i them cufos te te beje zbor ne shah,te te lere pa gjume deri ne oren 5 te mengjesit.Postuar më parë nga OP-POWER
![]()
![]()
IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE
mua me gjeni shpesh te dhoma italise la reggina me nick kacaku_basket
papapa sa i shpejte qe jePostuar më parë nga CUFO
Cufo masss ma se kam problem hic
qa ti besh Rrecit se Cufes ehh..
Mu me gjeni te GameKnot me nick op-power
Siggy Hijacked
XENI TE RREF SE ESHTE I FORTE NE SHAH POR DHE CUFOJA TE RREF SE TA BEN ME HILE KESHTU QE I HUMBUR DEL NGA TE DY PALET,SEE YOU SOON!Postuar më parë nga OP-POWER
IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE
Hmmmmmmmmmmmmmmm! O Kacak sa dole heren e fundit me mua ti????????????? Thuje pak Ne publik! Se pastaj Lojrat e fundit ti lashe se po qaje :P! Shume u mburrke ti!!!!!!
Hajt se po kaloj nga kolegji (online sme pelqen e di ti pse :P) se me ke marr dhe Shahun paleeeee :P! Ta trgoj une Simultanen!
![]()
![]()
![]()
MUND TE MESOSH ME SHUME NAG NJE PIJANEC SESA NGA NJE PREPOTENT! KUSH JEMI??? NGA VIJME???? KU VEMI???? ENIGMA E JETES! ERI1979
O Kacak ku je mer??????????
The do pergjigjeshe! He pra moooooooooo! Hera e fundit ne shah me Kacak djalin Barazim!
Por duhet theksuar qe fitorja ime nuk kishte te krahasuar me fitoren e tij! kaq dhe per te rejat e fundit nga fronti i shahut!![]()
![]()
Ah helenen e ftojme une dhe kacaku per nje ndeshje tek e tek te gjithe bashke , si shahiste femer qe eshte! :P
MUND TE MESOSH ME SHUME NAG NJE PIJANEC SESA NGA NJE PREPOTENT! KUSH JEMI??? NGA VIJME???? KU VEMI???? ENIGMA E JETES! ERI1979
hahahhahahaha eri eri ti do i dajak ti e shof une punen.une te bera pershesh mer ti fitove me mret dhe ushtar.mgjth sa per ndeshjen e pare 3-3 doli sdoli fitore per ty dhe mos thuaj ja lashe vete se skishe ka e luje bishtin sa te studiova pak :P
te pres perhere per simultane kur te duash dhe si te duash :P
Me Shkruani Edhe Mua Per Kampionatin E Shahut. Faleminderit!
tod41!
mendoj se e kupton qe je 2 vjet me vonese
vetem nje shaka e vogel![]()
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt