vellaçko, e bera sa per te qeshur se e mora me mend qe e hengrePostuar më parë nga Skofiar
3. e7-e8 Dame shah mat !!!
![]()
![]()
vellaçko, e bera sa per te qeshur se e mora me mend qe e hengrePostuar më parë nga Skofiar
3. e7-e8 Dame shah mat !!!
![]()
![]()
Zog ,
ok kur te duash ti , nje peseshe e leme .. ( ta thom keshtu me sinqeritet te plote pa numeruar gishtat ) . lol
A fitove gje he ? Mua me duket sikur e rrafe Skofin .... lolol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Jo oiseau
Ti bere keto levizje 1/ e6-e7
2/a7-a8 D
3/c6-c7 shah
dhe e katerta 4/e7-e8 mat dmth me 4 levizje.
Me 4 levizje e beri mat edhe Suigeneris por jo me 3 levizje.![]()
pa na jep linkun nje çike ta shohim punen tate, dhe na thuaj me ç'emer je se me keshtu llagapesh anglisht humbas une atjePostuar më parë nga PINK
Skofiaro, do e shoh pas pak por mos u merzit se do te ta qendise nena... qe ju befsha kurban ju befsha![]()
Po ja keta shoket dhe shoqkat ku luajen shah , so patjeter duhet te kete dhe backgammon aty . Se vallaji skam luajtuar ndonjehere kshu online o Zog . lolPostuar më parë nga oiseau en vol
Linkun !!! Leri vicklatPostuar më parë nga PINK
Jo keshtu e jo ashtu, dhe s'paske lozur ndonjehere atje ??? Po rregullat do te te mesoj une moj ? Ncncncncnc... ik ik hape njehere nje faqe, lexoji rregullat si luhet dhe me thuaj... une po merrem me skofiarin
![]()
Ka `backgammon` te yahoo. Por une nuk di te luajPostuar më parë nga PINK
![]()
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Ka mo pancho ka, po ti mund te vish si spektator, ka pije falas, plus qe meson gjera te reja nga ustallaret![]()
helene ka shkuar te mesoje oiseau en vol eshte dorezuar,pink iku
Cka te bejem me tutje?
E aty e leme vendin e takimit .. ne yahoo . lol
Krijoni Kontakt