aha, e falimentoi shitesi biznesin. Helene, cfare i bone cunit moj te marrte e mira?)
viganv: me fal sinqerisht qe s'te prita per nje loje shah se ishte ora 4:30 e nates dhe po vdisja per nje pike gjume. Nje here tjeter ....
aha, e falimentoi shitesi biznesin. Helene, cfare i bone cunit moj te marrte e mira?)
viganv: me fal sinqerisht qe s'te prita per nje loje shah se ishte ora 4:30 e nates dhe po vdisja per nje pike gjume. Nje here tjeter ....
Ndryshuar për herë të fundit nga Afer-dita : 19-06-2005 më 23:39
Afer-Dita haaaaaaaaaaj , donte te me zinte mat mi;P kshu u mpref, ene une e bera te nderroj mendje, po kaq ama, s'i kam bo gje tjeter:P
Dita si s'te gjej asnjehere une mi, jam bere gjumashe flej shpejt, as nausiken s'e gjej, sec me bredh andej edhe s'loz shah![]()
Helene ka fituar kto dite? Turp i madh shume ...ku i kemi trimat tane asgane![]()
DM, Xeni... ku jane..se shitesit me piranhas ja paskan marre trute femrat.![]()
Kujdes djema, me mend ne koke.
Po pati ndonje online MP. (per te qendruar ne teme)
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
lol u ktheva une aferdita sa her qe jam une online ti offline
kush eshte per nje shah le t'me kontaktoje ne privat
SuiGeneris epo ndonjehere do ja leme dhe ndonje loje cupave se ndryshe behet hatajaPostuar më parë nga SuiGeneris
....hehehe....mgjth ju goca mos t'ju ngrihet mendja
......
Kush ka mendje te keqe sot ne darke une aty jam tek dhoma ARROCCO....
P.S... deres bjeri fort se s'degjoj mire nga nje sy......
Ka ndonje trim/ereshe ketu ?
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
ah Helene,
ishte koecidence qe u takuam ne linje; po tani kurkund se po te shikoj me edhe une... duhet te luajme ca kunder ketyre trimave.... shpresoj te te gjej online dhe me dergo msn ne mp qe te dergoj ndonje mesazh....
Hi . asnje s'paska lozur me ketu??? une kam bere nja ca mungesa![]()
Di dikush ndonje stil si te futem ne lojrat e yahoos se nuk shkarkohet ajo appleta.
Interneti nga telekomi
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Te na falni per mungesat e gjata qe kemi bere (3 dite).....
Kush eshte per shah ????![]()
Krijoni Kontakt