zog po te paskan rrahur paq sot mesa shoh...
o shkosh ne pune neser tyve apo jo? se rrinke gjithe naten pagjume....
zog po te paskan rrahur paq sot mesa shoh...
o shkosh ne pune neser tyve apo jo? se rrinke gjithe naten pagjume....
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
eh mor xhuxh, m'kane rrafe e s'm'kane lane me kja, ke pa ti kshtu ?Postuar më parë nga Xhuxhumaku
n'pune nuk shkojsh un neser, se doktori m'ka thane je shume i brishte k'to koh't e funit e t'duhet me nejt pak n'kafaz e mu shlodh e me e kthy ka i gote vene e ka i shishe birre e n'qaf teme mrapa m'tha, qashtu poqysh...![]()
hajt pra shnoshu, bre zogu, por mos vej dhjom se zogeza me ka thon qe s'i pelqejne zogjte bullafiqe se s'bejne dot pirueta ne sqepPostuar më parë nga oiseau en vol
kshu ene pi noj birre, po ene djerse jashte me fizkulture neper dege pemesh...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Postuar më parë nga oiseau en vol
david meleqja![]()
Avash se na nxorret namin...S'jam manjak une, zogo...te bej spiunin...
Sot s'paska qene dita jote...Gjithe po te rrifkan. Sikur te kisha loz edhe une!...lol...
Shnet zogo!
Ai qe erdhi ne fakt e kishte emrin Davidmelech. lol Zogu nuk jam i sigurte se kjo shqiptohet David Meleq....
Ezekiel 25-17.
lol. nejse, zogu di edhe gjera qe s'i di populli i thjeshte.
Ti Julius, po qe ktej nga darka (pas nja 2-3 oresh) je i ftuar per nje loje.
Ti zog, merr veten njehere, se nuk dua ta justifikosh humbjen me lloj-lloj arsyesh.![]()
Ketu do jem, ketu. Kur te jesh gati ti me dergo m.p.
Ezekiel 25-17.
Hehehe kini fatin e mire qe sme punon mua ....... games ne yahoo me nje fjale. lol
Se do ju kisha marre mbare ... i madh , i vogel .
Nejse Congrats fituesve .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po ta them vetem ty ne vesh... (dje ishte vetem per te pare terrenin, ku jane gropat, me se i kane mbuluar, sa thelle eshte, e sot... oiseau on attack !Postuar më parë nga PINK
)
per mua te krijojme nje kampionat brenda forumit
Krijoni Kontakt