Skofiar, kur te luani me beni nje ze dhe vij t'ju shoh ose fundja te luaj edhe une ndonje loje me ju, mire ?![]()
Skofiar, kur te luani me beni nje ze dhe vij t'ju shoh ose fundja te luaj edhe une ndonje loje me ju, mire ?![]()
http://de.play.yahoo.com/games/login...h&cat=advanced
Ketu gjindem momentalisht por nuk kam kundershtar. nese ke kohe eja te luajm
oiseau en vol
advanced lounge 7
hej, kam pak (por ama shume pak) minuta te lira dhe thash te hyja te beja ndonje loje shah
kush te kete qejf hajde na vini ndonje link ne anglisht dhe po se patet problem te luani me nje amateur une ketu jam![]()
...ndryshe po shkoj te obzervoj lojen e ktyre me siper nese e kane filluar... te mesoj pak nga ekspertet
Ok, meqe une jam nje humbes i mire dhe e pranoj rezultatin, pohoj boterisht (dmth forumisht) qe :
oiseau en vol - skofiar 1 - 2
Arsyet :
1. Skofiari luan mire.
2. Edhe une luaj mire
3. Kisha vene kusine ne zjarr.
4. U hutova pas ca qe u futen ne dhome.
5. Pilafi mu dogj...
6. ...e zogu u poq![]()
hahahaahhahahahaha, zogu bashke kur do lozim?![]()
kur te duash moj helenke, na thuaj linqet dhe erdha une![]()
Juve qe keni ndermend te lozni shah nga yahoo-ya. Kujdesni se hacker-at kane ndermend te sulmojne Yahoo Games dhe mund t'ju infektohen kompjuterat.![]()
Jo po kaposh!
Me vjen inat qe ketu s'luaj dot xhanem, vetem po te futem fshehurazi e te shoh...lol...
Or ti xen, a mos ishe ti ai david meleqja, se na u vardis nje aty... he spiun ti...
Nejse, u lodha me deklarata sonte :
oiseau en vol - helene 0 - 1
Arsyet :
1. Ajo flinte.
2. Une gerrhija.
3. Ai s'pipetinte.
4. Ne shlodheshim.
5. Ju nuk ishit aty.
6. Ata ishin kater
Jo jo seriozisht, helene luante mire shah, te them te drejten u befasova
Neser, dite e re nafake e re, thote populli, te shohim sa pikera do te grumbulloj...
Krijoni Kontakt