e6-7
po levizi ushtarin...
e7-8 mat
po levizi mbretin...
e7-8
ka vetem nje levizje ne c4
g7-8 mat
e6-7
po levizi ushtarin...
e7-8 mat
po levizi mbretin...
e7-8
ka vetem nje levizje ne c4
g7-8 mat
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Me thuaj ku eshte mati nese une pas g7-g8 e luaj d6-d5?
Nuk ka mat ne 3 levizje sepse nuk je duke marr parasysh pat-pozicionin nese e luan mbretereshen g8-f8.Shiqoje me kujdes edhe njhere sepse eshte me komplikuar zgjidhja
Postuar më parë nga helene
ik se me shkule se qeshuri, o shejtan me brire !
ai Skofiari e mora vesh, qenka humbes i keq fare, tani me mbetet vetem nausika, por neve kendej nga françusket jemi pak si galante dhe sillemi mire me çupat
Helenke, meqe ra fjala, nga ke qene moj keto kohet e fundit ? Nuk po na nderon me me ardhjen tende... Dil dil nganjehere se na behet qejfi posiiiiiiiiii![]()
Do me thuash me ca dhe shah kur doli mbreti ne c4 apo e ke sekret oreeee?Postuar më parë nga oiseau en vol
Skofiar, ta thashe ne kete post por nuk po i lexoke me duket. Nxirr me mire fushen e shahut perpara dhe beje si me numeratorePostuar më parë nga oiseau en vol
![]()
Ky Skofiari e ka kap me zogun edhe s'shikon qe une dhe Sg e zgjidhem nderkohe![]()
Nuk eshte mat ne 3 levizje sepse pas g7-g8 D une kam edhe nje levizje d6-d5Postuar më parë nga SuiGeneris
Kjo do te thot se kam matt ne 4 levizje e jo ne 3 si kerkohet![]()
Po duke shtyre ushtarin qe gjendet ne e6 ! dmth e6 - e5 dhe jep shah me zbulim nga dama e sapodalePostuar më parë nga helene
Pfffffffff lere lere se ua mora vesh nivelin, po pres nausiken !![]()
/me ja ras me tigan ne koke Skofiarit :@
Postuar më parë nga oiseau en vol
Zogush , po keto qenkan " nxenes" para Profesorit . lol
Ndonjeri eshte per tavell ketu .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt