ups post i gabuar lol
Un sdi mir shah online
jam shum i dobet
se arma ime ma e fuqishme s'hyn ne pun online
ups post i gabuar lol
Un sdi mir shah online
jam shum i dobet
se arma ime ma e fuqishme s'hyn ne pun online
Ndryshuar për herë të fundit nga ice_storm : 12-11-2005 më 08:48
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Shahu nuk lozet me timer dhe pik.
Une dua te mendoj 10 supozime ne shah,po te jete me timer ai ja fut kot,pa menduar fare une jam i sigurte qe do e ze mat,por ai fiton pasi ka bere me shume levizje.
Po erdhe te luash shah do i dedikosh edhe nje fare kohe lojes,nuk ke pse thua,s'kam kohe,po nuk pate kohe mos luaj shah.
Nuk mbajme dot dy pjepra ne nje sqetull,sado te eci perpata teknologjia.
Keni force?!
Hajdeni luani shah tamam!
Albon e bej peshk ne tave!
Postuar më parë nga KACAKU
dmth. ti po nuk i bere 10 supozimet nuk leviz he? Po sa ore te duhen per te 10-ta?
Te ftoj ne duel...por ngaqe e kam kohen time shume te vlefshme, me bej nje ze kur ta ulesh kohen e mendimit nen 10 sekonda per levizje.
Nausika
P.S. ne shah nuk fiton ai qe ka bere me shume levizje...sepse ka levizje dhe levizje...![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Kush do te loze me mua kete fundjave ose sonte vone ne darke nga ora (10 deri ne oren 11 US Eastern time)?
Me lini nje mesazh ne privat, ju lutem.
Jam rreth 1550 elo ne yahoo (tani per tani, po kam qene edhe 1700).
Ignore List: Den Bossi
Nausika.
Po deshe pa timer hajde te te jap mesim edhe ty
Po nuk pate kohe mos luaj shah.
Shahu do kohen e tij.
Une fitore quaj ate qe ze MAT,jo ate qe ve timer.
me gjithe qejf...te shofim nqs. ke ndonje gje per te me mesuar...Postuar më parë nga KACAKU
mp kur te jesh rrotull![]()
A do dikush te luajme shah?
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Me shkruaj kur keni mundesi Panchovilla ti luajm dy te shpejta, sepse dua te behem kampion i forumit ne shah.
Kush mendon te me del per balle te shkruaj kohen se kur do luajm.
Propozimi im eshte te bejme nje turnir me pjesemarres nga forumi por me kusht qe te luajm me kohe te kufizuar sepse nuk kemi mundesi te bejme loje te gjata.
Edhe nje propozom ai qe arrin vendin e pare te merr pike reputacioni nga te gjithe pjesemarresit e turnirit.
Cka mendoni ju per kete propozim shahiste te nderuar?
Lus moderatoret Noerti dhe shigjeta qe te deklarohen se a kan mundesi te na bejne te mundur organizimin e nje turniri shahu.
Ndryshuar për herë të fundit nga Skofiar : 10-12-2005 më 07:32
Postuar më parë nga Skofiar
tani Z. Skofiar e keni zene pakes perpjete sic i thone....lol...
Kolltukun (dmth. vendin e pare) e kam per vete...ti je perpjekur disa here te ma rrembesh me disa sulme te furrishme, por te kam rezistuar dhe kjo pune nuk ka mbaruar me kaq
Mireutakofshim ne fushe te betejes pas provimeve ...lol...
Nausika
Ju keni shume ide ne shah dhe mbrojtje te mire, por ne te ardhmen do te kete sulme me gjithe potecialin qe posedoj.Me vjen shume mire qe keni vetebesim dhe mendoni ti mbroheni ketyre sulmeve te furishme. Ne beteje jam shume i pameshirshem edhe pse me dhimbesh pak se te kemi te posaqme.Postuar më parë nga nausika
Nuk mundet gjdo kushe ta luaj mire lojen mbreterore.
Vetem me sinjalizo kur ta filloj sulmin sepse une kam marr pozicion veprimi![]()
Krijoni Kontakt