O panchovilla dhe oiseau en vol ta bejme turneun vetem ne te 3 qe jemi ketu?
O panchovilla dhe oiseau en vol ta bejme turneun vetem ne te 3 qe jemi ketu?
Une, po te jeshe ti, do te beja tifozllik,Postuar më parë nga PINK
tani per te bo tifollzik per Zogun duhet te mendohem...![]()
Po rrahu elenen, parisin, dhe agamemnonin...lol he'll convince me...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Edhe Skofiari duhet te jete dikund afer besoj. Pra ta themi oren.
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Si e keni e-mailin? Une e kam juventini02@yahoo.com Me beni add qe te luajme
o panchovilla me be add qe te sqarojme kete pune se edhe skofiari edhe oiseau en vol jane offline ne forum.
elenen nuk e rrah une, se eshte me e bukura e dheut, parisin nuk e kam rrahur ka ca muaj, kurse kete again, te them te drejten nuk e njoh fort, do jete ndonje i ri ne katundin tone... prit te zgjidh qenin te shkoje e te nuhase ndonje gje...Postuar më parë nga Xhuxhumaku
Pinku ka probleme me javen, ose ka blere ndonje comp. tek damedumiper 55 leke te vjetra, sa nje pako makarona durresi me leter çimento... mhmmmm mu kujtuan makaronat... pa ta shohim ku e kam vene kusine
![]()
Nese nuk e ka njeri menjen per shah e leme per neser se keshtu nuk behet!
Postuar më parë nga oiseau en vol
lol zogush, nuk e dine keta qe kesisoj punesh behen avash avash...
une sigurisht jam mese e interesuar per kampionatin...jo per gje po synoj per 1 nga 2 vendet e para.
Po edhe juve te uruar e niset flaktazi ne kohe festash...ne jemi me mysafire, gatime e zbukurime...ku te mbajme koken per shah tani...
nejse, juve qe keni mukaet beheni nje nxemje por per mendimin tim turneu i vertete te filloje nga viti tjeter. Le qe disa sportiste premtues jane me pushime (dmth. ne atdhe pa drita e pa DSL ..lol..)...
Keshtu jane punet me pak fjale,
ika tani se kam lene zogun e detit te piqet ne furre(ndonje kushuri i joti do kete qene o zogush
...po vate tani ajo pune..lol)
Gezuar festat, me mendje ne koke dhe dore ne zemer : )
ciuciuciuuuuuuuuuuuuu
When in Doubt, Act Stupid!
o skofiar do me besh add apo jo?
Krijoni Kontakt