Skofiar, nuk me ktheve pergjigje se kush ishte dje ne shah?
Skofiar, nuk me ktheve pergjigje se kush ishte dje ne shah?
Skofiari me mire vdes sesa te te thote! Skofiar mos i kallezo shoket!
Ezekiel 25-17.
oiseau en vol miremengjesi. Me vjen mire qe jeni nje sportiste i vertete dhe sportin ketu e merrni si argetim. Cka mendon per kete turnire qe propozon juve?
Nausikes, helenes, pink, albo_albanien,xenit,panchowilles e shume te tjereve do i mbetet hatri po te bejme turnir pa pjesemarrjen e tyre.
Mirembrema more se ma hoqet trurin ju te dy, ti bashke me hedrenPostuar më parë nga Skofiar
... futen aty e te thone miremengjes e ketu eshte terr burg, mjegull hesapi...
Kam qene gjithmone fair-play skofiar, per mua eshte nje cilesi e larte. Edhe kur luaja money isha i ndershem dhe i rregullt.
Per turneun, une jam pro. Kush merr vesh nga tabelat dhe organizimet, mund ta provoje, sa me shume aq me mire, keshtu suspens deri ne fund
Ja se do mblidhen dhe ato, ja sa te degjojne cicerimat e mia...
ciuciuciuciuciuciu... ejani mblidhuni ketu ketu ketu...![]()
degjoni, i dergova te gjitheve qe tha me lart Skofiari qe neser te merrnin pjese ne kampionat!
Zog , pse te luash shah .. dmth je sportist i mire ? lol
Nejse per turneun une jam me leje , kam feste ketej . sorry .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
S'ka problem. Faliminderit qe me lajmerove.Postuar më parë nga PINK
jam o po si ! oj kjo, dashka vere te mire miku per pese aspraPostuar më parë nga PINK
po po ti me leje, ik rregullo javat dhe muajte pastaj hajde ketu te te veme me shpatulla per muri
![]()
Per turneun jam edhe une pro. Vetem se duhet te flasim per rregullat. Une mendoj se meqe jemi pak vete duhet te luaje secili me te gjithe e ne fund kush merr me shume pike fiton. Sepse po e beme me eliminim dmth dikush mund te luaje ne finale pa luajtur me kundershtar te forte. Apo dikujt mund ti dali te luaje me Skofiarin qe ne fillimdhe te eliminohet pra. Nese i marrim per shembull turnete e vertete te shahut kjo duket me ideale. Kurse per kohen
ne turne te vertete luhet nga 1 ore per secilin kurse une them maksimun 30 min(apo 20 min) per secilin sepse por e beme 1 ore nuk e mbarojme turneut dot. Keshtu qe keto jane vetem sugjerime sa per fillim nese ka dikush te shtoje dicka mund te shtoje.
PS: Ratingu i anetareve do jete vetem per forumin keshtu qe mund te luajme pa rating. Sidoqofte e krijova nje yahoo id tjeter per vete mos te keqkuptohemi me pike.
Ndryshuar për herë të fundit nga panchovilla : 23-12-2005 më 18:49
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
pancho, mire e ke menduar, turne ne sistem rrethi : te gjithe kunder te gjitheve
Por me perpara, do te te kerkoj diçka : qe duhet t'i kerkosh falje nausikes per ndonje teprim qe ke patur, sepse keshtu fitojme dhe nje lojtare tjeter te forte.
Gjithashtu, kjo behet dhe per qe te na behet shprehi ne çunave qe te dime te kerkojme falje, si thua pancho ?
Mendoje kete pancho, dhe beje si burrat![]()
Krijoni Kontakt